2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bence 14 martta gideceğim 15 haftalık olcazz inşallah öğreniriz bizde öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun artık oğluşum yada prensesim diye seviceksiniz göbüşleri ne güzel

Biz geldik sonuçlar temiz sıkıntı yok elhamdulillah usg baktı ama göbek yağlarından yine göremedi cinsiyeti kız bu bence eminim artık göstermediğine göre
Allaha şükür canimmm cumada ben gidicem inşallah sonuçlar temizdir.
Bu arada doktorum normalde doğum 5 Eylül ama 1 hafta geri gel Ağustosun son haftası alacağım dedi
Canım sezeryan mi olacak bisey soyledimi dr un. Iğne kullanıyoruz ya doğuma kadar merak ettim.dr a da bisey sormadım. Erken diye

Valla hiç bilmiyorum ki canım ya böyle olunca da erkek diyorlar ama hayırlısı

Zaten hepi topu 2 cinsiyet var bizim atalarımız da durmamış olasılık atamış her şeye elika diye bir program var orada okudum geçen gün o kadar tuhaf şeylere ihtimal atamışlar ki

Zaten hepi topu 2 cinsiyet var bizim atalarımız da durmamış olasılık atamış her şeye elika diye bir program var orada okudum geçen gün o kadar tuhaf şeylere ihtimal atamışlar ki
Aynen öyle gerçekten bide Çin takvimi falan mı ne vardı cinsiyet için acaba cinsiyet öğrenen arkadaşlarda tuttu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…