2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merakla bekliyorum randevuyu güzel haberler veririz ikimiz de inşallah

Hayırlı olsun gebeliginiz..iyi düşüncez ki iyi olsun..ben yiyorum ciğer drum iyi pistikten sonra yiyebilirsin dedi..

O ciğer lekesi mevzusu şöyle cnm..
Annem bana hamileyken elleri cigerli yıkamadan karnı kasınmışve kaşımış doğduğumda bacağıma leke varmış kahverengi..halada durur lekesi..teyzem inanmamış oda bende denicem demiş ve cigerli elini ayak baş parmağının altına sürmüş ve kuzenimin ayağının altında leke var..batil inanc olabilir mi bilmiyorum tesadufi bi olay mi onuda bilmiyorum..ama durum böyle..
Annem de beni uyarmisti sakin etli cigerli elini bi yerine tutma..gul koklama..nar yersen tenine dokunma tenine sıçramasın..gibi gibi..
Yiyorum yıkıyorum çokta inanmak istemiyorum boyle durumlara açıkçası..
elini güzelce yıkadıktan sonra leke olmaz..olmadi eldiven kullanırsın..

valla hurafe mi bilmiyorum ama bana da dediler. aklımdan çıkarak çooook et yıkadım, nar yedim. bir yerime dokunup dokunmadığımı hatırlamıyorum bile

Kızlar 2li taramada 4 boyutlu ultrasonla mı bakıyor doktorlar?
ben bugün ikili testi farklı bekliyodum açıkçası ama rutin kontroldeki gibi önce normal sonra 4 boyutlu baktı ve sadece 1 dk sürdü sonra kan verdim ve çıktım 15 dk da bitti işim bu arada özele gidiyorum ve sgk lı oluğum için ikili teste 120 tl verdim ve 10 gün önce de gittiğim için muayene ücreti vermedim

4 boyutlu ultrasonla bakılması iyi her hastane ikili taramada bakıyor mu 4 boyutlu acaba çok merak ediyorum bende nasıl görüneceğini aslında ayak parmak ucundan kafasına kadar baya incelendiğini yazmıştı birileri 30 dk sürdü ultrasonla bakması falan demişti bende sevinmiştim.. Demek kısa sürecek yine :/

O dediğin 4lü tarama canım. Bayağı uzun sürüyor. Ayak parmağından omurgasına kadar inceliyorlar. Ancak 2li taramada amac ense kalınlığı olduğu için enseye bakıp kana yönlendirirler. Dr çok ilgili ise belki biraz daha fazla bakabilir. O kadar.

kızlar 2li taramanın kan sonuçları aynı gün içinde çıkar mı sizce? sabah 9 da olacak randevum. devlet hastanesi.

hmmm anladım canımm 4 lü tarama genel tarama ile aynı mı acaba, 24 ten sonra mı bakılıyordu ona da

Detaylıdan çıktım sorun yok dedi kan vereceğim birazdan hiç fotoğraf vermedi bana ya cinsiyet için çok erken annesi dedi 12+2 olmuşuz herşey yolunda çok şükür
Gözün aydın canım.Benim ikili testte sözde cd verdiler.Icinden başka birinin akciğer filmi cıktı

Merhabalar kizlar bugun tansiyonum yuksek seyrediyor. Kalbim pir pir atiyor cok garibim patlicak gibi. Allah korusun cok erken tansiyon icin de. Kalp carpintisi yasaayan varmi

Bu ilaç artık bende fayda etmemeye başladı sanırım. Birkaç gündür kötüydü midem bugün dayanılmaz bi hal aldı acile gittim serum aldım. Geçti geçicek derken vaziyet böyle.
Kusmuyorum ben ama öğürme kusacakmış gibi devam ediyor.Vücut ilaca alıştı galiba.13 hafta bitiyor nezaman geçecek bu bulantılar bilmiyorum

Merhabalar kizlar bugun tansiyonum yuksek seyrediyor. Kalbim pir pir atiyor cok garibim patlicak gibi. Allah korusun cok erken tansiyon icin de. Kalp carpintisi yasaayan varmi

Yüksek tansiyon çok riskli ölçtün mü kaç çıktı doktoruna mutlaka söylemelisin muhakkak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…