- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #6.521
Dünyam hastanesind gidiyorum canim ben aynur hanimaBende kayseri deyim canım kime gidiyorsun doktora
16.haftaya kadar net söylemiyorlar malesef ama ben 2.de tahmin etmesine rağmen hemen birşeyler almıştım bende 5martta gideceğim bi gelseydi şu tarih
Hayırla kucağına al canım bende cahit beydeyim hümadaDünyam hastanesind gidiyorum canim ben aynur hanima
Anladım canım şöyleki pıhtılaşma çıkmasa da düşükler olunca kullanılıyor iğne vs gebelikte bi sıkıntı olmadığını söylüyorlar doktorlar iğne kullanılması açısından. bu arada bende hemşireyim :)ben keseyi gördüğümde pıhtılaşmam olduğunu öğrendim canım sonuçlar aynı gün çıkmıştı ve hemen başladım tedbir amaçlı da bırakmayı düşünmüyorum zaten sadece oksapar kullanıyorum ve devam edeceğim.teşekkür ediyorum çok
canım benim erken öğrendiğim yani adetten önce öğrendiğim beta hcg yükselmelerim oldu 3 tane ve normal adet günümde adet oldum değerler düştü.adeti geciktiren ilerleyen gebeliğim olmadı hiç. sağlık personeli olduğum içinde bu testleri yapalım demişti doktorlar bende yaptırdım ama bu gebeliğim beta hcg kendiliğinden çok güzel artış gösterdi ve adet günümde keseyi görmüştüm aynı gün de pıhtılaşma sonuçları çıkmıştı ve ilaçlara o gün başlamıştım çok şükür hiç sorun olmadı şimdiye kadar
Geçecek canım inşallah zorlu bir süreç mide bulantısından ziyade tansiyon düşüklüğü insanı aşırı yıpratıyor tuzlu ayran bulantıyada tansiyona da iyi geliyor dene faydasını görürsün inşallah birde beni en çok rahatlatan yeşil ekşi elma dene bi istersenSevgili eylül anneleri,
Bir tık arkanızda olan şu ekim annesi için lütfen bir şeyler yazın.
Sabah uyanır uyanmaz mide bulantım başlıyor, yatana kadar. Ekmek dışında bir şey yiyemiyorum çubuk krakerden bile nefret ettim.
Akşam üzeri 4 ten sonra tansiyonum düşüyor tüm hayat enerjim gitti. İşten sonra eve gidip sadece yatıyorum.
12. haftadan sonra geçecek diyorlar, geçecek mi gerçekten
Çok geçmiş olsun canım prilam kullaniyomusunSevgili eylül anneleri,
Sabah uyanır uyanmaz mide bulantım başlıyor, yatana kadar. Ekmek dışında bir şey yiyemiyorum çubuk krakerden bile nefret ettim.
Akşam üzeri 4 ten sonra tansiyonum düşüyor tüm hayat enerjim gitti. İşten sonra eve gidip sadece yatıyorum.
Benimde 1 tane kalbi duran bebeğim oldu cnm bu sefer dr coraspin başlattı hiç bir zararı yok dedi ilk kayıpta araştırma yapmıyorlar riske atmaya gerek yok dedi ve kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizibende öyle düşşünüyorum canım en azından şu an sadece oksapar kullanıyorum zaten ve bırakmayı düşünmüyorum kendi irademle bırakırsam ve kötü bişey olursa bu saatten sonra çok üzülürüm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim
bende öyle sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim de bi yandan her randevuya gidene kadar korku oluyor içimdeBenimde 1 tane kalbi duran bebeğim oldu cnm bu sefer dr coraspin başlattı hiç bir zararı yok dedi ilk kayıpta araştırma yapmıyorlar riske atmaya gerek yok dedi ve kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi
Büyük bir hevesle bekliyorum geçmesini. İçiyorum akşama doğru çok teşekkür ederimGeçecek canım inşallah zorlu bir süreç mide bulantısından ziyade tansiyon düşüklüğü insanı aşırı yıpratıyor tuzlu ayran bulantıyada tansiyona da iyi geliyor dene faydasını görürsün inşallah birde beni en çok rahatlatan yeşil ekşi elma dene bi istersen
Hayır doktorum kusma olmadan kullanmamı istemiyorÇok geçmiş olsun canım prilam kullaniyomusun
Canım zaten gebelere özel bi ilaç sana zararı olmaz ki ben onu içmesem ayağa kalkamamBüyük bir hevesle bekliyorum geçmesini. İçiyorum akşama doğru çok teşekkür ederimyeşil elmaya karşı şu an çok iyi duygular beslemiyorum
Hayır doktorum kusma olmadan kullanmamı istemiyor
yaa ne güzel meslektaşızAnladım canım şöyleki pıhtılaşma çıkmasa da düşükler olunca kullanılıyor iğne vs gebelikte bi sıkıntı olmadığını söylüyorlar doktorlar iğne kullanılması açısından. bu arada bende hemşireyim :)
Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederimAynen kayseride yim canim. Benim ilk bi de sen düşün. En son gittigimdeultrasonagore 13 haftayi gecmisti cinsiyetle ilgili netbisey söylemedi doktor sadece erkek gibi görünüyo dedi. Almak istediklerim oluyo alamiyorum. Martin 3 ünde gitcem 3 lü test yapilacak ins benimki gösterirse cinsiyeti öğrenecem 1 ay daha bekleyemem
Benimde 1 tane kalbi duran bebeğim oldu cnm bu sefer dr coraspin başlattı hiç bir zararı yok dedi ilk kayıpta araştırma yapmıyorlar riske atmaya gerek yok dedi ve kullanıyorum inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağız bebişlerimizi
Yanlış oldu sanirim canim ama beni 2 kere dışında mide bulantim olmadi cok şükür. Allah yardimciniz olsun valla o iki kere de bile maffoldum cok zor bisey. Bulantim yok ama ben de hep uyku hep bi yorgunluk var üstümde halsizlik falan.Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim ☺
bence kendine eziyet etme canım gerçekten çok rahatlatıyor ben iki kere kustum doktorum verdi hem hamileler için üretilmiş bir ilaçBüyük bir hevesle bekliyorum geçmesini. İçiyorum akşama doğru çok teşekkür ederimyeşil elmaya karşı şu an çok iyi duygular beslemiyorum
Hayır doktorum kusma olmadan kullanmamı istemiyor
Aynen kayseride yim canim. Benim ilk bi de sen düşün. En son gittigimdeultrasonagore 13 haftayi gecmisti cinsiyetle ilgili netbisey söylemedi doktor sadece erkek gibi görünüyo dedi. Almak istediklerim oluyo alamiyorum. Martin 3 ünde gitcem 3 lü test yapilacak ins benimki gösterirse cinsiyeti öğrenecem 1 ay daha bekleyemem
Bende kayserideyim develide oturuyorum doğumu ankarada ailemin yanında yapıcam ama kontrollere orada da gidiyorum bende Mustafa taş a gidiyorumAh ahh 3.olmasına rağmen ilk gibi heyecan oluyor böyle olacağımı hiç düşünmüyordum bu arada canım kayseri demisin
Ayy alınlıtıyı beceremedim ekim annelerinden biri sormuştu ona yazmıstım aslındaYanlış oldu sanirim canim ama beni 2 kere dışında mide bulantim olmadi cok şükür. Allah yardimciniz olsun valla o iki kere de bile maffoldum cok zor bisey. Bulantim yok ama ben de hep uyku hep bi yorgunluk var üstümde halsizlik falan.
kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım canım herşeyde vardır bi hayır Rabbim bebişlerimize sağlık şifa versin inşallahyaa ne güzel meslektaşızbenimkini düşükten saymadılar bile kuzum yumurta sperm güçlendirici takviye kullandım sonrasında kendiliğinden hemen oldu zaten. aynı gün öğrenmemi de olabilecek kötü bişeyi engelleme sebebi olarak görüyorum Allah tarafından
Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim ☺Sevgili eylül anneleri,
Canım zaten gebelere özel bi ilaç sana zararı olmaz ki ben onu içmesem ayağa kalkamam
Canım en azından hafifliyor bende de mide bulantısı ve tansiyon düşüklüğü var aksamları bir şey yiyemiyorum tuzlu salatalık ayran cok rahatlatıyor tavsiye ederim ☺
Olmadı tekrar bi konuşayım doktorla. Teşekkür ederim herkesebence kendine eziyet etme canım gerçekten çok rahatlatıyor ben iki kere kustum doktorum verdi hem hamileler için üretilmiş bir ilaç
O korku bende de fazlasıyla var cnm hatta bekleyemedim randevumu 3 Mart taydı bu hafta başka dra gittim merak ediyorum korkuyorum ve o yüzden bir an önce zaman geçsin istiyorumbende öyle sadece aspirin kullanıyorum ama tedirginim de bi yandan her randevuya gidene kadar korku oluyor içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?