2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim tam kaç haftalıkken öğrendiniz acaba

Merhaba kızlar. Ben 11 hafyalıkken yazmıştım erkek demişti, dün gittim kız dedi. 12. Haftadayım. Ne yalan söyliyim bütün belirtiler ve hissettiğim hep erkekti. Yazmıştım da belirtileri. Ayrım yapmıyorum hiç fwrk etmez ama şaşkınız. Pek de inanasım gelmedi sanki iki hafta sonra inanıcam:)

Canım daha değişebilir sanki yaa 16 hatta 20 de kesinlik kazanıyor daha çok, bebişler minik olduğundan yanılma payı da çok oluyor

Aa çok şaşırdım büyük süpriz olmuştur

10 çiş mi Sesli güldüm çok tatlısınız Ohh afiyet olsun, sizin bıcırık baya ciğerli bir çocuk olcak desenize
Hiç sorma çok aç gitmiştim. Aslında 3 şişi zorlama yedim. Bilseydim zararlı olduğunu zorlamazdım bu hamilelik beni çok pis boğaz yaptı. Kızımda uykudan yemek gelmiyorsu aklıma. Şimdi aklıma gekeni canım istiyor.

Kızlar aranızda yüzmeye giden var mı? Ben havuza gitmek istiyorum eşim olmaz riskli olabilir diyor, ben de gebelikte yüzme iyi diye biliyorum. Kayıtlı olduğumuz bir spor salonu var güvendiğimiz bir tesis fakat ne yapsam bilemedim

Yüzme iyi canim bende öyle duydum ama havuzlar hijyenik olamayabilir enfeksiyon kapabilirsin bebeğe de bulaşır dr. Sor bence en iyi o bilir

Kızlar bulantıniz hafifledimi prilam kullanıyorum 2 haftadır rahattım ama artık oda fayda vermiyor delirmek uzereyim istifra etmekten bi hal oldum varmı bi caresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…