2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Anladım canım şöyleki pıhtılaşma çıkmasa da düşükler olunca kullanılıyor iğne vs gebelikte bi sıkıntı olmadığını söylüyorlar doktorlar iğne kullanılması açısından. bu arada bende hemşireyim :)

Geçecek canım inşallah zorlu bir süreç mide bulantısından ziyade tansiyon düşüklüğü insanı aşırı yıpratıyor tuzlu ayran bulantıyada tansiyona da iyi geliyor dene faydasını görürsün inşallah birde beni en çok rahatlatan yeşil ekşi elma dene bi istersen

Çok geçmiş olsun canım prilam kullaniyomusun

Benimde 1 tane kalbi duran bebeğim oldu cnm bu sefer dr coraspin başlattı hiç bir zararı yok dedi ilk kayıpta araştırma yapmıyorlar riske atmaya gerek yok dedi ve kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi

bende öyle sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim de bi yandan her randevuya gidene kadar korku oluyor içimde

Büyük bir hevesle bekliyorum geçmesini. İçiyorum akşama doğru çok teşekkür ederim yeşil elmaya karşı şu an çok iyi duygular beslemiyorum
Çok geçmiş olsun canım prilam kullaniyomusun
Hayır doktorum kusma olmadan kullanmamı istemiyor

Büyük bir hevesle bekliyorum geçmesini. İçiyorum akşama doğru çok teşekkür ederim yeşil elmaya karşı şu an çok iyi duygular beslemiyorum

Canım zaten gebelere özel bi ilaç sana zararı olmaz ki ben onu içmesem ayağa kalkamam

yaa ne güzel meslektaşız benimkini düşükten saymadılar bile kuzum yumurta sperm güçlendirici takviye kullandım sonrasında kendiliğinden hemen oldu zaten. aynı gün öğrenmemi de olabilecek kötü bişeyi engelleme sebebi olarak görüyorum Allah tarafından

Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim

inşallah canım benim

Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim ☺
Yanlış oldu sanirim canim ama beni 2 kere dışında mide bulantim olmadi cok şükür. Allah yardimciniz olsun valla o iki kere de bile maffoldum cok zor bisey. Bulantim yok ama ben de hep uyku hep bi yorgunluk var üstümde halsizlik falan.

bence kendine eziyet etme canım gerçekten çok rahatlatıyor ben iki kere kustum doktorum verdi hem hamileler için üretilmiş bir ilaç

Ah ahh 3.olmasına rağmen ilk gibi heyecan oluyor böyle olacağımı hiç düşünmüyordum bu arada canım kayseri demisin
Bende kayserideyim develide oturuyorum doğumu ankarada ailemin yanında yapıcam ama kontrollere orada da gidiyorum bende Mustafa taş a gidiyorum

Ayy alınlıtıyı beceremedim ekim annelerinden biri sormuştu ona yazmıstım aslında

kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım canım herşeyde vardır bi hayır Rabbim bebişlerimize sağlık şifa versin inşallah

Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim ☺

Canım zaten gebelere özel bi ilaç sana zararı olmaz ki ben onu içmesem ayağa kalkamam
bence kendine eziyet etme canım gerçekten çok rahatlatıyor ben iki kere kustum doktorum verdi hem hamileler için üretilmiş bir ilaç
Olmadı tekrar bi konuşayım doktorla. Teşekkür ederim herkese

bende öyle sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim de bi yandan her randevuya gidene kadar korku oluyor içimde
O korku bende de fazlasıyla var cnm hatta bekleyemedim randevumu 3 Mart taydı bu hafta başka dra gittim merak ediyorum korkuyorum ve o yüzden bir an önce zaman geçsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…