2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
İyi akşamlar kızlar bende eylül annesi olcaktım ama düşük yaptım Rabbim kimseye yaşatmasın sizden isteğim hamilelerin duası kabul olurmuş bana dua edin tekrar hamile kalim bu topiği gördükçe içim acıyo. Rabbim sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Duanızı eksik etmeyin.

Ben oğlumda erkek hissetmiştim öyle oldu :) sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Allah gönlüne göre versin canım.

Bende 2 gün önce kürtaj oldum canım 10+5 te. Eylül annesi olmak kısmet olmadı inşallah tez zamanda gene olur sağlıkla. Allah herseyin hayırlısını versin.

Evladınızı Allah bağışlasın
İşte tam olarak aynı şeyi söylediler banahayır birde öyle birşey olmayacağını da biliyorum ama içimden bir ses sürekli “ya olursa”.. birde hamilelikten önce bir kere aklıma düşmemiştir ne pişirmek, ne dışarda yemek.. şimdi bir an aklımdan çıkmıyor buraya yazdıktan içim rahatladı walla yiycem birkaç lokma

Bende 2 gün önce kürtaj oldum canım 10+5 te. Eylül annesi olmak kısmet olmadı inşallah tez zamanda gene olur sağlıkla. Allah herseyin hayırlısını versin.

Benimde 3 kaybım var, içim cız etti okuyunca
Allah tez zamanda tekrardan nasip etsin inşallah, Allah siz kendinizi hazır hissettiğiniz ilk anda bekletmeden versin inşallah.

Cok gecmis olsun. Kac haftalikti neden oldu acaba

10 çiş mi Sesli güldüm çok tatlısınız Ohh afiyet olsun, sizin bıcırık baya ciğerli bir çocuk olcak desenize

Yarin tam 12 haftalik olacagiz o bulanti bende hala gecmedi ne zaman gececek bekliyorum ben de

ben de 10+3 üm. azalmak şöyle dursun ilaç etkisini kaybetti bile diyebilirim. aynı durum bende de var.

Canım tam.13+1 olduğum günde sadece 2 kere bulanmaya başladı geçti sayılır. Bulantı azıcıkdaha dişinı sık geçecek.

Yarin tam 12 haftalik olacagiz o bulanti bende hala gecmedi ne zaman gececek bekliyorum ben de
Yemek yemek işkence haline geliyor resmen. Her yediğim ağzımda resmen.
ben de 10+3 üm. azalmak şöyle dursun ilaç etkisini kaybetti bile diyebilirim. aynı durum bende de var.
Bana da öyle geliyor prilama alıştı vücut sanki. Ama artık böyle olmak da sıkıcı.
Tamam canım bir dahaki kontrolde sorarım. Valla çok kötü durumdayım
Üzme canını canım. Elbet çözümü vardır. Sen yine de bol su iç sürekli 3 litre olacak şekilde doktoruna gidinceye kadar
Canım tam.13+1 olduğum günde sadece 2 kere bulanmaya başladı geçti sayılır. Bulantı azıcıkdaha dişinı sık geçecek.
İnşallah öyle olur ya canım yoksa böyle hayat kötü. Bugün eşimle yemeğe gittik. Yine hemen midem bulandı hiçbir şey anlamadım yediğimden. Gelince de hemen uzandım. Anca öyle biraz iyi oluyorum kıpırdamadan. Çabuk geçer inşallah bu durum yoksa halim kötü

Geçicek canım çok değil 2 gün önce fenaydım ilaçsız duramıyordum 2 gündür de ilaç içmedim düşün. Çok hafif bulanıyor. Ama kokulardan uzak duruyorum hala sigara yumuşatıcı parfüm kokusuna ısınamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…