2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bir de kızlar prilam mım azaldı sağlık ocağındaki doktor yazabiliyor mu yenisini?
Ben yazdırdım canım sağlık ocağına iyi oldu

MaşAllah ne kadar büyümüş. Belki diğer gittiğinde görürsün cinsiyeti canım

Ayy çok şükür canım sağlıklı olsun da geç öğren ne yapalım değerler çok iyi maşallah

Bu arada bana kız gibi geldi yaa bacakları havada ya bi cıkıntı göremedim sanki ama ben görmediysem tabi dr da görürdü ama uydurma benimki

doktoruna bahset bana prilam çok iyi gelmişti 11+1 deyim şuan ve son bir haftadır mide problemi ilaç kullanmadığım halde yaşamıyorum

geçmese de azalıyor kendini iyi seylerle motive etmeye çalış tüm gün süren bulantı kusman varsa doktorundan ilaç isteyebilirsin zira ben 13. haftamdayım ama hala kusuyorum sadece 7. haftayı hatırladıgımda o günler cok cok cok daha zormuş gibi geliyor bana .. yada alıştım bilmiyorum artık.

Canım. Dr göremedi hatta hem.kendi dr um hemde ikili testteki göremedi bisey
Aynı valla canım benimkide göremedi ikili testte şimdi cinsiyet söylersem atmış olucam dedi bende atın ne olacak diyince erkekten yana kullanıyorum hakkımı dedi sonra bi cıkıntı var gibi falan dedi sen ne güzel 2 hafta sonra tekrar gideceksin öğrenirsin benim randevu taaaa 21 martta

Oyyy kıyamam yaaaa kuzum riskli gebeliğin bi tek bu yanını sevdim ben sık sık kontrole gitmek bakalım.2 haftaya kesinleşir herhalde artık bu kadarda nazlı olunmaz ki yani.

kızlar sağlık ocaklarınıza kayıtlısınız değil mi? benim teknik bir arızadan dolayı kaydım olamamıştı bugün gideceğim. neler yapılıyor bilen birileri yazabilir mi?
Ben 10. Haftada kayıt oldum. Gayet ilgililer gebe okulu varmış ayda bir, onun için arayacaklar dedi hemşire ama arayan filan yok. Zaten ben de gidemem bu ara.
Kan tahlili verdim, kendi dr um hangi tahlili istiyorsa gidiyorum orda yaptırıyorum. Rahat oluyor yani.

kızlar selamlar ikili testten geliyorum cinsiyeti de belli oldu sayılır %80 erkek diyor doktorum :)) kesem ilk günlerde fasulye benzeriydi bu arada, tahminler tutuyor gibi yalnız kalp atışı 180 civarıydı ilk duyduğumuzdan beri, ona göre :)) kalp atışınıduyduktan sonra doktor erkek olabilir demişti zaten. hızlı atanlar erkek oluyormuş...

neyse sağlıkla şansıyla gelsin de hepsi kabulümüz sonuçta

Ben kayseride deilim ama kayseriye kontrole geliyorum mustafa basbuga gidiyorum.
Nereden geliosun canım bulunduğun yerde yokmu şimdi çok olmasada ilerde geliş gidişin sıkıntı olmazmı
Bende Kayseri'deyim kızlar ben devlete gidiyorum şehir Hastanesi'nde Havva Can Özdemir var ona
Ohh canım ne güzel yaa hayırla al bebeşini kucağına canım

Hayırlı olsun erkek bebekler çoğalıyor
Ilk duyduğumuzda bizim 150 idi ikinciye 180 civari atti, ama dr herhangi bir tahminde bulunmadı.
Kesem de ilk günden beri yuvarlak hep. Sağlıklı olsunlar da, insan merak ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…