2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Eveet bana da hep aynısı oluyor bi daha ki gidişimde sorarım diye erteliyorum

Acaba 23 Aralık da sat bı yanlışlık olup 23 kasim demiş olabilir misiniz.cunku benim 17 Aralık ordan düşündüm böyle

Cok gecmis olsun cabuk gecer ins bu surec herkeste farkli geciyor hamilelik benimde suana kadar ne asiri mide bunaltisi ne de kusma oldu.
O zaman size rahatlıkla sorabilirim çünkü diğer anneler bana kızabilir daha ben istiyorsun allahtan diye ama ne yapayım bende çok endişe ediyorum bulantım olmadığı için acaba kalbi atıyormu falan diye en son 19 şıbatta gittim ve düşünmekten kafayı yicem

Günaydın kızlarr benim gibi bebeğini çok özleyen var mı daha cuma günü gördüm ama aklımdan çıkmıyor aşık gibiyim her an görmek istiyorum

Boyle stres yaparak kendinize ve bebege zarar verirsiniz benim ikinci hamileligin onda da sadece iki kere kusmustum ama tansiyon dusuklugu vardi herkeste fakli etkileri olur hamileligin ve ablam kadin dogum uzmani bunun kotu bisey oldugunu dusunse soylemez mi gayet normal dedi herhangi bir etkisi varmi bilmiyorum ama hamilelikten uc ay once vitamin kullanilmali der. Herkese hayirli saglikli dogumlar diliyorum.

Senin 23kasım degilde 23 aralık olmasın sat canım karıştırıyo olabilirmisin çünkü hemen hemen 1 ay oynuyo arada öle hesap yapmış olsan ağustos annelerinde olmazmıydın

Canim bisey merak ettim sen hamileligini adetin gectikten sonra mi degerin kacken ogrendin

Cok gecmis olsun doğana kadar emin olamiyoruz iste malesef Rabbim sabirlar versin. Cok üzüldüm. Peki bu durumu yeni mi ogrendiniz daha once hicbirsey demediler mi
Tesekkurler 12 haftamda doktor leke fark etti bebekte beni 13 haftada detayli ultrasona gonderdi oyle anladk

Kızlar 9. Haftadan beri 2-3 günde bir kusuyorum. 13. Hafta itibariyle bu sıklık 4-5 günde bir oldu ama bugün ilk kez kusarken karnım çok acıdı, sonrasında o acı aşağılara kadar vurdu. Bunu yaşayan var mı?

Önceden bebeğin olduğu yerde rahatsızlık hiç hissetmezdim büyüdüğü için mi oldu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…