2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Oğlumun gündüz uykuları kuş misali uçtu gitti Gündüz uyuduğunda artık max.15 dk uyuyor.zombi gibiyim yeminle sanırım diş çıkaracak ağzı sürekli salyalı ve sürekli ağlıyor.üstteki azı dişlerinin olduğu yerler yaklaşık 2.5 haftadır kırmızı ve şiş.özellikle bugün çok ama çoooook huysızdu çıldırmak üzereyim arttık

Yalnız değilsin malesef

Ayy salya beni mahvediyor 1.5aylıkkenden beri salyayla uğraşıyoruz ağız bezi önlük döşü ıslanmasın die yarım saate sırılsıklam bide onları yıka ütüle

Kızlar e-bebek’te satılan iyi geceler çayları annenin içmesi için mi yoksa bebeğe mi veriliyor bileniniz var mı?

Canım tekrar merhaba
Mamayı ilk kullandığımız zamanlar bizde de aynı sıkıntılar oldu doymuyordu bir türlü ve nöbet gecirircesine ağlıyordu esimle susturamazdık
Ama şimdi tüm düzen oturdu cok şükür biliyor musun
Sadece zaman
Bebek yeni bir tada alışmaya başlıyor
Sen.ne kadar istiyorsa ver
Ilk zmanlar benim oğlum mamadan sonra uyurdu
Ağır gelirdi sanırım
Şimdi o uyumalar kalmadı bünye alıştı
O yüzden biraz daha sabir diyorum
Her şey geçecek

Ay bide artık eşyaları tutmaya başladı kıyafetlerimizi tutup çekiyor ablasi yaklasinca onunkini de tutuyor anne bi şuna bişey söyle dövüyor beni diyor
bizimki daha tutmuyo ama ayaklarini hareket ettirince ablasina degince o da vurdu bana diyo ablalar pandemiden nasiplendi Umarim su zamanlari atlatiriz da onlar da özgürlüğüne kavuşur

5. Aydan bildiriyorum. Uyku regresyonu geçiyor. 7-8 saat gece uykuları geri geldi.
Şimdi de damakları çok kaşınıyordş huysuzluğu var.

Tamm ağustos annelerine soracaktım sen yazmışsın ne kadar sürdü yaklaşık olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…