2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Büyüdükçe dahada düzenleri oturacağına daha sık uyanmaya başlaması tamm engeç 3saatte Bi besliycemde saat başı uyanmanın manası var zombi gibi gezeceğim Bi gün beni bekliyor sanırım

netten baktın mı? ya da etraftaki eczanelere?

ben de mama+anne sütü gidiyorum ama ek gıda için erken bence.
Nette var hani bir sekilde bulunurda doktor oyle soyledigi icin acaba baslasammi dedim. Muhtemelen baslasam bile en az bir ay yine mamada veririm ama mesela gunlik bir kasik kadar yogurt versemmi sonra meyve pureleri diye dusundum. Ben acikcasi hastaliktan dolayi doktora goturmuyorum aylik. Sadece saglik ocagina takibe goturuyorum

kaşık uzatınca ağzını açıyo mu?

Herkese merhaba. Doktor mama veriyorsan 4 ayliktan sonra ek gida verilebilir demis bir arkadasima. Ek gidaya gecen hanimlar varmi. Ben mama veriyorum aptamil 1 numara ama hic bir markette bulamadim acaba baslasammi ek gidaya diye dusunuyorum
Canım bebeğinin gelişimine göre karar verilebilecek bi durum aslında bu. Benim ilk çocuğumda 4,5 aylıkken doktorumuz başlayabileceğimizi söylemişti. O da öğün olarak değilde, tadım olarak başlamıştık. Ama onun gelişimi 2.bebeğime göre daha erkendi. Mesela 4 aylıktı ilk dişi çıkmıştı. Ama 2.bebeğim henüz tükürüğünü yutamıyor. Yani emmeyi biliyor ama ağzına verilen birşeyi yutabilir mi emin değilim. O yüzden doktora gitmek istemiyorsan , bebeğini gözlemle canım. Hazır olduğuna dair işaret veriyor mu? Yediklerinizi takip ediyor mu?

Kızlar ben öğlen bir tabak mantar yedim paket olarak almıştım kültür mantarı yani, ama içim içimi yiyor bir zararı olmuş mudur diye. Saatler geçti ama içimde bir korku var siz mantar yediniz mi hiç yani doğumdan bu yana

evet birçok kez yedim emdiği dönemde. hiçbi şey olmadı ne bana ne ona. yiyebilirsin

Ben de çok yedim.hiç zararı olmadı çok şükür

Ben de yedim. Pek de severim. Adı üstünde kültür mantarı sıkıntı olmaz

Bende çok yedim canım, hatta daha dün yedim şükür bişey olmadı..gaz olmasından mı endişe ediyorsun?

Kızlar oğlum diş çıkarıyor Daha gazıyla uğraşıyorum ben yaa

Eklentiler

• B19A7455-F0D4-4949-B793-4157F289828F.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 686841FD-4C5F-4A52-8CC8-8AEA6926D2F7.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…