2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba bende 12 haftalik hamileyim öngörülen doğum tarihim 09.09.2020 fakat gebeliğimi öğrendigimden beri kahverengi lekelerim var 7.haftadan itibarende bulantı ve kusma yaşıyorum kustukca kanamam artıyor malesef kokular beni mahfediyor dr.asla kıpırdama dedi içmedigim ilaç yok 2 gün de bir serum takiliyor hergun ağlıyorum dua ediyorum geçsin diye

ama senin üzülmemen stres yapmaman lazım canım benim. doktor ne diyorsa onu yap. uzan dinlen toparlayıcı şeyler tüket. bulantı için ilaç alıyor musun?

Seninle tamamen aynıyız kuzum ben de 6+4 te kalp atışını duydum, bugün 8+4. Benim daha 1 hafta var randevuma dayanamiyorum o kadar sabırsızım ki iyi midir kalbi atiyo mudur benimle midir diye
Senin 3 hafta sonra cagirmis dr ozaman beni 2 hafta sonra cagirdi simdi 3 hafta sonra cagirdi 11 martta gel 2 li tarama testini yapalim dedi bakalim heyecanla o gunu bekliom

Ben ilk gunden bildirdim ama ne arayan ne soran nede cagiran oldu.

Canlarr geldik biz ikili testimizi yaptırdık usg de sıkıntılı bi durum görünmedi
Nazal kemik 3.4
Crl 58.8
NT 1.5
BPD 19.9
FTA 169
Çikan usg değeri bunlar. Kan sonucuda 3 gun. Sonra çıkacakmış.

Bu arada cinsiyeti göstermedi merakla bekliyorum hala

Eklentiler

• 20200221_125210.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 84
ayyy maşalalh ne kadar güzel büyümüş olsun bir daha ki gitmeye öğrenirsin artk canım aramızda sadece bir gün var bende yarın gideceğim bakalım benimde inşallah herşey yolunda gider

ayyy maşalalh ne kadar güzel büyümüş olsun bir daha ki gitmeye öğrenirsin artk canım aramızda sadece bir gün var bende yarın gideceğim bakalım benimde inşallah herşey yolunda gider
Inşallah canım benim tüm kalbimle dualarimdasiniz inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Bende kayseri deyim canım kime gidiyorsun doktora
16.haftaya kadar net söylemiyorlar malesef ama ben 2.de tahmin etmesine rağmen hemen birşeyler almıştım bende 5martta gideceğim bi gelseydi şu tarih
Bende Kayseri'deyim kızlar ben devlete gidiyorum şehir Hastanesi'nde Havva Can Özdemir var ona

Ay masallah nasil büyümüş ya. Cok sukur hersey normal cikmis

Ay masallah nasil büyümüş ya. Cok sukur hersey normal cikmis
Allaha şükür canım benimmm ❤ sıkıntılı çıksada 3 lü 4 lü testi yaptirmicam diye girdim vallahi doktora. Ne çıkarsa kabulum dedim. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin korusun miniklerimizi.

Oyyyy maşallah ne kadar büyümüş bir dahaki sefere inşallah öğrenirsin senin adına çok sevindim sonuçların güzel çakmasına

Oyyyy maşallah ne kadar büyümüş bir dahaki sefere inşallah öğrenirsin senin adına çok sevindim sonuçların güzel çakmasına
Allaha çok şükür canım benim dier tüm hamile arkadaşların bebişlerininde güzel haberleri gelir inşallah

Gozunaydin canim darisi bizim basimiza ama erkek gibi eli ayagi duzgun saglikla dogsunlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…