- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.841
Canım ben ılk bır kac sepet besık kullanıcam sonras montossori yataga gecıcem cunku cocuklae cok sevıyorlar ve uzun sure kullanıyorlar,hem yanına sende yatabılıyorsun benım dusuncem 4aya kadar besık sonrası bu sekıldeKızlar bizim evde hediye gelen bir beşik var çok güzel
Ama geçenlerde onu hediye eden arkadaşım dedi ki bunu maks 6 aya kadar kullanırsın en pratikleri park yatak oluyor yerden olanlar katlanıyorlar hem sonrasında saklamak kolay oluyor diye, ay arayışlara başladım ama duruşları hiç estetik değilsiz baktınız mı hiç incelediniz mi
Benimki solda. Erkek.Kıızlar cinsiyetii belli olanlar bebeğini sağında veya solunda hisseden varmı kız çocuklar solda erkek çocuklar sağda hissedilirmiş diye bişry duymuştumm doğrumu?
Bütün herkes park beşik daha güzel diyor. Ben de ahşap beşikleri seviyorum ama park beşik daha uzun ömürlü diyor herkes canım. Geçenlerde ebebekte park yataklara baktım da baya büyük. Ve evet tip olarak hiç estetik değil bence deKızlar bizim evde hediye gelen bir beşik var çok güzel
Ama geçenlerde onu hediye eden arkadaşım dedi ki bunu maks 6 aya kadar kullanırsın en pratikleri park yatak oluyor yerden olanlar katlanıyorlar hem sonrasında saklamak kolay oluyor diye, ay arayışlara başladım ama duruşları hiç estetik değilsiz baktınız mı hiç incelediniz mi
Canım ben de beşik araştırırken bana da park yatak için çok uzun ömürlü olmuyor dediler de ne kadar doğru söyledi bilmiyorum
Slm cnm ben de arkadaşınla aynı fikirdeyim kızımda park yatak almıştım çok rahat ettim 4 yaşına kadar kullandı ve en güzel yönü bana göre istediğin odaya rahatlıkla taşıyabiliyorsun ilk etapta ben yatağımın yanına koydum bitiştirip sonra değiştirdim diğer beşiklerden kullanmadım bilgim yok
Biz ilk bebeğe park yatak aldık, bi de iyisi olsun falan dedik ama keşke almasaymışız. Sökülüp kurulması hiç öyle kolay değil bi tarafı açılıyor diğer taraf açılmıyor. Yok önce uzun kenarı yok kısa kenarı. İllallah ettirdi tatile falan götüremedik, bizim oğlan 1,5 yaşına bile girmedi henüz ama anasını ağlattı, sallanan ayağı bozuldu. Gacırt gucurt kendini sallıyor oyun olsun diye iyice bozdu. Tek işe yarar yeri alt açma ünitesi oldu bir de dönencesi. şimdi ikinci bebeğe bim den aldım beşik onu 1-1,5 yaşa kadar kullanır sonra da oda yaparız diye düşündüm. Park yatak pişmanlıktır
Canım ben ılk bır kac sepet besık kullanıcam sonras montossori yataga gecıcem cunku cocuklae cok sevıyorlar ve uzun sure kullanıyorlar,hem yanına sende yatabılıyorsun benım dusuncem 4aya kadar besık sonrası bu sekılde
Bütün herkes park beşik daha güzel diyor. Ben de ahşap beşikleri seviyorum ama park beşik daha uzun ömürlü diyor herkes canım. Geçenlerde ebebekte park yataklara baktım da baya büyük. Ve evet tip olarak hiç estetik değil bence desürekli tayinimiz çıkacağı için baya da kararsızım ben
Canim benim evde 3 beşik var. Biri ikeadan aldigim besik hala onu kullaniyor cok memnumum oglum 3.5 yasinda. Digeri park yatak ama hic kullanisli deil coktan yirtildi cani cikti. Bide ilk 8 ay kulladigim sepet gibi olan besiklerdeb sallaniyor da cok memnundum insallaj yine kullanirimKızlar bizim evde hediye gelen bir beşik var çok güzel
yaa ikeadaki modeliniz benim beğendiğim model olsun lütfennn kesinlikle onu alacağım bu yorumdan sonraCanim benim evde 3 beşik var. Biri ikeadan aldigim besik hala onu kullaniyor cok memnumum oglum 3.5 yasinda. Digeri park yatak ama hic kullanisli deil coktan yirtildi cani cikti. Bide ilk 8 ay kulladigim sepet gibi olan besiklerdeb sallaniyor da cok memnundum insallaj yine kullanirim
Ikea hensvik modeliymis baktim simdi. Oglum ufacik benim hala yatiyor 4 yasina kadar da yatar. Yanlarina koruma aldim lcwdan kafa carpma durumlari da olmuyoryaa ikeadaki modeliniz benim beğendiğim model olsun lütfennn kesinlikle onu alacağım bu yorumdan sonra
benim beğendiğimde tam olarak o vallaIkea hensvik modeliymis baktim simdi. Oglum ufacik benim hala yatiyor 4 yasina kadar da yatar. Yanlarina koruma aldim lcwdan kafa carpma durumlari da olmuyor
heh tam benim beğendiğim model bu kuzum birde şu model varSimdi varmidir bilmiyorum hic. Ama ikeanin besikleri cok saglam iki kademeli. Cok net foto bulamadim
Canim cok uzuldum inan cok zor bi durum ama ikisini kaybetmekten se biri senle olsa daha iyi canim allah sabir versin sanaBugun peronatoloji de randevum var. Iki bebekte de kalp atisi var ikisi de haftasiyla uyumlu ancak doktorum tibben bu iki bebegi sag bir sekilde doguramayacagimi soyluyor. Ikisini de kaynetmektense 1 bebekle gebelige devam etmek daha mantikli geliyor. Yoksa Allah kimseye gostermesin cok daha kotu seyler yasayabiliriz. 7.aya kadar bile durmayabilir karnimda ya ikisi de ölürse yada birisi bile ölse daha buyukken daha zor. Oyuzden reduksiyon dusunuyoruz. Cogul gebeliklerde yapilan yasal bir islem. Uygun gorulen fetus un kalbi durdurulacak. Kimse yorum yapmasin yeterince zor bir durumdayim... ama herkes anlayisli sagolsun.. boyle iste benim durumum ...
Benim 22 Aralık,3 Ocak yumurtlamaydı benim sanırımYaa benim sat 21aralıkhayırlısı hakkımızda
Bunda duser korkusu olur diye cesaret edemedim benheh tam benim beğendiğim model bu kuzum birde şu model var
SUNDVIK beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 00248567 | IKEA
SUNDVIK beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 00248567 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
bununda şu şekilde olması özelliğine bayıldım, baya 3-4 yaşına kadar rahat yatar
Eki Görüntüle 2602652
ultrason fotoğrafından gördü ama hareketli göremedi hiç bakalım nasıl olacakBabası ilk defa görecekse inan çok şaşırıyorlar benim eşim ilk gördüğünde şok olmuştu :) hoş bende şok olmuştum çünkü hareketli halini ilk defa görmüştüm ben de bu zamana kadar devlete gitmiştik eşim hiç görmemişti
inşalllah canım sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah az kalmışHadi bakalım güle hüle git güzel haberlerle gel cnmbenimde az kaldı carsamba günü cok özledim
Bu fotoğraftakiler çok güzel ve oldukça derin ayaklanınca da bundan düşmez, bu şekildeyse kullanırsınız gayet güzelkızlar şimdi benim annemlerde bekarken çalışmaya başladığımda kendime çok güzel bir baza ve yatak almıştım daha sıfır gibi bir tek ben yattım 1-2 sene, onu kendi evime getirdim bebeğe güzel bir dolap alacağım birde şifonyer. sonra onlara uygun bir başlık alıp 2 yaşından sonra yatağa yatar zaten oda takımı olmuş olacak. Benim yakın bir arkadaşım hediye etti beşiği S Sahinys senin bimden geçen aldığına çok benzer aparatlarla takılma yerleri var o 2 kademeli ama alt kademesine indirdiğimde çocuk ayaklandığı zaman 8 aydan sonra falan tırmanıp düşer mi bilmiyorum kullanan arkadaşım dedi ki 6 aydan sonra park yatağa geçtim ben dedi, benimde aklımı karıştırdı hal böyle olunca, ben zaten 1,5 yaşından sonra o bazaya bi koruma alıp orda yatırırım direk oda takımı olmuş oluyor zaten.. ama işte 1,5 yaşına kadar kullanacak olduğum beşik için en azından 3 kademeli olsun ve yere sıfır olabilsin ki düştü etti derdim olmasın istiyorum.. Şimdi ben bu evimdeki beşiğin ölçülerine göre güzel örgü korumalığıdır cibinliktir yaptırıcam süslüycem sonra 8 ay sonra kullanamayacak mıyım, öyle olsun istemiyorum madem bi hazırlık yapcam o 1.5 yaşına kadar aynı beşik için olsun nevresimdir yan korumalıktır vs. bakın dediğim model bu bebekken ilk kademesi kullanılıyor sonra sıfıra iniyor belki bunu alırım çünkü park yatakları hiç estetik bulmuyorum ya
Eki Görüntüle 2602624 Eki Görüntüle 2602625
hulyacaa sende ahşap seviyorum dedin ya kuzum bak ikea da ahşapıda var önce üst kademede kullanılır sonra ikinci resimdeki gibi indirilir
Eki Görüntüle 2602621 Eki Görüntüle 2602622
bende bu ahşaplardan almayı düşünüyorumkızlar şimdi benim annemlerde bekarken çalışmaya başladığımda kendime çok güzel bir baza ve yatak almıştım daha sıfır gibi bir tek ben yattım 1-2 sene, onu kendi evime getirdim bebeğe güzel bir dolap alacağım birde şifonyer. sonra onlara uygun bir başlık alıp 2 yaşından sonra yatağa yatar zaten oda takımı olmuş olacak. Benim yakın bir arkadaşım hediye etti beşiği S Sahinys senin bimden geçen aldığına çok benzer aparatlarla takılma yerleri var o 2 kademeli ama alt kademesine indirdiğimde çocuk ayaklandığı zaman 8 aydan sonra falan tırmanıp düşer mi bilmiyorum kullanan arkadaşım dedi ki 6 aydan sonra park yatağa geçtim ben dedi, benimde aklımı karıştırdı hal böyle olunca, ben zaten 1,5 yaşından sonra o bazaya bi koruma alıp orda yatırırım direk oda takımı olmuş oluyor zaten.. ama işte 1,5 yaşına kadar kullanacak olduğum beşik için en azından 3 kademeli olsun ve yere sıfır olabilsin ki düştü etti derdim olmasın istiyorum.. Şimdi ben bu evimdeki beşiğin ölçülerine göre güzel örgü korumalığıdır cibinliktir yaptırıcam süslüycem sonra 8 ay sonra kullanamayacak mıyım, öyle olsun istemiyorum madem bi hazırlık yapcam o 1.5 yaşına kadar aynı beşik için olsun nevresimdir yan korumalıktır vs. bakın dediğim model bu bebekken ilk kademesi kullanılıyor sonra sıfıra iniyor belki bunu alırım çünkü park yatakları hiç estetik bulmuyorum ya
Eki Görüntüle 2602624 Eki Görüntüle 2602625
hulyacaa sende ahşap seviyorum dedin ya kuzum bak ikea da ahşapıda var önce üst kademede kullanılır sonra ikinci resimdeki gibi indirilir
Eki Görüntüle 2602621 Eki Görüntüle 2602622
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?