2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
adetim geçtikten sonra değil aralıkta hiç adet olmadım. ocak ayında 4 gün koyu kahve lekelenmem oldu sadece. aralıkta hiç hastalanmadım. öğrendiğimde 4 haftalıktı.
Ya bence kendi doktoruna görünmeden panik olma, ölçümler ve yorumlar doktordan doktora ciddi fark yaratabiliyor. Ben geçenlerde farklı bir ağrı hissedip acile başka hastaneye kadın doğuma gittim. Bebeği tam 5 gün önde ölçtü. Bu hafta kendi doktoruma gittim yine tam gününde çıktı. Yani diyeceğim o ki bu kadar büyük sapmalar bebeğin küçük olduğu bu zamanlarda olabiliyor. Her doktorun o ölçüm çizgisini koymayı seçtiği yer farklı oluyor.
Kendi doktorun ne zaman dönüyor?

ikili testten birkaç gün önce. 13 marttan hemen önce yani. eşim de hiç memnun kalmadı doktorun bebeği ölçüşünden. en iyisi kendi doktoruma güvenmek.

Bizim cinsiyet bir erkek bir kız olduğu için yüzde yüz kesin olmasını bekliyoruz, yani 20. Haftadan sonra isim tartışmaları başlayacak sanırım:) seende durum ne var mı isim adayları?
Çok fazla kararsızım bizimde cinsiyet daha belli değil ama kız olursa Azra veya defne koymak istiyorum erkek hakkında ise Bi fikrim yok

Ve bebeğimi iki hafta sonra şu gece yarısı yeniden görmüş olmanın mutluluğuuuu 55cm olmuş kuzum.
MaşAllah miniğe büyümüş baya
Günaydın kızlarr benim gibi bebeğini çok özleyen var mı daha cuma günü gördüm ama aklımdan çıkmıyor aşık gibiyim her an görmek istiyorum
Aşırı aşırı özledim. 1 şubattan beridir görmüyorum ben. Haftaya inşallah kavuşacağız miniğimle

Ben de hareket esnasında yaşıyorum o durumu. 2 kez yaşadım. Bebeğin olduğu kısımlar çok acodı ve kasıldı. Hamilelikte magnezyum eksikliğine bağlı kasılmalar oluyor. Ondan kaynaklımıdır bilmiyorum.

Ben yaşadım cok istifra edince midem karnım kasıldı ağrı girdi doktora gittim doktor cok normal dedi bu haftalarda daha da artar bebek büyüyo dedi serum bağladılar eve geldim

Ve gene çok kötü kustum prilam içmiyim iyiyim dedim hem14.haftaya geldik artık ama hala içmeyince kusuyorum nolacak böyle ya

Merhaba anneler yaşım 28 tahmini doğum 28 eylül allah nasipederse 2. Başlangıc kilom 82 beni de araniza katar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…