- 11 Şubat 2015
- 681
- 928
- 103
- 34
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #8.861
Evet ikea beşiği tam benlik. Hep onu beğeniyorum ben aklım onda benim de canımkızlar şimdi benim annemlerde bekarken çalışmaya başladığımda kendime çok güzel bir baza ve yatak almıştım daha sıfır gibi bir tek ben yattım 1-2 sene, onu kendi evime getirdim bebeğe güzel bir dolap alacağım birde şifonyer. sonra onlara uygun bir başlık alıp 2 yaşından sonra yatağa yatar zaten oda takımı olmuş olacak. Benim yakın bir arkadaşım hediye etti beşiği @Sahinys senin bimden geçen aldığına çok benzer aparatlarla takılma yerleri var o 2 kademeli ama alt kademesine indirdiğimde çocuk ayaklandığı zaman 8 aydan sonra falan tırmanıp düşer mi bilmiyorum kullanan arkadaşım dedi ki 6 aydan sonra park yatağa geçtim ben dedi, benimde aklımı karıştırdı hal böyle olunca, ben zaten 1,5 yaşından sonra o bazaya bi koruma alıp orda yatırırım direk oda takımı olmuş oluyor zaten.. ama işte 1,5 yaşına kadar kullanacak olduğum beşik için en azından 3 kademeli olsun ve yere sıfır olabilsin ki düştü etti derdim olmasın istiyorum.. Şimdi ben bu evimdeki beşiğin ölçülerine göre güzel örgü korumalığıdır cibinliktir yaptırıcam süslüycem sonra 8 ay sonra kullanamayacak mıyım, öyle olsun istemiyorum madem bi hazırlık yapcam o 1.5 yaşına kadar aynı beşik için olsun nevresimdir yan korumalıktır vs. bakın dediğim model bu bebekken ilk kademesi kullanılıyor sonra sıfıra iniyor belki bunu alırım çünkü park yatakları hiç estetik bulmuyorum ya
Eki Görüntüle 2602624 Eki Görüntüle 2602625
hulyacaa sende ahşap seviyorum dedin ya kuzum bak ikea da ahşapıda var önce üst kademede kullanılır sonra ikinci resimdeki gibi indirilir
Eki Görüntüle 2602621 Eki Görüntüle 2602622
düşer mi acaba bilemedim çıkarılmasa da olur kenarı, yada daha minik korkuluklar oluyor bazayada takılan onlardan takılabilirBunda duser korkusu olur diye cesaret edemedim ben
bende çok beğendim ikeadakileriBu fotoğraftakiler çok güzel ve oldukça derin ayaklanınca da bundan düşmez, bu şekildeyse kullanırsınız gayet güzel
ay bende beyazı alcam sanırımmbende bu ahşaplardan almayı düşünüyorumhem anne yanı da oluyor
bende beyazını alcam sanırım çok sevdim yaEvet ikea beşiği tam benlik. Hep onu beğeniyorum ben aklım onda benim de canım
23 aralıkBenim 22 Aralık,3 Ocak yumurtlamaydı benim sanırım
Merhaba zamandaşım:) benim de tam geçti derken perşembe yeniden geldi tatsız haller. Bugün de kahvaltıdan sonra kafamı kaldıramadım hala.Kızlar 1 haftadır gece gündüz uyuyorum.Kolumu kaldıracak halim yok.Iyiydim aslında 2-3 haftadir.Gecti gibiydi halsizlik tam gaz geri geldi.Benim gibi olan varmi aranizda
valla ya ne çabuk geçti zamanselamm annnişşlerayy eşya seçme boyutuna geçtikk şükürrr
aynısını bende yapıyordum canım eşim birşeyler almak istiyordu aldırmıyordumm sonra dedimki kendime bir şey olucaksa sona gelincede olcak bırakalım tadını çıkaralım belki bir daha yaşayamıycaz bu duyguları ondan biz alıyoruz ufak defek bırakıyorum eşimde doyasıya yaşasın hevesini inşallan bir şey olmadan alıcağız kucağımızavalla ya ne çabuk geçti zaman
yinede seçiyoruz ama benim almam bi haziranı bulur çünkü erkenden alırım sonra kötü bir şey olur diye korkuyorum :/
doğru kuzum çok doğru ama yinede insan bi düşünüyoraynısını bende yapıyordum canım eşim birşeyler almak istiyordu aldırmıyordumm sonra dedimki kendime bir şey olucaksa sona gelincede olcak bırakalım tadını çıkaralım belki bir daha yaşayamıycaz bu duyguları ondan biz alıyoruz ufak defek bırakıyorum eşimde doyasıya yaşasın hevesini inşallan bir şey olmadan alıcağız kucağımıza
canım ben cinsiyeti bilmiyorum ama benimde 1 2 hafdadır aynı şikayetim var hatta hafta sonu gittiğimde doktora soracaktımCinsiyet öğrenen arkadaşlar kalça ve üst baçak ağrısı yaşayanlar var mı varsa cinsiyeti ne acaba bebeğinizin bana bu ağrılar erkeği işaret eder diyorlar pek de inanmak istemiyorum ama sizde de oldu mu merak ediyorum
o nedenle kötüyü çağırmıyoruz azcık azcık bizide mutlu etcek şeyleri alıyoruz zaten onlara bakmak bile insanı mutlu ediyordoğru kuzum çok doğru ama yinede insan bi düşünüyor
benim eşimde çok hevesli gitmiş biberon takımı almış
zıbın seti falan almış o tarz ufak tefek şeyleri bizde alıyoruz
Benim bulantım olmadı ikinci bebeğimde erkek ama eltim de benle aynı hamileydi onun çok bulantısı vardı onun da oğlu oldu.bulantının cinsiyetle hiç bi alakası yok bence canım:)Sabah bulantısı olmayanların erkek olurmuş. Sizin bellimi cinsiyeti ? Bende aynı durumdayım buarada.
hemde nasıl ya o biberonlar o kadar minnoş ki baktıkça mutlu oluyorumo nedenle kötüyü çağırmıyoruz azcık azcık bizide mutlu etcek şeyleri alıyoruz zaten onlara bakmak bile insanı mutlu ediyor
Üst bacak değil ama kalça ve bel ağrım var kaşık ağrılarımı hiç söylemiyorum bileCinsiyet öğrenen arkadaşlar kalça ve üst baçak ağrısı yaşayanlar var mı varsa cinsiyeti ne acaba bebeğinizin bana bu ağrılar erkeği işaret eder diyorlar pek de inanmak istemiyorum ama sizde de oldu mu merak ediyorum
düşer mi acaba bilemedim çıkarılmasa da olur kenarı, yada daha minik korkuluklar oluyor bazayada takılan onlardan takılabilir
bende çok beğendim ikeadakileri
ay bende beyazı alcam sanırımm
bende beyazını alcam sanırım çok sevdim ya
Ooo daha neler neler seçeriz atarız birbirimize. Ne güzel zamanlar bunlar değil miselamm annnişşlerayy eşya seçme boyutuna geçtikk şükürrr
13 ve 14. Haftalarda bu normalmiş canımÜst bacak değil ama kalça ve bel ağrım var kaşık ağrılarımı hiç söylemiyorum bile
Çok şiddetli oluyor bazen kramp tarzında olduğum yerde kalıyorum bazen yanicanım ben cinsiyeti bilmiyorum ama benimde 1 2 hafdadır aynı şikayetim var hatta hafta sonu gittiğimde doktora soracaktım
Bire bir aynı durumdayız biz 7 kızız bide ablamlarun çocuğu kız teyzemin 5 kızı var bende hep erkek istiyorum ve erkek hissediyorum bende senin gibi kız derse bakarım diye düşündüm sonra kanamam oldu bebek aşağı inmişti şuan düzeldi çok şükür ama o andan itibaren sadece sağlık istiyorumArkadaşlar rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasın sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ama size sormak istediğim bir konu var
Benim ilk hamileliğim ve bekarken de ben hep erkek çocuk severdim
Ne bileyim erkek bebek görünce içim giderdi hep maşallah maşallah derdim tabi
o kadar meraklıyım ki oğlum olacak mı diye
Tabiki hayırlı evlat olması herşeyden önemli biliyorum ama
Dün gece kendi kendime kızdım ağladım
Doktora gidersem ve bana kızın olacak derse ne yaparım o aniçten içe üzülmem bile yanlış değil mi . Ama kendime engel olamıyorum
Ya içindeki masum minik bir kızsa nasıl bu haksızlığı yapıyorsun dedim
zaten çok duygusalım
bana bir akıl verin lütfen
ayyyyy çok güzel gerçektennnnBen bir de ikeanın şifonyerini ve divanını beğeniyorum ilerisi için. Baksana çok güzel duruyor böyle kombin gibi resmen 
bir de isimli çarşaf yastık setinden alırım kesin ben. Çok şık buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?