2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ben maalesef kaybettim bebegimi
Allah yardımcın olsun... Bende 25 haftalık erken doğum yapmıştım ikizdi ve ikisinide kaybetmiştim... Çok iyi anlıyorum seni... Ama şimdi biri 6 biri 4 yaşında iki kızım var ve yine hamileyim... İnşallah tez vakitte bu sıkıntıyı atlatırsın.. Çok zor biliyorum

benimki de kıpır kıpırdı valla hatta eşim horon ediyo dedi gülüştük

keşke kendi doktorum olsaydı. izindeydi o bir süre daha yok maalesef. bana göre de geç döllenme ve kendi doktorum da öyle olduğunu söylemişti. geç döllenme tarihine göre ortaya çıkan farkı önemsemem. dediğin gibi ileri geri 1 hafta oynama olabilir. ama 14 haftalık olmam gerekirken 9+5 sem sıkıntı var demektir. ki hiçbir sorun yok dedi. bebeğimiz de kıpır kıpırdı. kafam çok karışık.

Bana yasak canm iki defa lekelenme oldu. Ama ilişki sonrası değil tabi.doktr her lekeden sonra yasak dedi. Ne zaman olur bilmiyorum.

bulamıyorum valla bulan beri gelsin. 2 gündür ilaca rağmen çok kötüyüm sürekli çıkarıyorum. hele ki gündemden dolayı stres iyice kötü ediyor.
Kızlar ben bir Instagram fenomeninde görmüştüm o da hamile ve bulantıları çoktu bir takipçisi günde iki tane kuru fasulye yut bulantıya birebir yazmıştı ve denedim geçti diye hikaye atmıştı.işe yarıyor mu bilemem bulantım olmadığı için denemedim bi araştırın

Canm yüzmeyi denizde öneriyor doktorlar.havuzda enfeksiyon kalabilirim bence risk alma derim

C
COk geçmiş olsun. Hayırlısı olsun. Rabbim yardımcın olsun.

Kızlar ben yine seruma geldim. Serum alırken bile çıkarıyorum, öyle vahim durumdayım.

Eklentiler

• DEE232F5-74F3-439D-8D6D-AA57CFACC093.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 22
L
Kızlar ben yine seruma geldim. Serum alırken bile çıkarıyorum, öyle vahim durumdayım.
Çok geçmiş olsun canım.bugunlerde geçecek insallah. Annelik fedekarlik gerektiriyor.yavrularimiz için katlanıyor uz.Allah yardımcın olsun.

Sıkıntı yok kuzum stres yapıp bebisi etkileme hic..bi dahaki gidişinde detayli sorarsin sorularini hatta not al heyecandan unutabiliyoruz çünkü

Sıkıntı yok kuzum stres yapıp bebisi etkileme hic..bi dahaki gidişinde detayli sorarsin sorularini hatta not al heyecandan unutabiliyoruz çünkü
inanır mısın not almıştım sorularımı. ve çıktıktan sonra eşim döndü "eee soru soracaktın" dedi. ama içeri hasta girmişti dönemedik. evet stres yapıp kendimi ve bebeğimi üzmeyeceğim. bir dahaki randevuyu bekleyeceğim rahat bir şekilde nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…