2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aynen bende yetisemiyorum atladigim arkadaslar varsa gozleri aydin olsun

Kızlar iyi akşamlar bende bugün perinatoloğa gittim . Daha önce trombofili paneli testi yaptırmıştım mthfr a1298c homozigot ve pai homozigot çıkmıştı . Bundan dolayı oksapar 0.4 ve corapsin kullanıyordum ama doktor bu genler bebeğe bişey yapmaz kullanmanı gerektirecek genlerde bozukluk yok dedi lupus ve başka şeylere bakılması gerek dedi onlar için kan verdim ama bu ilaçları da şimdi bırak desem kötü bişey olsa beni suçlu bulursun o yüzden bırak diyemiyorum dedi aklım karıştı araştırdığım kadarıyla herkes bu ilaçları kullanıyor ama bu kadının böyle demesi de aklımı karıştırmadı değil boşuna mı kullanıyorum acaba diye düşündüm çünkü genetik doktoru da bunlar çocuğa bişey yapmaz demişti

valla arkadaşım ben hangi doktora inanacağımı şaşırdım bu konuyla alakalı 1 önceki gebeliğimde sabah akşam iğne günde 2 tane kullanıyordum ondan önceki doktorum beta hcg yükselir yükselmez hemen iğneye başlaman lazım dedi bu doktorum kalp atışını duyunca başlayacağım dedi ve sadece günde 1 tane dedi o yüzden sen için nasıl rahat edecekse onu yap diyeceğim ama bu da çok doğru değil valla düşünme bunları bebişini düşün ne bilim valla ne diyeceğimide bilemedim ki

İlk hamileliğimi denedim tuttu tek sayı oğlum oldu :) bu da tek sayı doğru mu bilmiyorum :) 2 haftaya göreceğiz

Ben bırakmayı düşünmüyorum zaten canım ne olur ne olmaz onun sorumluluğunu alamam ama deneme tahtası gibi valla her doktor başka bişey diyecek sanırım fazla doktor gezmeyi düşünmüyorum artık

Al bendende okadar. Az önce gece saat 1:00 ve ben deli gibi kustum. Neden bulaşık deterjanı kokusundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…