2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben grip mi soğuk algınlığı mı bilmiyorum.bogaz ağrısı öksürük hapşırık bide halsizlik kötüyüm.
Çok geçmiş olsun canım, ben de aynıyım ama ilaçsız iyileşmeyi bekliyorum zamanla. Bakalım..

Çok geçmiş olsun canım, ben de aynıyım ama ilaçsız iyileşmeyi bekliyorum zamanla. Bakalım..
Sağol canm sanada geçmiş olsun. Hapşırık ve öksürük çok oluyor. Meyve çayı yaptım bugün onu içiyorum.bi faydası olur die

Kızlar cips yiyebiliyor muyuz. Normalde çok almam eve hazır gıda sonucta. ayda bir alırım hep beraber yeriz cocuklarla çok canm çekti yedim biraz.

Kızlar benim doktorum vinalac vitamin verdi Ama benim demirim düşük çıktı baya siz vitamin folik asit dışında ayrıca kan ilacı da kullanıyor musunuz?

Kızlar cips yiyebiliyor muyuz. Normalde çok almam eve hazır gıda sonucta. ayda bir alırım hep beraber yeriz cocuklarla çok canm çekti yedim biraz.
Kuzum herhalde yiyemiyoruzdur ama benimde eşim arada alıyordu geçenlerde bir koktu ki off canım istedi birkaç tane yedim bir şey olmaz bir kaç taneden bence

Prilam içmediğim her gün bulantı aynen devam ediyor. İçtiğimde de sabahları bulantı oluyor öğlene doğru daha iyi olsam da akşam başa dönüyorum
ben de prilam kullanıyorum dediğin durum bende de var. sabah bulantım oluyor gün içinde iyiyim akşam yine iki büklüm

geçen hafta çok canım çektiği için aldım koca bi paket yedim. eve dâhi sokmayız normalde ama sanki günlerdir açmışım gibi yedim resmen

geçen hafta çok canım çektiği için aldım koca bi paket yedim. eve dâhi sokmayız normalde ama sanki günlerdir açmışım gibi yedim resmen
Ben de yedim sanırım mide tuzlu ekşi şeyler istediği için bana çok güzel geliyor. Cigeri de ondan yemiştim herkes biliyordur artık heralde benim ciğer mevzuunu.

Ben de az önce hiç sevmediğim halde eşim cips yediği için canım çekti yedim. Herkeste cips konusunu konuşmuş tesadüfe
Cips normal herkese bile zararlı olduğu için hamilelikte kesinlikle zararlıdır ama insan arada canı çekince yiyor. Nadiren olduğu sürece bence sorun yok

Ben de yedim sanırım mide tuzlu ekşi şeyler istediği için bana çok güzel geliyor. Cigeri de ondan yemiştim herkes biliyordur artık heralde benim ciğer mevzuunu.
ciğer deme ölürüm. arnavut ciğerine hele... bende de siyah zeytin aşkı çıktı son zamanlarda.

aynen katılıyorum. sonuçta her gün oturup cips yemiyoruz. tadımlıklardan da bir şey olmaz inşallah

Kızlar sağ göğüsümün altında arada batma gibi bi ağrı oluyor böyle bi durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…