2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bende hep kız çocuklarına ölüyorum
erkek derse ki genital nuba göre erkeğe daha çok benziyor
bir tık üzülürüm ama isyan etmem tabi ki kuzum seni anlıyorum ama şöyle düşünelim Rabbim bize göndermiş çok şükür, olmayanlar senelerce uğraşanlar var, sorunsuz bir şekilde gebe kaldık inşallah 2. si istediğimiz cinsiyet olur

hulyacaa vee kesinlikle isim baskılı nevresimden bende alcammmmm
arkadaşım www.uniqon.com.tr den aldı baskısı kalitesi her şeyi çok güzel dedi memnun o, bende ordan alcam sanırım birde beşik kenarları için örgülü koruma modelleri var ya onlardan yaptırcam inşallah

Canım benim allah yardımcın olsun zor bir durum ama rabbim böylesini hayırlısını görmüş özel durumundan dolayı da doktorun en iyi yönlendirmeyi yapar sen bunu keyfi yapmıyorsun zorunluluğun var üzmemeye çalış kendini bol bol dua et

Benim fasulye gibi canım şekli erkek olacak kısmetse ☺
ya benimkide bi değişik
aslında doktor ultrasonu gezdirdikçe şekilden şekile giriyor o teori doğrudur diyebilir miyiz bilmiyorum

ilk öğrendiğimde kesenin şekli fasülye gibiydi sonrakileride ekledim bak hepsi değişik

Eklentiler

• 59F2140C-F529-4DEA-8B35-A13E24DCE93A.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 685B4319-E209-4F17-9F8C-E5BDCC889863.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 29
  • 6D7E10D2-5E82-43BF-8CF7-44ED39569C35.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 30
  • 9FA50ED3-1DA3-4841-9093-738AC0D9954A.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 36
cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımm bi bakar mısınızzz
şimdi kese yusyuvarlak olursa kız ince uzun gibi olursa erkek oluyormuş
bu doğru muuuuu sizin ona uydu mu
benimki bildiğiniz ince uzun yani
şimdi baktım da Benim ilki ovalmiş, elips şeklinde ne çok yuvarlak ne çok uzun Ve oğlum oldu. Şimdiki biraz daha yuvarlağa yakın ama bunun cinsiyetini bilmiyorum Çarşamba öğrenicem inşallah. Eğer kızsa doğruluk payı olabilir

pruluton kalçadan
enox göbekten
hergün 5 hap

bende böyle ilerliyorum
Allah mükafatını versin inşallah

bakalım ne çıkacaklar benimki de hep değişiyor ama tam yusyuvarlak görmedim hiç

kocaman sarılmak isterdim size kocaman
Rabbim yardımcınız olsun

Allah canınızı almaya hersey bitti şimdide kesenin şeklinemi taktınız cinsiyeti öğrenmek için :) dr ultrasona nasıl bakarsa şekilde ona göre değişiyor. Sırt üstü uzanın düz olsun ince uzun kız. Yüz üstü durun yuvarlak al sana erkek bebiş:)) sabırsızlandıkça cinsiyet gecikir diyeyimde başka şeylerle uğraşın :) kusmalar bitecek mide reflüsü başlıcak hızla tombişleneceksiniz eyvah eyvah :)

her şeyin hayırlısı olsun canım benim yorum yapmak ne haddimize ancak yanında oluruz bu süreçte
inşallah diğer bebeğini sağ salim kucağına alırsın

2019 Eylül annesiyim. Kesenin görüntüsü çekim açısından değişiyor. Keseye göre kızım olacaktı. Ama oğlum oldu

hahahaha napalım işte bizde durdukça yeni şeyler çıkarıyoruz
bende hala tık yok 7 kilo verdiğim için karnım dümdüz bakalım ne zaman çıkacak sabırsızlanıyorum valla
2019 Eylül annesiyim. Kesenin görüntüsü çekim açısından değişiyor. Keseye göre kızım olacaktı. Ama oğlum oldu
o zaman bilgi yanlış konu kapanmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…