2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Allaha şükür canimmm cumada ben gidicem inşallah sonuçlar temizdir.

Canım sezeryan mi olacak bisey soyledimi dr un. Iğne kullanıyoruz ya doğuma kadar merak ettim.dr a da bisey sormadım. Erken diye
Benim kızım sezeryan olduğu işin bu da sezeryan olacak canım iğne ile ilgili değil benim durumum bir sor bakalım ne diyecek doktorun sendende güzel haberler alalım inşaallah kuzum benim

Benim kızım sezeryan olduğu işin bu da sezeryan olacak canım iğne ile ilgili değil benim durumum bir sor bakalım ne diyecek doktorun sendende güzel haberler alalım inşaallah kuzum benim
Inşallah canım bakiyim bi sorayim olmadı. Okuduğum.kadariyla kan sulandırıcı kullananlar genellikle sezeryan olmuşlar. Bizden yokmu ki acaba. Aydınlatsa bizi keşke.

Kızlar gebelik pilatesi yapan var mı aranızda? Fikirleriniz nedir bu konuda?
Yüzme işi yaş diye pilatese yöneldik bakalım

Biz geldik sonuçlar temiz sıkıntı yok elhamdulillah usg baktı ama göbek yağlarından yine göremedi cinsiyeti kız bu bence eminim artık göstermediğine göre
Gözünaydın cnm darısı bizim başımıza inşallah hepimizin iyi çıkar foto yokmu bakalım bizde tahminde bulunalım

Gözünaydın canım cok sevindim

Maşallah sen yolu yarılamışsın darısı inşallah bizim başımıza
Ins canim benimki epey sıkıntılı geciyo. Bulantim yok ama lekelenmelerim kesilmedi. Plesanta rahim agzina biraz daha yaklaşmış. Progestan kullaniyodum düşük onleyici igneye de başladım.haftada 1 de o igneyi vurunacam. Herseye ragmen moral cok onemli ki bebisim gelişim olarak 1 hafta önde gidiyo, azimli benim gibi yavrum perinatolojiye yönlendirdi.

Allaha şükür canimmm cumada ben gidicem inşallah sonuçlar temizdir.

Canım sezeryan mi olacak bisey soyledimi dr un. Iğne kullanıyoruz ya doğuma kadar merak ettim.dr a da bisey sormadım. Erken diye
Benim ilki de sezayendi yine oyle olacak. Hersey yolunda gozukurse 10 gun onceden aliyolar. Benim 26 si gözüküyor 15 16 si gibi alirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…