2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım yaa emin ol hepimiz o korkuyu yaşıyoruz bende en son 2 hafta önce gördüm dahada 1 hafta var bende cok korkuyorum gittiğimde kötü bişi dicrkler diye İnşallah hepimiz güzel haberler alıcaz

Canım yaa emin ol hepimiz o korkuyu yaşıyoruz bende en son 2 hafta önce gördüm dahada 1 hafta var bende cok korkuyorum gittiğimde kötü bişi dicrkler diye ☺İnşallah hepimiz güzel haberler alıcaz
ahh inşallah kuzum o korku oluyormuş bir kaç arkadaşıma da sordum
benim ki baya boyutlarını aştı sanırım
doğum günümü keyifsiz geçirdim resmen daha 3 gün var kontrole off diye

Günaydın kızlar uzun zamandır aranızda yoktum mide bulantısı baş dönmesi artı 2çocuk ve çevre yoğunluğu derken arada girip okudum inşallah hepiniz iyisinizdir bugün benim kontrol günüm ve cinsiyeti inşallah öğreneceğim ve diğer çocuklarımda yaptığım gibi direk avm gidip ilk kıyafetini alacağım çok sabırsızım inşallah hiç bir sıkıntımız olmaz

Günaydın canım o oluyor doğum yapıp odana çıkana kadar tam kucağına alıyorsun ya hepsi geçiyor
Bu arada geçmiş olsun canım naneli mentollu şeker bana kızımda çok iyi gelmişti senin gibi olmuştum dene istersen

Banada erkek gibi geldi canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Banada erkek gibi geldi canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Erkek gibi maşallah
çok teşekkür ederim yorumlarınıza umarım öyledir tabi sağlıkla ve hayırlısıyla yarın doktora gideceğim öğrenirim muhtemelen dua edin bana lütfen

ay o günleri görelim inşallah kuzum tüm topik olarak
ay teşekkür ederim canımm onu da yiyeyimm bugün alıp çok ağır değil allahtan ilk kalktığımda baya kuruydu boğazım şimdi daha iyi

Çok afedersiniz canınız çekmez umarım ama çağla badem ne zaman çıkacak sabrım kalmadı artıkçok saçma ama ağlayacağım nerdeyse
Ahh papatya eriği hiç sevmeyen gördüğümde bile dişlerim kamaşırdı şuan deli gibi istiyorum eşim diyo alıyım araştıralım hangi markette varsa ama diyorum bir aya çıkar niye faiş fiyat ödüyelim sabırla beklemeye çalışıyorum

İ
ay o günleri görelim inşallah kuzum tüm topik olarak
ay teşekkür ederim canımm onu da yiyeyimm bugün alıp çok ağır değil allahtan ilk kalktığımda baya kuruydu boğazım şimdi daha iyi
İnşallah canım ne kaldı şurda 6ay
İyi gelir inşallah canım benim

kızlar bütün topik olarak eriğin çıkmasını bekliyoruz valla benimde 2 gün önce aklıma düştü tarihe bakıp duruyorum
ben biraz şanslıyım mersinde yaşıyorum buralarda erken çıkıyor
anannemin bahçesinde belki vardır gidip bakcam bu haftasonu hatta
hepinize 1 er kase göndereyim canlarım

A
Ahh şuan mersinde yaşamak isterdim
Nasılda gönlü genişsin severim seni

senin adina sevindim yoksa bir sikintin alirsin insallah kucagina yavrularini insallah ama ikiz gebelik her zaman sartlar ne kadar iyi olursa olsun hep risk dokroruna sık sık git gerekirse de riskli gebelik uzmanina git. Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin. Benim cumartesi kontrolum kucuk olan benek kaybolabilirmis ne diyecegimi bilemiyorum. Hicbir dilek gecirmek istemiyorum rabbimin gucune gider diye. Benim icin hangisi hayirlisiysa o olsun. Cok zor bir durum ustelik kucuk olan 1 hafta geriden gitse de kesesi ufak olan olsa da kalp atisi var... ikisininnde var .......

Moralini yüksek tut canim bak ben kaç haftalik oldum hala lekelenmelerim devam ediyo doğuma kadar da böyle gidecek ama düşünmüyorum hayirlisi diyorum bekliyorum
Benim 8 hafta dolunca kesildi cok sukur cumartesi kontrolum var ikiz mi toksa tek mi devam edecegiz belli olacak. Cok zor bir durumdayim hicbirsey hissedemiyorum sevinemiyorum uzulemiyorum. Rabbimden hayirlisini diliyorum..

Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…