2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bu farklar hep doktorun ölçümünden kaynaklı. Hatalı ölçüm gibi anlaşılmasın ama bebek ne kadar küçük, yanılma payı o kadar büyük. Örneğin altıncı haftada bebek diyelim ki 4mm olması gerekirken milimetrik ölçüm hatası birdenbire bebeği bir hafta ileri ya da geri atabiliyor. 9. 10. Haftalarda bir iki mm eksik veya fazla bile ölçse bebek 25-30mm olacağı için bir iki mm nin önemi kalmıyor. Onun için şimdilik kalbi istenen düzeyde atıyor mu o önemli bence. Hayırlısıyla ilerler inşallah:)

Aynen doktorumda öyle söyledi. Amin hepimizin inşallah

Evet canım bende öyle düşünüyorum benim bide çok saçım var ve çok zor kuruyor bir de uzadı iyice zorlanıyorum hurafelere de inanmam en kısa zamanda kestireceğim bu şekilde çok zor hele yazın daha da uzamış olacak baş etmek imkansız

Sade soda içiyorum kuzum çok az da olsa bazen rahatlatıyor beni ama benim teflü vsr hem bulantı oluyor hem geğirme Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bende de reflü var canm 1. Hamileligimde 9 ay sürdü artk buds öyle olmasin istiyorum... yakinmak amaclı deniyorum Rabbim affetsin şükür bugunlerimize ama cok halsiz kaliyorum

Bebek ve rahim.buyudukce bağırsaklar üst tarafa kayar ki bunonun hareketidir genelde en erken 16. Hafta da hissedilir o da 2. Hamilelikse

Kızlar ben grip mi soğuk algınlığı mı bilmiyorum.bogaz ağrısı öksürük hapşırık bide halsizlik kötüyüm.

Geçmiş olsun cnm eger boğaz ağrın varsa elma sirkesi ile gargara yap çok iyi geliyo hemen bende yasamıştım tecrübe ile sabit

Merhaba anneler yaşım 28 tahmini doğum 28 eylül allah nasipederse 2. Başlangıc kilom 82 beni de araniza katar mısınız
Hoşgeldin aramıza hayırlısı oldun Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin insallah

Çok sağol canm. Evet boğaz ağrısı ve öksürük mahvediyor beni. Sirkeyi suyla karıştırıp mi yapacağım yoksa direk sirkeyi mi gargara yapacağım canm.

Çok sağol canm. Evet boğaz ağrısı ve öksürük mahvediyor beni. Sirkeyi suyla karıştırıp mi yapacağım yoksa direk sirkeyi mi gargara yapacağım canm.
Ben dek cay bardağına koydum sirkeyi bi yudum aldım gargara yaptım tükürdüm bi daha aynı sekilde yaptım bunu sadece gece ve sabah yapım anında gecmişti su koymadım hiç

Ben dek cay bardağına koydum sirkeyi bi yudum aldım gargara yaptım tükürdüm bi daha aynı sekilde yaptım bunu sadece gece ve sabah yapım anında gecmişti su koymadım hiç
Canm Cook teşekkür ederim ins bende faydasını görürüm.cunku çok kötüyüm

Canm Cook teşekkür ederim ins bende faydasını görürüm.cunku çok kötüyüm
İnşallah şifa olsun canım geçmiş olsun tekrar hamilelikte ilaç kullanamayınca araştırıp bunu bulmustum ve işe yaradıda insallah sende de yarar

Günaydın kızlar. Bugün sabah sol tarafimdan uyandım. Sol tarafıma doğru bebek ve kesesi yigilmis gibiydi.acaba bişey mi oldu. Sizde de oluyor mu.

Günaydın kızlar. Bugün sabah sol tarafimdan uyandım. Sol tarafıma doğru bebek ve kesesi yigilmis gibiydi.acaba bişey mi oldu. Sizde de oluyor mu.
kuzum ben sağ sol yüzüstü çok deli yattığım için her türlü uyanıyorum ama hiç öyle bebek kesesini falan hissetmiyorum, karnımda hiç çıkmadı ondan mı acaba hissetmiyorum

kuzum ben sağ sol yüzüstü çok deli yattığım için her türlü uyanıyorum ama hiç öyle bebek kesesini falan hissetmiyorum, karnımda hiç çıkmadı ondan mı acaba hissetmiyorum
Sol tarafimdaydi baya belli.yumrarti vardi.duz yTinca düzeliyor. ben bide zayıfladım hissediliuor.
63 den 58 bucuklara düştüm. ins bişey yoktr

Sol tarafimdaydi baya belli.yumrarti vardi.duz yTinca düzeliyor. ben bide zayıfladım hissediliuor.
63 den 58 bucuklara düştüm. ins bişey yoktr
sanmıyorum bir şey olduğunu kuzum endişelenme
artık hissedilecek kadar oldularsa sağa sola kıpraşacaklardır

sanmıyorum bir şey olduğunu kuzum endişelenme
artık hissedilecek kadar oldularsa sağa sola kıpraşacaklardır
İns dediğin gibidir. Geçenlerde komsulardan biri 4aylik bebeğini kaybetmiş. Karnimda sola yatsam sola yigiliyordu sağa yatsam sağa yigiliyordu dedi. Muayene olduğunda da bebek ölmüş.bende bir an korkuya kapıldım acaba dedim öyle mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…