2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bulantıniz hafifledimi prilam kullanıyorum 2 haftadır rahattım ama artık oda fayda vermiyor delirmek uzereyim istifra etmekten bi hal oldum varmı bi caresi
Dün akşamdan bu yana çok kotuyum..mideme giren direkt çıkıyo ve devamli bulantı..Içim titriyo artık..hastaneye mi gitsem diye düşündüm sonra dedim napicaklar vazgeçtim..

Ilac falan hic fayda etmiyo prilam deil ama dramamine kullanıyodum ama 4 5 içmeden sonra fayda etmedi vücut alıştığı için heralde..

Bulanti ve kusma olayinda ben sunu anladim herkeste bi gecer gibi oluyor sonra bi cikiyor ortaya sonra geri gecer gibi oluyor bende de aynen boyle

Ne zaman bitecek acaba inan yoruldum bebek te çok zorlanıyor her istifrada

Kızlar bulantıniz hafifledimi prilam kullanıyorum 2 haftadır rahattım ama artık oda fayda vermiyor delirmek uzereyim istifra etmekten bi hal oldum varmı bi caresi
Canım az kaldı sabır biraz daha ben 14 e geldim hala bulantım var ama rahatladım birazcık bir şeyler yemeye başladım hatta

Bulantinin tavan yaptığı haftadasın. Senin haftandayken bende bulantı halsizlik zombi gibi geziyordum.1-2 haftaya biraz daha hafifleyecek

Kuzum ben prilamı geceden 2 tablet alıyorum rahat ediyorum öyle mi alıyorsun sende? Ahh bir süre sonra etki etmezse diye düşünüyorum bende korkarak

kızlar toplu alıntı yapamadım

allaha şükür her şey yolunda. kalp atışı var içerde horon ediyodu yavrum anasının laz damarını almış belli

sadece şöyle bir durum oldu, geç döllenme değilmiş tahmin ettiğim gibi. 10 hafta 4 gün çıkması gerekiyordu benim tahminime göre geç döllenmeye göre yani. 9 hafta 5 günlük çıktık. sat ıma göre olduğunu söyledi doktorum. sat da 23 kasımdı.

her şey yolundaymış çok şükür

kızlarrrr bu gun ikili tarama yaptırdım kan sonuçlarını gosteremedm ultrasonumuz temiz geçti anlayan birileri rica etsem bakabilirmii

Süper canım cok sevindim

İyi olmasına çok sevindim canım
 maşallah diyelim

Cok sevindim iyi olmasina da canim ben bisey anlamadim 10+4 u nerden cikardin sen sata gore uyumluymus 9+5 yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…