2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben et kokusuna dayanamıyorum hiç. Bazen kafeye falan gidince ses, kokular falan baya mide bulandırıcı oluyor. Hamileliğin keyifli zamanlarına geçsek süper olacak artık

Ben et kokusuna dayanamıyorum hiç. Bazen kafeye falan gidince ses, kokular falan baya mide bulandırıcı oluyor. Hamileliğin keyifli zamanlarına geçsek süper olacak artık
Geçicez canım en zor kısmi atlattık bundan sonra çok değil.1 2 haftaya kadar hiç biseyimiz kalmaz inşallah

İlişki yaşayan oluyor mu acaba kızlar yani ben şuan 12+4 deyim bu saatten sonra da ilişkinin Bi zararı olmaz heralde diye düşünüyorum bundan öncede oldu ama şuan uzun zamandan sonra kontrole gideceğim için biraz endişeliyim

Amin canım cümlemizinkini. Aynen canının istediği herseyi tadımlık ye abartmadan hiçbirşey olmaz Allahın izniyle sağlıcakla kucagınıza alın.

Benimde 3 kaybım var, içim cız etti okuyunca
Allah tez zamanda tekrardan nasip etsin inşallah, Allah siz kendinizi hazır hissettiğiniz ilk anda bekletmeden versin inşallah.

Aminnn tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah tez zamanda. Kolay değil

evett nub paralel duruyor çıkık ve dik değil kız gibi maşallah
inşallah kuzum 6 martta gittiğimde 12+6 da olacağız bizde

Benimkine de bakar mısın

Eklentiler

• IMG_20200224_112202.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200224_112140.webp
    39,1 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20200224_112131.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar günaydın, dün ikili ve detaylı yapıldı ve bilin bakalım ne oldu
Cinsiyet KIZ dedi doktor.
Kendi doktorum değildi cinsiyet söyleyen, kendi doktorum “henüz çok erken bu tarihlerde çıkıntı zaten görünür önemli olan kemiğin duruşu” dedi. Kemik de apaçık paralel

Aaaa ciddi misin inanmıyorum valla ben kendi adıma senin için sevindim

Ahaaa bide darısı bana erkek %80 demişti en son çıkıntı bende gördüm hatta insallah 21 martta randevum değişir

Aaaa ciddi misin inanmıyorum valla ben kendi adıma senin için sevindim ☺
Çok teşekkürler Evet yaa biz de şok olduk ama bir yandan da çok sevindik tabii önce ikili ve detaylı sonuçları iyi çıktı buna sevindik derken doktor bir de üstüne KIZ deyince ballı kaymak oldu

Ahaaa bide darısı bana erkek %80 demişti en son çıkıntı bende gördüm hatta insallah 21 martta randevum değişir
Aaa Erkek mi dediler sana ben kaçırmışım.. sadece çıkıntıya mı baktı? kemiğine göre yorum yapmadı mı? Dediğim gibi doktor çıkıntı hep görünebilir dedi hatta açıyı değiştirdi bak hala var ama şuan cinsel organ görünecek kadar gelişmediğinden kemiğe göre yorum yapmak doğru dedi.

Çok teşekkürler Evet yaa biz de şok olduk ama bir yandan da çok sevindik tabii önce ikili ve detaylı sonuçları iyi çıktı buna sevindik derken doktor bir de üstüne KIZ deyince ballı kaymak oldu
Aman aman mutluluğunuz daim olsun sağlıkla al kucağına canım hepsi evlat sevilir ama gönlümüzden bir geçen de var tabi cok tatlı cici cici giydirirsin sacına toka takarsın misss valla

Aynen canım cıkıntı gördü kesin söyleyemiyorum ama %80erkek dedi cıkıntı bak burada dedi ama tövbe inanasım gelmiyor ne yapiim hic kemikle alakalı bir şey demedi valla

Valla ben 7.aya kadar bir şey almamayı düşünüyorum hem ikinci cocuk ya temel şeylerim var zaten , hemde benim arkadaşıma 6,5 aylık olana kadar erkek dediler sonra aaa kız dediler ondan tedbirli davranıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…