2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kimyasal gebelik yaşamışsın sanırım canım herşeyde vardır bi hayır Rabbim bebişlerimize sağlık şifa versin inşallah
bende herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum bundan sonrası sağlıkla devam etsin de inşallah canım hepimiz sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza

kızlar sağlık ocaklarınıza kayıtlısınız değil mi? benim teknik bir arızadan dolayı kaydım olamamıştı bugün gideceğim. neler yapılıyor bilen birileri yazabilir mi?
14. haftaya kadar kayıt yaptırmak gerekiyor kan ve idrar soruyor ben hastane sonuçlarımı verdim kilo tansiyon falan bakıyorlar aşı için gün veriyorlar

kızlar sağlık ocaklarınıza kayıtlısınız değil mi? benim teknik bir arızadan dolayı kaydım olamamıştı bugün gideceğim. neler yapılıyor bilen birileri yazabilir mi?
Kan idrar tahlili yapıyorlar canım bana nasıl beslenecegim hakkinda diyet listesi verdiler bilgilendirme yaptılar gebelik hakkında bi dahakine 15 nisanda çağırdı

ben kayıtlı değilim ya hiç aramadılar da

ben kayıtlı değilim ya hiç aramadılar da

Kan idrar tahlili yapıyorlar canım bana nasıl beslenecegim hakkinda diyet listesi verdiler bilgilendirme yaptılar gebelik hakkında bi dahakine 15 nisanda çağırdı

14. haftaya kadar kayıt yaptırmak gerekiyor kan ve idrar soruyor ben hastane sonuçlarımı verdim kilo tansiyon falan bakıyorlar aşı için gün veriyorlar

çok sağ olun kızlar. memleketteyken hamile arkadaşlarımdan az buçuk biliyorum çok ilgili ve güler yüzlülerdi sağlık ocağındaki çalışanlar. sistemleri de aynı şekilde öyle. inşallah istanbuldakiler de öyledir.

Ben daha kayıt olmadım canım acele etmedim cok drumla konuştum 20. Haftada tek doz tetenoz aşısı olucam

13. haftadayım kusma bulantı azalıyor, benim koku hassasiyetim sürüyor bu yüzden midem bulanıyor. ama tansiyonum bazı gün düşük bazı gün normal.

Hayırlı olsun cnm..
Çalıştığın icin ilaç içsen daha rahat geçirirsin günü..
Ilk haftalar bulantı kusma cok zorluyo sonrasında hafifliyo şuan benim hafifledi biraz..evde olmama rağmen bende ilaç kullandim cok kötü 3lu oluyo tansiyon düşüklüğü kusma bulanti

Orda da kayıt açıyorlar. Benim tahlil sonuçlarımı yeterli buldu tahlil istemedi. Sadece tetanos aşısı için gün verdi

Hcg takibimi orda yaptığım icin kaydetmişlerdi..hatta bana 13 nisana gun bile verdiler aşı ve kan tahlili icin..
Gebe takip bölümüne gidip kaydını yapıyolar
Kilo tansiyon bakıp tarih veriyolar asi icin
Yemen yapman gerekenler hakkında bilgi veriyo eben ve telde veriyo bisey olunca ulaş diye..
gayet güler yüzlü ve ilgililer bu arada

ay çok sevindim valla. hormonlardan mı bilmiyorum bir iki gündür çok duygusalım. biri kaşının üstünde gözün var dese ağlarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…