2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eminmisin canım ilk altta çıkar bildiğim ben açıkçası pek anlamam ama göremedim de
Evet genelde ilk olarak ön alt ve üst çıkarmış hatta haftalardır kv söylüyorum o da bana dik dik o diş değil diyor da eltime,ablama ve yengeme de gönderdim fotoları ve üçü de dişleri gelio dedi hatta eltimin kızı da ilk benim oğlum gibi yan üstleri çıkarmış.demek ki bu ailede olabilen bir durum bu

Ben hafta da 1 yiyorum . Bir şey olmadı şükür

Evet yan üstte dış görünüyor gerçekten şaşırdım kendine has bir güzellik masallah belki hafif ağrılı çıkar temennimiz o olsun

evet birçok kez yedim emdiği dönemde. hiçbi şey olmadı ne bana ne ona. yiyebilirsin

Ben de çok yedim.hiç zararı olmadı çok şükür

Ben de yedim. Pek de severim. Adı üstünde kültür mantarı sıkıntı olmaz

Bende çok yedim canım, hatta daha dün yedim şükür bişey olmadı..gaz olmasından mı endişe ediyorsun?

Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız gaz değil de genel olarak mantardan korkarım ben, öğrenciyken çok severek yapardım ama yıllardır yapmıyorum bi korku oluştu içimde, bilemiyorum

Çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınız gaz değil de genel olarak mantardan korkarım ben, öğrenciyken çok severek yapardım ama yıllardır yapmıyorum bi korku oluştu içimde, bilemiyorum
İyi ki sormuşsunuz valla bende sorduğunuz ve cevaplar için teşekkür ediyorum. Hamileliğimden beri canım nası çekiyor. Eşim sevmediğinden hamileyken yenmez, emziriken yenmez deyip yedirmiyordu bana. Sevmediğini bildiğimden öyle dediğini biliyodum ama içime sinmiyodu en yakın zamanda yicemmm

Merhaba, kızlar yardımınıza ihtiyacım var . Mastit oldum sütüm azaldı sanırım, bebeğim uyumuyor doymuyor . Sma mama verdim mümkün değil almıyor ağzına . Siz hangi mamayı verdiniz bir kaç gün mama verelim dedik?

Aa her
Ben her hafy
Ben de her hafta yerim , hamileyken de yedim emzirirken de umarım zararı yoktur

Ye canım şifa olsun

Mastit mi oldun, Allah Allah çok mu yordun kendini son günlerde? Belki süt tıkanmasıdır ya pompayla sağım yapsan bir kaç kez?

Benim de sütüm azalmıştı sonra dedim ki vücudum üreteceği miktarı bilir belki böyle olması gerekiyordur, bir de yatarak emzirmeye başladım kilo alımı düzeldi

Allahım düşmanıma vermedin o mastit belasını ne üşümüştüm ne üşümüştüm. Beni sütümü sağmak kurtardı bide antibiyotik kullandım. Geçmiş olsun

2021 Eylül anneleri konusu açılmış, gözümde canlanır koskoca mazi...
Evet yaa ben de dün gördüm girdim baktım.ilk sayfalarda gebelik testlerini atmışlar gebelik var mı yok mu diye,birbirlerine belirtiler sormışlar vay be zaman su gibi akıp gitmiş dedim.doğdu bitti oğluşum diş çıkarma zamanına bile geldi.huysuzluğu diz boyu Kaç günde çıkarır acaba .kabus gibi 4 günü geride bıraktım da

bizim doktor 6 ayı mutlaka doldur demişti ek gıdaya başlamak için önceden verince hem böbrekler hemde bağırsaklar yoruluyormuş hazır olmuyormuş o yüzden bende vermedim bekledim sadece az anne sütü ve aptamil mama içtik, ayrıca aptamilin kutu üstünde firmasını arayıp sorsanıza benim komşum aradı bulamıyorum diye mamayı geri dönüş yaptılar şu şu migroslarda var bakın lütfen diye valla gitti buldu ve aldı sizde bir arayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…