2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
zor olan yanı neydi mesala.3 aydır vuruyorum kendime
Benim tedaviyle olduğu için tek bir iğne değil hem kan sulandırıcı hem progestan iğne oluyordum. Harici bir dünya ilaç kullanıyordum. İğne vuracak yer kalmamoştı resmen artık ve hamileliğimi 5aydan sonra anlayabilmiştim. Ama hepsi evlatlarımız için, herşeye katlanılır

benim eşim de ilk kez hareket ettiğini görünce önce oha demişti sonra da sen gibi horoncu oldu demişti adam hem şok oldu hem şok etti

Prilam ne ilacı mide bulantısı mı? Ben zofer kullanıyorum 4mglık bana mısın demiyor
hamileler için özel üretilmiş mide bulantısı hapı kuzum doktor yazmadan 1 kutusu 50 küsür lira
doktor yazınca 6-7 lira veriyorum

Ya kizlar bilgisi olan varsa normalde devlet hastanesinde eşleri odaya almıyorlar ulturasonda falan Ankara'daki şehir hastanelerinde eşleri de içeri alıyorlar mı bilgisi olan var mı
Ben ankaradayım canım ama alırlar bence ben hıc gıtmedım fıkrım yok

Kızlar bizim evde hediye gelen bir beşik var çok güzel
Ama geçenlerde onu hediye eden arkadaşım dedi ki bunu maks 6 aya kadar kullanırsın en pratikleri park yatak oluyor yerden olanlar katlanıyorlar hem sonrasında saklamak kolay oluyor diye, ay arayışlara başladım ama duruşları hiç estetik değil siz baktınız mı hiç incelediniz mi

Canim ne yaptin durumunu merak ettim
Bugun peronatoloji de randevum var. Iki bebekte de kalp atisi var ikisi de haftasiyla uyumlu ancak doktorum tibben bu iki bebegi sag bir sekilde doguramayacagimi soyluyor. Ikisini de kaynetmektense 1 bebekle gebelige devam etmek daha mantikli geliyor. Yoksa Allah kimseye gostermesin cok daha kotu seyler yasayabiliriz. 7.aya kadar bile durmayabilir karnimda ya ikisi de ölürse yada birisi bile ölse daha buyukken daha zor. Oyuzden reduksiyon dusunuyoruz. Cogul gebeliklerde yapilan yasal bir islem. Uygun gorulen fetus un kalbi durdurulacak. Kimse yorum yapmasin yeterince zor bir durumdayim... ama herkes anlayisli sagolsun.. boyle iste benim durumum ...

Canım ben de beşik araştırırken bana da park yatak için çok uzun ömürlü olmuyor dediler de ne kadar doğru söyledi bilmiyorum

Allahın takdiri canım senin elinde olan nişi değil üzme desemde üzüleceksin biliyorum Rabbim yardımcın olsun diğer evladını sana bağışlasın

Kardeşimle ilk çocuklarımıza 6 ay arayla hamile kaldık. O kız çok istiyordu. Erkek olduğunu duyunca başta kabullenemedi bir türlü. Kendi çocuğuna bir şeyler almak yerine benim kızıma aldı ama şuan çok mutlu. Yani ilk duydugunda bir butukluk olur ama sonra alışırsın. Kız çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu bebce bunları düşünme. İlk önce sağlıklı olsunlar.

Slm cnm ben de arkadaşınla aynı fikirdeyim kızımda park yatak almıştım çok rahat ettim 4 yaşına kadar kullandı ve en güzel yönü bana göre istediğin odaya rahatlıkla taşıyabiliyorsun ilk etapta ben yatağımın yanına koydum bitiştirip sonra değiştirdim diğer beşiklerden kullanmadım bilgim yok

takipteyim

Biz ilk bebeğe park yatak aldık, bi de iyisi olsun falan dedik ama keşke almasaymışız. Sökülüp kurulması hiç öyle kolay değil bi tarafı açılıyor diğer taraf açılmıyor. Yok önce uzun kenarı yok kısa kenarı. İllallah ettirdi tatile falan götüremedik, bizim oğlan 1,5 yaşına bile girmedi henüz ama anasını ağlattı, sallanan ayağı bozuldu. Gacırt gucurt kendini sallıyor oyun olsun diye iyice bozdu. Tek işe yarar yeri alt açma ünitesi oldu bir de dönencesi. şimdi ikinci bebeğe bim den aldım beşik onu 1-1,5 yaşa kadar kullanır sonra da oda yaparız diye düşündüm. Park yatak pişmanlıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…