2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Merhaba kızlar ,benim bir kaç gündür göbeğimin alt tarafına yani rahmimizin olduğu yere böyle sağdan soldan tatlı sancımsı sızılar giriyor acaba rahim büyüdüğü için mi? Benim gibi olan var mı acaba başka kötü bir sebebi yoktur dimi çok can yakmıyor yani

Kuzum herhalde yiyemiyoruzdur ama benimde eşim arada alıyordu geçenlerde bir koktu ki off canım istedi birkaç tane yedim bir şey olmaz bir kaç taneden bence
Bende yedim ama güzeldi çok abartmadan yedim. Bı mayonez kadar zararlı değildir umarım.

o bende de oluyor canım. bazen kasıklarımda bazen vajinamın içinde can yakmayan ağrılarım oluyor. büyümeden dolayı olabilir bence.

Bende de oluyordu büyüyen rahimle birlikte gerilen damarların etkisi dedi doktor. Özellikle tam kasıkta aşağılara doğru arada sancıya dönüşen sızı vardı, bebeğe giden damarlarmış onlar meğer:)) ağrıdığında uzanıp dinlenmeye çalış.

o bende de oluyor canım. bazen kasıklarımda bazen vajinamın içinde can yakmayan ağrılarım oluyor. büyümeden dolayı olabilir bence.
Vajinamda hiç hissetmedim canım ama şu an Prilam içmeme rağmen sadece gün içinde bazen bulantım oluyor ve o tatlı sancımsı şeyler oluyor başka bişeyim yok umarım kötü giden bişey yoktur miniğimi 9 martta görebileceğim inşallah ve halaaa çok tedirginim

Sağolasın canım ben şimdi özellikle banyoda saçlarımı yıkarken daha çok hissettim üstüste sancıdı. Saçlarım uzun yıkarken zorlanıyorum artık biraz. Ya bak konusu gelmişken sorayım sizlere saçımı kestirmek istiyorum ama bazı kişiler hamileyken kestirilmez kötüdür gibi şeyler söylüyorlar inanmıyorum ama sizler ne düşünüyorsunuz ????

Ben geçen hafta kestirdim cnm kozo a hamileyken de kestirmiştim ben inanmadım kestirdim inanmadım yada kestirmedim inandım diyen de oldu

Benim de hafif mide huzursuzluğum vardı ama çok rahattım. 10. Hafta itibari ile arttı o huzursuzluk. O bile beni rahatsız ediyor. İnşallah bulantılar biter zor geçirenlerde.
Amin canım inşallah, 6 ay daha böyle devam eder mi diye korkuyorum şuan

Ben de gecen hafta kestirdim minik bir tereddütle pisman miyim degilim su an icin aman Allah korusun

Satimiz aynı senle kuzum
Ama benim ilk randevumda 6 +6 olmam gerekirken 4+6 çıkmıştım .ama herşey yolundaydı şükür geç döllenme olabilir demişti doktor.sonraki randevumda ilk randevuya göre 6+1 beklerken 7+2çıkmıştı.yani bir hafta fark vardı.bakalim salı günü gidince fark aynı mı kalır kapanır mı.hayirlisi olsun inşallah

Saç derdi bende de var aynı şekilde banyoda benim de acıyor ellerimi kaldırıp kafama güç uyguladıkça. Bir de yorgunluğu ayrı dert. Banyodan çıkınca mutlaka bi 15-20 dk kendimi yatağa atıyorum. Bir de kurutması var, ayrı yorgunluk ben de kestireceğim. Bir de bebek doğunca tekrar kestiririm, lohusayken de zor olur sanıyorum. Bir de bebek sürekli omuzda, her daim saçları toplu tutmak da zor..

Benimkide geç döllenme kuzu 14 ocakta öğrendim ben gebeliği yarın randevum var bakalım kelebeğim nasıl olmuş

Benimkide çok uzun ve gür tararken çok zorlaniyorum ama sanırım kesmeye cesaret edemem

Benimkide geç döllenme kuzu 14 ocakta öğrendim ben gebeliği yarın randevum var bakalım kelebeğim nasıl olmuş
Bende 22 ocakta kan testi yaptırdım pozitif çıktı sonra şehir dışına çıkmam gerekti ilk randevuma 3 Şubat'ta gittim o zaman daha 4 haftalikti .yani ben 3 haftalık falanmis öğrendiğimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…