2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Moralini yüksek tut canim bak ben kaç haftalik oldum hala lekelenmelerim devam ediyo doğuma kadar da böyle gidecek ama düşünmüyorum hayirlisi diyorum bekliyorum

Benim ilki de sezayendi yine oyle olacak. Hersey yolunda gozukurse 10 gun onceden aliyolar. Benim 26 si gözüküyor 15 16 si gibi alirlar

Yuksek büyük ihtimal sezeryan dicek sanırım benim dr da. Eğer derse ağustosun son haftasina gelicek. Daha erken kavuşuruz ozaman.

Geçmiş olsun canım bebişin için çok sevindim çok zorlu süreçler ama sonuç yüzünü görünce herşeyi unutuyorsun en güzeli o

kızlar selam. dün belimin ağrıdığını söylemiştim çok şükür bugün geçti. allaha şükür rahattım bugün. bugün bir değişiklik yapıp bulantı ilacının birini gündüz aldım diğerini de yatarken atıcam. bulantım yok denecek kadar azdı bugün öyle rahat ettim ki

Kızlar başım ve ensem çok ağrıyor bir önceki kontrolde tansiyonum 10 a 7 idi düşük sayılır yani. Şimdi tansiyon yüksekliğine çevirebilir mi?
Çok korkuyorum...

Kızlar başım ve ensem çok ağrıyor bir önceki kontrolde tansiyonum 10 a 7 idi düşük sayılır yani. Şimdi tansiyon yüksekliğine çevirebilir mi?
Çok korkuyorum...
Canım.agri boynundan mi geliyor yoksa tam ense kokundenmi ona dikkat et. 2 gun boyunca benimde agrım.oldu eczanede olcturdugumde 9. 5 ti. Meğer boğazım.agridigi için ensemde sertleşme olmuş bi masajla geçti. Ense köküyse dikkat et ama. İhmal etme

Ense kökü değil ama boyun da değil canım.
Kafamin iki yanı da zonkluyor. Aşağı doğru inen bir ağrı tarifsiz...

Kızlar aranızda hamilelikle birlikte başayıp devam eden geniz akıntısı, boğazda sürekli bir balgam hissi yaşayan var mı?

Kızlar aranızda hamilelikle birlikte başayıp devam eden geniz akıntısı, boğazda sürekli bir balgam hissi yaşayan var mı?
Kış ayında olmamız da tetikliyor. Bende de var ve mide bulantısı yapıyor. Artık bahar gelse de rahat bir nefes alsak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…