2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım bazıları öğrenebiliyor bizim doktor söylemedi malesef Ben ultrasyonda görür görmez erkek bu minik dedim ama hamile kaldığım andan beri içime kız doğmuştu bakalım hakkmızda hayırlısı

Arka
Aaa çok şaşırdım hem de devlet hastanesi bayağı erken söylemişler
Şanslıymışsınız az da olsa bir tahmin yürütülmüş ayrıca cevap yazdığın İçin çok çok teşekkür ederim

Sabah bulantısı olmayanların erkek olurmuş. Sizin bellimi cinsiyeti ? Bende aynı durumdayım buarada.

inan ki bu bulantıya göre cinsiyet tahmini çok yanlış çıkıyor benim ablamın iki oğlu var ikisinde de aylarca sabah akşam bulantısı olurdu
Günaydın kızlarr
Günaydın canım
Günaydın kizlar
Günaydın
Günaydın tatliş anne adayları bu opucuklerde minis kelebeklere

Kızlar ben artık bebeğimle durmadan konuşuyorum ya misal gece iyi geceler bugünde yorulduk yine midemi fazla bulandirdin gibisinden
Yaaa ben de aynı durumdayım inan sık şok iletişim halindeyiz dün diyorum ki
“bak biraz fazla yoruldum ama dinlenelim kanama falan olmayacak yine tamam mı annecim söz ver bana bakalım “
Bir de bazen ninni söylüyorum

Günaydın canım yok belli değil ama bende öyle hisediyorum artık iki haftaya gideceğim doktora artık söyler heralde Ozaman
Günaydın kızlar
Evet bende konuşuyorum bazen değişik bi duygu..

içimde bi can taşıdığımı düşününce ağlamaya başlıyorum

Günaydın tatliş anne adayları bu opucuklerde minis kelebeklere

Kızlar ben artık bebeğimle durmadan konuşuyorum ya misal gece iyi geceler bugünde yorulduk yine midemi fazla bulandirdin gibisinden
ahahah bende sürekli ah canım yavrum bana neler ediyorsun dedim dün midem bulanırken

Arkadaşlar rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ama size sormak istediğim bir konu var
Benim ilk hamileliğim ve bekarken de ben hep erkek çocuk severdim
Ne bileyim erkek bebek görünce içim giderdi hep maşallah maşallah derdim tabi

o kadar meraklıyım ki oğlum olacak mı diye
Tabiki hayırlı evlat olması herşeyden önemli biliyorum ama

Dün gece kendi kendime kızdım ağladım

Doktora gidersem ve bana kızın olacak derse ne yaparım o an içten içe üzülmem bile yanlış değil mi . Ama kendime engel olamıyorum
Ya içindeki masum minik bir kızsa nasıl bu haksızlığı yapıyorsun dedim

zaten çok duygusalım

bana bir akıl verin lütfen

Ve Arkadaşlar eşim deli gibi kız evlat istiyor ona rağmen ben böyleyim
Kendim desem 6 kız kardeşin içinde büyüdüm her biri benim için ayrı kıymetli elhamdulillah iyi ki varlar iyi ki doğurmuş annem Her birini
Ama gönlümdeki böyle bir isteğe engel olamıyorum ve bunun için kendime çok kızıyorum

Kıızlar cinsiyetii belli olanlar bebeğini sağında veya solunda hisseden varmı kız çocuklar solda erkek çocuklar sağda hissedilirmiş diye bişry duymuştumm doğrumu?

bizim yavrukuşlar başak burcu olacaklar temizliği severler büyük ihtimalle zaten temiz ve titiz olacaklar
Aynen kuzum en sevdiğim burçlardan birisi zaten eylül ayinida cok severim iyi denk getirdik yani bide cinsiyeti ogrenseydik ikra da bana erkeğe benziyor dedi ama bilemiyorum

Kız çocuğu annenin sırdaşı en iyi arkadaşıdır eğer kız olursa çok yanlış düşünmüşüm diyip kendine kizicaksin emin ol

Canim ne yaptin durumunu merak ettim

Ya kizlar bilgisi olan varsa normalde devlet hastanesinde eşleri odaya almıyorlar ulturasonda falan Ankara'daki şehir hastanelerinde eşleri de içeri alıyorlar mı bilgisi olan var mı

Sağlıklı olsunlar yeter ki ❤ ilk çocuğum erkek onda belirtiler farklıydı o yüzden bu sefer kız gibi geliyor bana
Ben bazen kiz bazen erkek diyorum hic
Sabah bulantısı olmayanların erkek olurmuş. Sizin bellimi cinsiyeti ? Bende aynı durumdayım buarada.
Kızımda sabah bulantm yoktu ‍♀simdi var bana tam tersi olduğuna inanmak istedim şuan oğlum gelsin o zaman

günaydın kızlaaar bugün çok güzel bir gün olsun inşallah ben miniğimi görmeye gidicemsağlıklıdır inşallah babası da görecek inşallah bugün
Babası ilk defa görecekse inan çok şaşırıyorlar benim eşim ilk gördüğünde şok olmuştu :) hoş bende şok olmuştum çünkü hareketli halini ilk defa görmüştüm ben de bu zamana kadar devlete gitmiştik eşim hiç görmemişti

Bende öyleydim ilkim erkek olsun istemiştim ama inanın annelik baska bisey ve kiz annesi olmak bir şans bana göre. Duaedin sağlıklı olsun.hepimize iyi haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…