Kizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zor
herkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.