2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Bende hamileliğimin başından beri var bazen azalıyor bazen dahada şiddetleniyor hatta bazen midemi bile bulandırıyor bu durum
Ben hep tiroidimle ilişkilendirmiştim fakat araştırdığım kadarıyla hamilelikle birlikte seyreden bir şeymiş bu. Ama çok beter bir şey aynen benimde mide bulantılarımı en üst seviyeye çıkarıyor bu durum.

Kızlar benim afedersiniz özel bölgemdeki kemik çok ağrıyor yürürken ilk hamileliğimde de olmuştu doğuma kadar sürdü bunda da başladı yine neden oluyor bilmiyorum.aynı durumu yaşayan varmı

Evet hamilelikle ilişkili canım, tiroid ile alakalı olduğunu sanmam çok şükür tiroid sorunum yok benim çünkü.

Kızlar başım ve ensem çok ağrıyor bir önceki kontrolde tansiyonum 10 a 7 idi düşük sayılır yani. Şimdi tansiyon yüksekliğine çevirebilir mi?
Çok korkuyorum...
10a 7 gebelik için gayet normal kabul edilen bir değer. Ben son kontrolde 10a 7 çıkınca doktor sevindi tansiyonumuz çok iyi diye... takip ediyor muydun tansiyonunu, eğer hamilelikte daha önce düzenli ölçmediysen endişelenme normal.

Ellerim yüzüm özellikle dudak çevrem cok kuruyo pul pul soyuluyo dedigin gibi ne sürdüysem nemlendiremedim

A Azraaaa2906

Kızlar doğal hindistan cevizi yağı denediniz mi? Gratisten aldım kavanozda satılıyordu. Çok iyi geldi bana. Onu kullanmadan önceden bacaklarım karnım kasık bölgem dahi pul pul çamaşırıma kıyafetlerime dökülüyordu.

Kızlar aranızda hamilelikle birlikte başayıp devam eden geniz akıntısı, boğazda sürekli bir balgam hissi yaşayan var mı?
Hamilelikte vücut sıvılarının tümünde artış oluyor diye okumuştum. Sümük, tükürük, genital akıntı.. hepsi benim de burnuma doluyor bazen biriyle sohbet ederken burnum akmaya başlıyor zor yetiştiriyorum peçeteyi, aynı şekilde gece de hep ağzım da, tükürüklere hakim olmakta zorlanıyorum.

Kızlar başım ve ensem çok ağrıyor bir önceki kontrolde tansiyonum 10 a 7 idi düşük sayılır yani. Şimdi tansiyon yüksekliğine çevirebilir mi?
Çok korkuyorum...
Ben doktora bir 2 kez tansiyonumun yüksek çıktığını söylediğimde bana o konuda dikkat ettin. Başın ağtırsa tansiyonu ölçtür demişti. Gerçekten de tansiyonum yükselince başıma çok fena ağrı girmişti. Tabi tansiuon olmayabilir de. Ama gündüz yaşarsanız ölçtürün mutlaka

Çok afedersiniz canınız çekmez umarım ama çağla badem ne zaman çıkacak sabrım kalmadı artıkçok saçma ama ağlayacağım nerdeyse

Çok afedersiniz canınız çekmez umarım ama çağla badem ne zaman çıkacak sabrım kalmadı artıkçok saçma ama ağlayacağım nerdeyse
Ben de ara ara arıyorum özellikle badem çağlasını 2-3 haftaya yavaştan çıkar tezgahlara inşallah Hatta eriğin yüksek fiyatları ama ilk mahsulü toplandı diye gördüm haberde

Eli kulagindadir az kaldı.Gecen sene mart ortası gibi yediğimi hatirliyorum
antalyada çiçekler çağlaya döndü 1 aya kalmaz cikar inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum
Bugün Duyduğum en güzel haber sanırım bunlar kızlar sağolun içimi ferahlattınız bir hafta daha sıkıcam dişimi valla sabır sabır çok fenayım gözlerim doluyor resmen

Ben de ara ara arıyorum özellikle badem çağlasını 2-3 haftaya yavaştan çıkar tezgahlara inşallah Hatta eriğin yüksek fiyatları ama ilk mahsulü toplandı diye gördüm haberde
Offf hadi inşallah hemencecik çıksın çıldırıcam neydeyse

Günaydın kızlarrrrrrrr
Geçmez denen günleri geçiren Allahıma şükürler olsun kontrol yarın......
Resmenn sabır taşı örneği gösterdim eşimde şaşkın
14 Şubattaydı son kontrolüm ve yaklaşık 10 gündür içimde deli gibi bi korku kesin bebeğe bir şey oldu endişesi var, buna birazda burada şahit olduğumuz üzüldüğümüz arkadaşlarımızın yaşadıklarıda etki ediyor tabi, benim başıma da gelirse endişesi..
Normalde eski Büşra olsa 40 kere gitmişti doktora ama dedim ki Büşracım sakin ol kontrol gününde gideceksinnn ve geldi çattı o gün neyse ki yarın gidiyorum inşallah cinsiyeti de öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…