2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cok uzuldum 14.haftada nasil olabilir baya da buyumus ama rabbim tekrar nasip etsin en kisa zamanda canim.
Doktorlar anne karninda olcek yada dogarsa 1 gun yasar seni zehirlicek dediler dusuk icin ugrasiyrn suan hastanede cok kotu yipratici bir surec ilk gebeligim tarama testlerimde cok guzel cikti ama bebekte baloncuk bende 4 kist yapmis vs

Doktorlar anne karninda olcek yada dogarsa 1 gun yasar seni zehirlicek dediler dusuk icin ugrasiyrn suan hastanede cok kotu yipratici bir surec ilk gebeligim tarama testlerimde cok guzel cikti ama bebekte baloncuk bende 4 kist yapmis vs
Rabbimin vardir bir bildigi sagliksiz demekki canim once sana saglik sihhat nasip etsin atlatip bu sureci yeniden denersin. Bir anomali var demekki

Kizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zor herkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.

Canım çok üzüldüm lütfen kendini çok yıpratma Rabbim yeniden verir çok zor biliyorum inan ne diyeceğimi bilemiyorum

Hayırlısı olsun kuzum zaten rahmin müsait değilse diğerini kabul etmez sen bol bol dua et rabbine sığın

Yaaa masallah cok güzel olumlu düşünüp pozitif enerji çağırıyoruz..Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez..dualarımızdasın

Hayırlısı olsun kuzum zaten rahmin müsait değilse diğerini kabul etmez sen bol bol dua et rabbine sığın
Oyle olmasini umit ediyorum tasiyamazki umarim sonlanir yoksa omrum boyunca unutamayacagim bir karar vermek zorunda kalicam.cumartesi gunu yeniden bakacak doktorum haftaya..

Yaaa masallah cok güzel olumlu düşünüp pozitif enerji çağırıyoruz..Rabbim kimseye kaldiramayacagi yükü vermez..dualarımızdasın
Tesekkur ederim ama mumkun degil doktorum sezeryanimda ben senin rahmini gordum kucucuk tasiyamaz 2 bebege de yazik olur dedi kizim zar zor 2800gr dogmustu

Oh oh masallah iyi olmasına cok sevindim

Yani eger son adetine göreyse zaten hesap tutmuyo kuzum..23 kasima gore 14 haftalik hamile olman gerekir..bi yanlışin olmasin bu durumda

Cok sevindim iyi olmasina da canim ben bisey anlamadim 10+4 u nerden cikardin sen sata gore uyumluymus 9+5 yani?
en son gittiğimde 7+3 çıkmıştı ultrasonda. 7 şubatta gitmiştim. bugün de 10+4 olmalıydı hesaba göre ama doktor 9+5 gayet de sağlıklı dedi. verdiğin tarihe uyumlu dedi.

Oh oh masallah iyi olmasına cok sevindim

Yani eger son adetine göreyse zaten hesap tutmuyo kuzum..23 kasima gore 14 haftalik hamile olman gerekir..bi yanlışin olmasin bu durumda
valla ben de anlamadım inan. 23 üne göre 14 haftalık oluyor dediğin gibi ama doktor çok dikkatli inceledi ve bir sorun yok dedi. kafam karıştı benim de

çok canım sıkıldı şu an. benim ölçümüme göre 10+4 çıkması lazımdı. 9+5 çıktı. en son gittiğimizdekine göre inanılmaz büyümüştü başı, kolları, ayakları belli oluyordu ama neden benim hesabımdaki gibi çıkmadı? doktor neden geç döllenme değil dedi? her zaman gittiğim doktorum değildi gittiğim doktor başkasına gitmek zorunda kaldık.

nette cihaz farkı, bebeğin pozisyonuna bağlı bunun değişeceğini söylüyor ama acaba bebeğim gelişmiyor mu onu öyle kıpır kıpır görüp doktor da sorun yok deyince üstüne düşmedim bu meselenin. ama içim hiç rahat değil şu an.

valla ben de anlamadım inan. 23 üne göre 14 haftalık oluyor dediğin gibi ama doktor çok dikkatli inceledi ve bir sorun yok dedi. kafam karıştı benim de
Sorun olmasında sagligi keyfi yerinde olsun tarihi pek onemli deil..ılerleyen haftalarda zaten o arayı kapatır insallah kuzucuk..

Bende en son 9hafta3 günlükken gittim bayagi kolları bacakları hareket ediyodu tekme atiyodu cok şaşırmıştım

şimdi salı devlete gidicem onunda görüntü kalitesi hic iyi deil..sonraki hafta özele gidicem o zaman net görürüm artık..meraktan ölecem

Buyuk ihtimalle gec dollenme kuzum..çünkü 23 kasıma 14 hafta oluyo..bi yanlış anlaşılma olmuş dr tarafından..

Cihaz farkından bebeğin duruşundan hepsiyle alakalı olabilir ama 1 ay fark ediyo hemen hemen arada o kadar fark olmaz..

Gelisimi guzel hareketi boyu herseyi yerindeyse sıkıntı yapma sakın..bazen ileri bazen geri çıkabilir haftası..

Icin rahat etmicekse kendi doktoruns görün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…