2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
oy ben sana kıyamam kuzumm
benimde canım erik istiyor daha 15 günü var diyorlar inşallah hemen çıkar
kilosu 750 tl diye haberlerde gördüm ama henüz markette görmedim eriği canım .erik yedim ben ayıptır söylemesi eşimin babası almış 3 tane bir plastik kapta fiyatını bilmiyorum ama yok oda kesmedi çağla da çağla içim titriyor çağlaya

ah çağla ahh

Kızlar aranızda hurafelere inanan var mı ya
Hani şuna dokunma şunu yeme değilde
Saçlarımı kestiremeden hamile kaldım baya uzunlar şu an belimdeler neredeyse, ve her gün duş alıyorum kurutmak bana bir eziyet gibi geliyor, hamileyken saçını kestirme bebeğin ömrü kısalır diyorlar valla normalde asla böyle şeylere inanmam ama içinde bebek olunca insan acaba diyor, 6 ay daha kestirmesem ölür müyüm belki dayanırım ama yine de sizlere de bir sormak istedim...

Bende aynı şekilde uzun ve kurutmakta taramakta çok zorlaniyorum ama malesef ben ona inandığım için makas vuramam saçına

Bende aynı şekilde uzun ve kurutmakta taramakta çok zorlaniyorum ama malesef ben ona inandığım için makas vuramam saçına
ay yalnız olmadığıma sevindim kuzum
valla ete dokunma şunu yeme demelerine aldırmıyorumda bu çok korkutuyor
hurafe besbelli ama yinede insan acaba diyor

ben inanmıyorum. bilimsel ya da inancına göre kesin delili olmayan bir şeye kimse inanmamalı bence. yani bizim başımıza kök salmış saçlar bebeğin neresine bağlı alın yazısına mı

ay yalnız olmadığıma sevindim kuzum
valla ete dokunma şunu yeme demelerine aldırmıyorumda bu çok korkutuyor
hurafe besbelli ama yinede insan acaba diyor
Aynen Bak misal ciğerli elini kendine sürme falan onlara asla inanmam ama bu saçı nihat hatipogluna sormuşlardı kaç yıl önce oda tamamıyla hurafe dememisti ondan korkuyorum ben

ben inanmıyorum. bilimsel ya da inancına göre kesin delili olmayan bir şeye kimse inanmamalı bence. yani bizim başımıza kök salmış saçlar bebeğin neresine bağlı alın yazısına mı
yaa kesinlikle alakası yok ama öyle bir anlatıyor ki büyükler bak falanca şöyle kestirdi doğunca öldü ömrünü kısaltırsın diye insanın tüyleri ürperiyor. Yoksa ben ki yüksek lisans yapan bilimsel makale yazan biriyim böyle şeylere assssla inanmam ama o şey içimde olunca insan acabaaaya düşüyor

Aynen Bak misal ciğerli elini kendine sürme falan onlara asla inanmam ama bu saçı nihat hatipogluna sormuşlardı kaç yıl önce oda tamamıyla hurafe dememisti ondan korkuyorum ben
bak ben onu dinlemedim hiç bulup dinleyim bir
yok yok ben en iyisi kestirmeyim doğduktan sonra kestiririm

Hakinda hayirlisi hersey olacigana varir kendini uzme cumartesiyede az kalmiş

Güzel düşünüyoruz ki guzel olsun
Yarin insallah guzel haberler duyacağız senden❤

adi üstünde hurafe benimde belime geçiyordu ama dökülmeye başladı baş edemedim 1 ay önce kestirdim gitti inanmıyorum ben böyle şeylere ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…