2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben bırakmayı düşünmüyorum zaten canım ne olur ne olmaz onun sorumluluğunu alamam ama deneme tahtası gibi valla her doktor başka bişey diyecek sanırım fazla doktor gezmeyi düşünmüyorum artık
Bana da bir dr gerek yok demişti baska bir dr adetin geçmeden once kan ver hamileysen hemen baslicaksin ignelere dedi. Sonra baska dr lara daha sordum onlar da kullammam gerektigini soylediler.
Bencede bırakma allah korusun sen tedbirini almis ol

Canım senin kaç tane kaybın oldu

Yarin nasipse bende gidicem doktora kontrole Rabbim nasip ederse bebegimi gorucem insallah iyi gecer dua edin kizlar ne olursunuz 8+4 olucaz nasipse yarin en son 6+4 te duymustum cok korkuyorum
Seninle tamamen aynıyız kuzum ben de 6+4 te kalp atışını duydum, bugün 8+4. Benim daha 1 hafta var randevuma dayanamiyorum o kadar sabırsızım ki iyi midir kalbi atiyo mudur benimle midir diye

kızımda tutuyor çift buda tek çıkıyor bakalım tutacakmı

Mmerhabalar bende de mthfr 1298 ve 677 heterozigot mutasyon var. Daha önce iki düşüğüm olmuştu. Doktorum direk etkilemiyor ama teorik ve pratik her zaman aynı olmuyor biz iğne başlayalım dedi, zaten doktorlar bu konuda Farklı konuşuyor, bana bi hemotolog gebelikte iğne gerekli dedi diğeri gereksiz. İlk bebeğimi iğne ve coraspinle birbuçuk yol önce doğurdum, maşallah sapasağlam:) şimdi de 14 haftalık hamileyim yine iğne ve coraspin kullanıyorum, doktorum kullanmadan deneyebiliriz dedi ama cesaret edemedim başladık iğnelere, hiç kafanıza takmayın ve iğneye devam edin. Bebeğe de bi zararı yok inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza, sevgiler

6. aydan sonra alırım yavaş yavaş aklımda belirledim zaten ihtiyaçları zaten ordan burdan hediye kızımdanda kalanlar var rahatım o konuda

bende öyle düşşünüyorum canım en azından şu an sadece oksapar kullanıyorum zaten ve bırakmayı düşünmüyorum kendi irademle bırakırsam ve kötü bişey olursa bu saatten sonra çok üzülürüm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim

ben keseyi gördüğümde pıhtılaşmam olduğunu öğrendim canım sonuçlar aynı gün çıkmıştı ve hemen başladım tedbir amaçlı da bırakmayı düşünmüyorum zaten sadece oksapar kullanıyorum ve devam edeceğim.teşekkür ediyorum çok
Canım senin kaç tane kaybın oldu
canım benim erken öğrendiğim yani adetten önce öğrendiğim beta hcg yükselmelerim oldu 3 tane ve normal adet günümde adet oldum değerler düştü.adeti geciktiren ilerleyen gebeliğim olmadı hiç. sağlık personeli olduğum içinde bu testleri yapalım demişti doktorlar bende yaptırdım ama bu gebeliğim beta hcg kendiliğinden çok güzel artış gösterdi ve adet günümde keseyi görmüştüm aynı gün de pıhtılaşma sonuçları çıkmıştı ve ilaçlara o gün başlamıştım çok şükür hiç sorun olmadı şimdiye kadar

Ah ahh 3.olmasına rağmen ilk gibi heyecan oluyor böyle olacağımı hiç düşünmüyordum bu arada canım kayseri demisin
Aynen kayseride yim canim. Benim ilk bi de sen düşün. En son gittigimdeultrasonagore 13 haftayi gecmisti cinsiyetle ilgili netbisey söylemedi doktor sadece erkek gibi görünüyo dedi. Almak istediklerim oluyo alamiyorum. Martin 3 ünde gitcem 3 lü test yapilacak ins benimki gösterirse cinsiyeti öğrenecem 1 ay daha bekleyemem

Bende kayseri deyim canım kime gidiyorsun doktora
16.haftaya kadar net söylemiyorlar malesef ama ben 2.de tahmin etmesine rağmen hemen birşeyler almıştım bende 5martta gideceğim bi gelseydi şu tarih

Sevgili eylül anneleri,
Bir tık arkanızda olan şu ekim annesi için lütfen bir şeyler yazın.
Sabah uyanır uyanmaz mide bulantım başlıyor, yatana kadar. Ekmek dışında bir şey yiyemiyorum çubuk krakerden bile nefret ettim.
Akşam üzeri 4 ten sonra tansiyonum düşüyor tüm hayat enerjim gitti. İşten sonra eve gidip sadece yatıyorum.
12. haftadan sonra geçecek diyorlar, geçecek mi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…