2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ayy sağlıkla sıhhatle kucagına al canım

eve geldim şimdi sağlık ocağından kızlar. ebem çok tatlı biri (böyle deyince de bir tuhaf oldu )
11 mayısa aşı için tarih verdi. pzt günü de tetkikler için çağırdı. prilam yazdırdım. bir de tansiyonum çok düşük çıktı. biraz tuzlu yemem gerektiğini söyledi. 10 a 7 çıktı hatta çok şaşırdım ben de. normalde de düşüktür ama hiç bu kadar olmamıştı.

canım tansiyonun normal gebelerin tansiyonu düşük olur sana tuzlu ye demesi çok garip olmuş

canım tansiyonun normal gebelerin tansiyonu düşük olur sana tuzlu ye demesi çok garip olmuş
belki ufak tefek biri olsam zorlamaz beni ama çok fena yapıyor beni düştüğünde. gebelikten önce de sorun yaşıyordum tansiyonum düşük olduğu için. çok abartmamak şartıyla tuzlu şeyler yiyebilirsin dedi bana. ki ben de tuzlu şeyler yiyip içtiğimde kraker, ayran, zeytin vs şeyler gibi kendime geliyorum. çok da haksız sayılmaz yani.

aslına bakarsanız 100 70 düşük değil ama evde belki daha da düşüyordur . yoksa gebelikte tansiyon düşük olması normal karşılanır.

aslına bakarsanız 100 70 düşük değil ama evde belki daha da düşüyordur . yoksa gebelikte tansiyon düşük olması normal karşılanır.
evet özellikle bulantıdan dolayı bir şey yiyemediğimde ya da çıkarttığımda daha da düşüyor hissediyorum.

Ayy gozunaydin canim nasil mutlu oluyorum boyle haberler geldikce fotosu varsa paylasirmisin canim bi mahsuru yoksa

Oo maşallah erkek bebişler çoğalıyor resmen biz de öğrensek artık iyice merak artıyor
Bugün sağlık ocağı muhabbeti yaptık benim de memleketteki sağlık ocağı babamı aramış. Kızın hamileymiş kaydını alsın yaşadığı yere diye ben de ilk fırsatta sen gibi kaydımı yaptıracağım

valla ben en az memleketteki kadar memnun kaldım görevlilerden. inşallah sen de memnun kalırsın

Merhaba Hanımlar. Ben de az önce doktordan geldim, 11+6yız.(Aslında 10+3 erken yumurtladığım için büyük çıkıyor, 9.gün ovülasyondan biliyorum:)) ben de fark ettim erkek büyük ihtimalle dedi doktor. Zaten iskelet yapısından da belliydi 8.haftada. Kesem bi yuvarlak bi uzundu ama ilk belirtim deli gibi ayak üşümesiydi (ayağı üşüyenin oğlu olur derlermiş) sol tarafa yerleşmişti (genelde çevremdekilerde sola yerleştiyse erkek çıktı) Bir de lekelenme oldu başlarda ben de erkeğe yormuştum. Kızım sağa yerleşmişti, lekelenme olmamıştı, ve gazım hiç yoktu. Zaten farklı olduğunu anlamıştım. Sağlıkla kucağımıza alalım, ikili testin sonucunu almaya gittiğimde netleşir artık

Aynen canım tansiyonun düşük değil yaa benim 10/5 cıkıyor hep

Kızlar ya ben Dün gece uyurken bir de bugün gün içinde uyuklarken acayip nefes darlığı yaşadım uykumdan uyandım nefesim yetmiyormuş oksijen yetmiyormuş gibi hissettim böyle olan var mı ?

Kızlar ya ben Dün gece uyurken bir de bugün gün içinde uyuklarken acayip nefes darlığı yaşadım uykumdan uyandım nefesim yetmiyormuş oksijen yetmiyormuş gibi hissettim böyle olan var mı ?
Var canım ben yaklaşık 2 haftadir astım.hastası gibiyim.Doktora sordum normal dedi.Kalsiyum yazdı bu nefes alıp vermeni daha da kolaylastiracak dedi.Birde vücuttaki hormonların anı değişimi ve kan akışı bu duruma yol açıyormuş.Normalmis yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…