2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım ben ılk bır kac sepet besık kullanıcam sonras montossori yataga gecıcem cunku cocuklae cok sevıyorlar ve uzun sure kullanıyorlar,hem yanına sende yatabılıyorsun benım dusuncem 4aya kadar besık sonrası bu sekılde

Eklentiler

• 9F7561D8-14B4-4320-AAAA-4F4F57DE0895.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
Bütün herkes park beşik daha güzel diyor. Ben de ahşap beşikleri seviyorum ama park beşik daha uzun ömürlü diyor herkes canım. Geçenlerde ebebekte park yataklara baktım da baya büyük. Ve evet tip olarak hiç estetik değil bence de sürekli tayinimiz çıkacağı için baya da kararsızım ben

Canım ben de beşik araştırırken bana da park yatak için çok uzun ömürlü olmuyor dediler de ne kadar doğru söyledi bilmiyorum

kızlar şimdi benim annemlerde bekarken çalışmaya başladığımda kendime çok güzel bir baza ve yatak almıştım daha sıfır gibi bir tek ben yattım 1-2 sene, onu kendi evime getirdim bebeğe güzel bir dolap alacağım birde şifonyer. sonra onlara uygun bir başlık alıp 2 yaşından sonra yatağa yatar zaten oda takımı olmuş olacak. Benim yakın bir arkadaşım hediye etti beşiği S Sahinys senin bimden geçen aldığına çok benzer aparatlarla takılma yerleri var o 2 kademeli ama alt kademesine indirdiğimde çocuk ayaklandığı zaman 8 aydan sonra falan tırmanıp düşer mi bilmiyorum kullanan arkadaşım dedi ki 6 aydan sonra park yatağa geçtim ben dedi, benimde aklımı karıştırdı hal böyle olunca, ben zaten 1,5 yaşından sonra o bazaya bi koruma alıp orda yatırırım direk oda takımı olmuş oluyor zaten.. ama işte 1,5 yaşına kadar kullanacak olduğum beşik için en azından 3 kademeli olsun ve yere sıfır olabilsin ki düştü etti derdim olmasın istiyorum.. Şimdi ben bu evimdeki beşiğin ölçülerine göre güzel örgü korumalığıdır cibinliktir yaptırıcam süslüycem sonra 8 ay sonra kullanamayacak mıyım, öyle olsun istemiyorum madem bi hazırlık yapcam o 1.5 yaşına kadar aynı beşik için olsun nevresimdir yan korumalıktır vs. bakın dediğim model bu bebekken ilk kademesi kullanılıyor sonra sıfıra iniyor belki bunu alırım çünkü park yatakları hiç estetik bulmuyorum ya

hulyacaa sende ahşap seviyorum dedin ya kuzum bak ikea da ahşapıda var önce üst kademede kullanılır sonra ikinci resimdeki gibi indirilir

Canim benim evde 3 beşik var. Biri ikeadan aldigim besik hala onu kullaniyor cok memnumum oglum 3.5 yasinda. Digeri park yatak ama hic kullanisli deil coktan yirtildi cani cikti. Bide ilk 8 ay kulladigim sepet gibi olan besiklerdeb sallaniyor da cok memnundum insallaj yine kullanirim

yaa ikeadaki modeliniz benim beğendiğim model olsun lütfennn kesinlikle onu alacağım bu yorumdan sonra

Kızlar 1 haftadır gece gündüz uyuyorum.Kolumu kaldıracak halim yok.Iyiydim aslında 2-3 haftadir.Gecti gibiydi halsizlik tam gaz geri geldi.Benim gibi olan varmi aranizda

Canim cok uzuldum inan cok zor bi durum ama ikisini kaybetmekten se biri senle olsa daha iyi canim allah sabir versin sana

ultrason fotoğrafından gördü ama hareketli göremedi hiç bakalım nasıl olacak

Bu fotoğraftakiler çok güzel ve oldukça derin ayaklanınca da bundan düşmez, bu şekildeyse kullanırsınız gayet güzel

bende bu ahşaplardan almayı düşünüyorum hem anne yanı da oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…