2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Evet ikea beşiği tam benlik. Hep onu beğeniyorum ben aklım onda benim de canım

Bunda duser korkusu olur diye cesaret edemedim ben
düşer mi acaba bilemedim çıkarılmasa da olur kenarı, yada daha minik korkuluklar oluyor bazayada takılan onlardan takılabilir
Bu fotoğraftakiler çok güzel ve oldukça derin ayaklanınca da bundan düşmez, bu şekildeyse kullanırsınız gayet güzel
bende çok beğendim ikeadakileri
bende bu ahşaplardan almayı düşünüyorum hem anne yanı da oluyor
ay bende beyazı alcam sanırımm
Evet ikea beşiği tam benlik. Hep onu beğeniyorum ben aklım onda benim de canım
bende beyazını alcam sanırım çok sevdim ya

Kızlar 1 haftadır gece gündüz uyuyorum.Kolumu kaldıracak halim yok.Iyiydim aslında 2-3 haftadir.Gecti gibiydi halsizlik tam gaz geri geldi.Benim gibi olan varmi aranizda
Merhaba zamandaşım:) benim de tam geçti derken perşembe yeniden geldi tatsız haller. Bugün de kahvaltıdan sonra kafamı kaldıramadım hala.

valla ya ne çabuk geçti zaman
yinede seçiyoruz ama benim almam bi haziranı bulur çünkü erkenden alırım sonra kötü bir şey olur diye korkuyorum :/
aynısını bende yapıyordum canım eşim birşeyler almak istiyordu aldırmıyordumm sonra dedimki kendime bir şey olucaksa sona gelincede olcak bırakalım tadını çıkaralım belki bir daha yaşayamıycaz bu duyguları ondan biz alıyoruz ufak defek bırakıyorum eşimde doyasıya yaşasın hevesini inşallan bir şey olmadan alıcağız kucağımıza

doğru kuzum çok doğru ama yinede insan bi düşünüyor
benim eşimde çok hevesli gitmiş biberon takımı almış
zıbın seti falan almış o tarz ufak tefek şeyleri bizde alıyoruz

canım ben cinsiyeti bilmiyorum ama benimde 1 2 hafdadır aynı şikayetim var hatta hafta sonu gittiğimde doktora soracaktım

doğru kuzum çok doğru ama yinede insan bi düşünüyor
benim eşimde çok hevesli gitmiş biberon takımı almış
zıbın seti falan almış o tarz ufak tefek şeyleri bizde alıyoruz
o nedenle kötüyü çağırmıyoruz azcık azcık bizide mutlu etcek şeyleri alıyoruz zaten onlara bakmak bile insanı mutlu ediyor

Üst bacak değil ama kalça ve bel ağrım var kaşık ağrılarımı hiç söylemiyorum bile

Ben bir de ikeanın şifonyerini ve divanını beğeniyorum ilerisi için. Baksana çok güzel duruyor böyle kombin gibi resmen 
bir de isimli çarşaf yastık setinden alırım kesin ben. Çok şık buluyorum

Eklentiler

• Screenshot_20200309_135301.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200309_135529.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200309_135551.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_20200309_135355.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 48
Bire bir aynı durumdayız biz 7 kızız bide ablamlarun çocuğu kız teyzemin 5 kızı var bende hep erkek istiyorum ve erkek hissediyorum bende senin gibi kız derse bakarım diye düşündüm sonra kanamam oldu bebek aşağı inmişti şuan düzeldi çok şükür ama o andan itibaren sadece sağlık istiyorum

ayyyyy çok güzel gerçektennnn
ama biz sanırım bellonadan alcaz beşiği ayrı tutup bahsettiğim yatak bazama bi başlık alcam bak onu da atıyım

bunun 3 yada 4 kapaklı dolabını ve şifonyerini alcam birde işte 100 lük başlığını oda takımını kurmuş olcam
beşiği biraz ayrı tutucam ya odasında olmayacak ya zaten, yatak odasında durur ilk 1 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…