2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Biz geldik sonuçlar temiz sıkıntı yok elhamdulillah usg baktı ama göbek yağlarından yine göremedi cinsiyeti kız bu bence eminim artık göstermediğine göre
Ya ne alakası varmış bende göbekliyim ama geçen sefer doktor Bi tahminde bulundu bidahaki randevu da netleşir dedi yani alakası yok ya çocuk göstermiyor yada doktor emin olmadan söylemek istemiyor bence canım

Kizlar biz cinsiyeti öğrendik icime doğduğu gibi erkekmis baktim yuzdelere de erkek yuzdesi kızın 2 kati
Oyyyy maşaallah sübhanallah çok sevindim kuzum
Ya ne alakası varmış bende göbekliyim ama geçen sefer doktor Bi tahminde bulundu bidahaki randevu da netleşir dedi yani alakası yok ya çocuk göstermiyor yada doktor emin olmadan söylemek istemiyor bence canım
Anlamadım gitti bacım bence kız olacak ben öyle hissediyorum canım hayırlısı tabii

Hayırlı olsun canım cok güzel bir duygu erkek annesi olmak ben cok sevdim Yani aşırı düşkün oluyor anneye
Icime hep doğmuştu nedense erkek diye tabi sağlıklı olsunlar da gerisi cok onemli degil şimdi daha heyecanlandim cinsiyet ogrenince bi adımı daha gecmis gibi hissettim

Korkma canim dr dedigi gibi değişebiliyor bu durum saglikli olsun da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…