2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Erkek cıktı de büyük ihtimalle erkek dedi

Ben bebek arasını puseti erken almıştım sanırım hepsi birikmesin diye birde 9 ay aynı odada yatırdım park yatak kullandım anca ondan sonra odayı ayırdım o zaman yavas yavas oda yaptım

Tek sayı çıktı bakalim tutacak mi
Cin takvimi rus takvimi japon takvimi erkek
Bence kiz olcak ters köşe yapacak gibi hissediyorum

Ben bebek arasını puseti erken almıştım sanırım hepsi birikmesin diye birde 9 ay aynı odada yatırdım park yatak kullandım anca ondan sonra odayı ayırdım o zaman yavas yavas oda yaptım
Beşik alicam ben sadece gardrobu büyük alicam bebekler için olanı çok minik geldi bana. Bide şifoniyer yeterli. Bunları 25 haftalıkken yaparım. Ama sanırım bebek arabası puset anakucagi vs bunları erken alıcak gibiyim.

Ben kızımda 6. Aydan sonra başlamıştım, arabası, yatağı, giysileri. Alınacakları not almıştım önceden. Rahat rahat yetişmişti. Kızım 42 haftalık doğdu. Şimdi 5. Ayda başlamayı düşünüyorum, ikizlerde erken doğum riski oluyor hem de fazla ağırlaşmadan düşünüyorum

❤ ayyy canim benim maşallah ikizlerine.
Canım ben kan sulandırıcı kullanıyorum Dr ün söylediği büyük ihtimal sezeryan. Ağustosa gelicek bende hepsini bir anda yaparsam maliyeti baya yüksek olacak kanısındayım. Bakalım bi sağlık durumumuza göre her sey yolunda.giderse 15 16 haftalarda ufak ufak başlarım

Çok zor gercekten duydunmu bilmiyorum ama fetal dna diye bir test varmış biraz maliyeti yüksekmiş sanırım. 2000-3000 gibi. Ama kesin sonuç veriyormuş. 10. Haftadan itibaren yapılıyormuş. Duruma göre araştır istersen.

Sağlıkla gelsinde varsın sezaryen olsun, ben yurtdışındayım, burda önce normal doğum için bekletiyorlar, kızımda 42. Hafta doldu, 2 gün suni sancı denediler yine olmadı, bana o kadar acı çektirdikten sonra sezaryen yaptılar. Keşke baştan yapsalardı dedim. En çok tutan şeyler arabası, yatağı oluyor zaten. Travel sistem almıştım, herşeyi içinde, kızım çok rahat etti ama çok yer kaplıyordu bagajda. Oda yapmadım, iyi bir yatak aldım hala bizimle kalıyor. Bu yaz oda yapıp ayırmayı düşünüyorum.

Oda yapmayı düşünüyorum canım ben bebek arabasını bende travel sistem.düşünüyorum kampanyada olanlar var hatta şu an almamak.icin zor tutuyorum kendimi. Ama korkum 3 kaybim oldu o yüzden ikilemdeyim alsammı biraz daha beklesemmi diye

Çok iyi anlıyorum ben de ilk bebeğimi kaybettim. Pozitif düşünmek çok önemli bu hamilelik sürecinde, bu defa hayırlısıyla kavuşacaksınız yavrunuza inşallah. Sürekli konuşun onunla, müzik dinletin. Yavaştan başlayın o zaman alışverişe, bu ay arabasını, her ay bir şeyini alırsınız .

Inşallah canım benim. ilk.defa bu kdr eminim minigimden aklıma kötü düşünceler geldiği an uzaklaşıyorum zaten ama ara ara yokluyor işte şu cinsiyeti bi öğrenciyim gerisi artık gelir inşallah

Ciktim kizlar kontrolden. Baya elleri ayaklari hareketliydi. Bebegin esi yani plesenta ondeymis yani rahime yakinmis ondan lekelerim oluyomus benim. Tum ilaclara devam dedi. Haftaya yine kontrolum var. Insallah kotu birseye sebep olmaz onde olmasi
Hadi gözün aydın sıkıntı stres yapmazsın artık, icin rahatlamistir

Ciktim kizlar kontrolden. Baya elleri ayaklari hareketliydi. Bebegin esi yani plesenta ondeymis yani rahime yakinmis ondan lekelerim oluyomus benim. Tum ilaclara devam dedi. Haftaya yine kontrolum var. Insallah kotu birseye sebep olmaz onde olmasi
Maşaallah sübhanallah canım plasenta previa nın bu kadar erken haftalarda kanama yapacağını düşünmemiştim daha geç haftalarda olabilir diye biliyordum o yüzden ihtimal vermedim aklıma gelmişti aslında dinlen bol bol güzel haberlerle geleceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…