- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #7.521
Doktorlar anne karninda olcek yada dogarsa 1 gun yasar seni zehirlicek dediler dusuk icin ugrasiyrn suan hastanede cok kotu yipratici bir surec ilk gebeligim tarama testlerimde cok guzel cikti ama bebekte baloncuk bende 4 kist yapmis vsCok uzuldum 14.haftada nasil olabilir baya da buyumus amarabbim tekrar nasip etsin en kisa zamanda canim.
Rabbimin vardir bir bildigi sagliksiz demekki canim once sana saglik sihhat nasip etsin atlatip bu sureci yeniden denersin. Bir anomali var demekkiDoktorlar anne karninda olcek yada dogarsa 1 gun yasar seni zehirlicek dediler dusuk icin ugrasiyrn suan hastanede cok kotu yipratici bir surec ilk gebeligim tarama testlerimde cok guzel cikti ama bebekte baloncuk bende 4 kist yapmis vs
Randevum pazartesi günü zaten inşallah bebisimde bi sorun yoktur da sorarımBi sor kuzum bana doktorum 2 tablet demişti şiddetliydi benimkide
Canım çok üzüldüm lütfen kendini çok yıpratmaDoktorlar anne karninda olcek yada dogarsa 1 gun yasar seni zehirlicek dediler dusuk icin ugrasiyrn suan hastanede cok kotu yipratici bir surec ilk gebeligim tarama testlerimde cok guzel cikti ama bebekte baloncuk bende 4 kist yapmis vs
Hayırlısı olsun kuzum zaten rahmin müsait değilse diğerini kabul etmez sen bol bol dua et rabbine sığınKizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zorherkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.
Aynen çok haklısın öyle oluyo gerçekten..Bulanti ve kusma olayinda ben sunu anladim herkeste bi gecer gibi oluyor sonra bi cikiyor ortaya sonra geri gecer gibi oluyor bende de aynen boyle
Evet kusarken kasiklarim cok geriliyo gecer inşallahNe zaman bitecek acaba inan yoruldum bebek te çok zorlanıyor her istifrada
Cok geçmis olsun cok uzuldumBen maalesef kaybettim bebegimi
Yaaa masallah cok güzel olumlu düşünüp pozitif enerji çağırıyoruz..Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez..dualarımızdasınKizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zorherkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.
Oyle olmasini umit ediyorum tasiyamazki umarim sonlanir yoksa omrum boyunca unutamayacagim bir karar vermek zorunda kalicam.cumartesi gunu yeniden bakacak doktorum haftaya..Hayırlısı olsun kuzum zaten rahmin müsait değilse diğerini kabul etmez sen bol bol dua et rabbine sığın
Tesekkur ederim ama mumkun degil doktorum sezeryanimda ben senin rahmini gordum kucucuk tasiyamaz 2 bebege de yazik olur dedi kizim zar zor 2800gr dogmustuYaaa masallah cok güzel olumlu düşünüp pozitif enerji çağırıyoruz..Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez..dualarımızdasın
Oh oh masallah iyi olmasına cok sevindimkızlar toplu alıntı yapamadım
allaha şükür her şey yolunda. kalp atışı var içerde horon ediyodu yavrum anasının laz damarını almış belli
sadece şöyle bir durum oldu, geç döllenme değilmiş tahmin ettiğim gibi. 10 hafta 4 gün çıkması gerekiyordu benim tahminime göre geç döllenmeye göre yani. 9 hafta 5 günlük çıktık. sat ıma göre olduğunu söyledi doktorum. sat da 23 kasımdı.
her şey yolundaymış çok şükür
en son gittiğimde 7+3 çıkmıştı ultrasonda. 7 şubatta gitmiştim. bugün de 10+4 olmalıydı hesaba göre ama doktor 9+5 gayet de sağlıklı dedi. verdiğin tarihe uyumlu dedi.Cok sevindim iyi olmasina da canim ben bisey anlamadim 10+4 u nerden cikardin sen sata gore uyumluymus 9+5 yani?
çok üzüldüm canım benim. allah tez vakitte hayırlısıyla yeniden nasip etsin inşallah.Ben maalesef kaybettim bebegimi
valla ben de anlamadım inan. 23 üne göre 14 haftalık oluyor dediğin gibi ama doktor çok dikkatli inceledi ve bir sorun yok dedi. kafam karıştı benim deOh oh masallah iyi olmasına cok sevindim
Yani eger son adetine göreyse zaten hesap tutmuyo kuzum..23 kasima gore 14 haftalik hamile olman gerekir..bi yanlışin olmasin bu durumda
Yoktur kuzummm ne sorunu olacak sağlıkla büyüyorlar inşallahRandevum pazartesi günü zaten inşallah bebisimde bi sorun yoktur da sorarım
Sorun olmasında sagligi keyfi yerinde olsun tarihi pek onemli deil..ılerleyen haftalarda zaten o arayı kapatır insallah kuzucuk..valla ben de anlamadım inan. 23 üne göre 14 haftalık oluyor dediğin gibi ama doktor çok dikkatli inceledi ve bir sorun yok dedi. kafam karıştı benim de
Buyuk ihtimalle gec dollenme kuzum..çünkü 23 kasıma 14 hafta oluyo..bi yanlış anlaşılma olmuş dr tarafından..çok canım sıkıldı şu an. benim ölçümüme göre 10+4 çıkması lazımdı. 9+5 çıktı. en son gittiğimizdekine göre inanılmaz büyümüştü başı, kolları, ayakları belli oluyordu ama neden benim hesabımdaki gibi çıkmadı? doktor neden geç döllenme değil dedi? her zaman gittiğim doktorum değildi gittiğim doktor başkasına gitmek zorunda kaldık.
nette cihaz farkı, bebeğin pozisyonuna bağlı bunun değişeceğini söylüyor ama acaba bebeğim gelişmiyor muonu öyle kıpır kıpır görüp doktor da sorun yok deyince üstüne düşmedim bu meselenin. ama içim hiç rahat değil şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?