2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İlk önce ikili taramam yapılcak eger sonuc riskli cıkarsa farklı testler olucakmış

Rahme yakin tarafta kucuk bi yerinde kanama alani vardi gosterdi tirnak ucu kadar. Birikip birikip gelir dedi

Ben okullar kapandıktan sonra başlamayı düşünüyorum inşallah, zaten o zaman 25. Haftadan sonrası oluyor bence ideal

Bende koz cikti bakalim tutucakmi

Ciktim kizlar kontrolden. Baya elleri ayaklari hareketliydi. Bebegin esi yani plesenta ondeymis yani rahime yakinmis ondan lekelerim oluyomus benim. Tum ilaclara devam dedi. Haftaya yine kontrolum var. Insallah kotu birseye sebep olmaz onde olmasi
Çok sevindim cnm senin adına ne güzel maşallah miniğine

Ciktim kizlar kontrolden. Baya elleri ayaklari hareketliydi. Bebegin esi yani plesenta ondeymis yani rahime yakinmis ondan lekelerim oluyomus benim. Tum ilaclara devam dedi. Haftaya yine kontrolum var. Insallah kotu birseye sebep olmaz onde olmasi
Ay ne guzel ya benim bebiş hep uyuyodu gittigimde cikooata yemem bile kar etmedi daha hic hareket ettiğini göremedim. Babasi gibi uykucu cikti bebeğim

Ne kadar da belli ya artık. Maşallah miniğe
Ne güzel görmüşsün sen de miniğini canım. Maşallah

Mesajlara zor yetiştim ya ne kadar çok birikmiş sayfa. Atladıklarım varsa herkese maşallah diyeyim tekrardan
Ultrason fotoğrafları gördükçe seviniyorum ya ne güzeller
Ben de şu 11.haftada ama 10+3 olayını karıştırıyorum arada. Zati 10+3 deyince kimse anlamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…