2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benimkinin bi fotosu var kafa kocaman boyun kalın bildiğin erkek gibi kızlar daha zarif duruyor sanki bende pek anlamıyorum ama öyle hissettim sağlıkla gelsinler
bakalım ne çıkacak teyzesi
genital nub teorisine göre erkeğe benzettiler ama kız olursa da çooook mutlu olurum

cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımm bi bakar mısınızzz
şimdi kese yusyuvarlak olursa kız ince uzun gibi olursa erkek oluyormuş
bu doğru muuuuu sizin ona uydu mu
benimki bildiğiniz ince uzun yani

Benim kese en başından beri yusyuvarlak ama çevremde tahminler erkek yönünde merakla bekliyorum cevapları

bizim yavrukuşlar başak burcu olacaklar temizliği severler büyük ihtimalle zaten temiz ve titiz olacaklar
Ayy evet başak burcuyum bende düzen temizlik takıntım var her yerde durduramıyorum yamuk yumukbseyler gördüm mu kendimi..bide benim gibi bi tane düşünemiyorum

Ayy evet başak burcuyum bende düzen temizlik takıntım var her yerde durduramıyorum yamuk yumukbseyler gördüm mu kendimi..bide benim gibi bi tane düşünemiyorum
olsun ya temiz titiz olsunlar bence iyi bişey dağınık olmalarındansa

Ya kizlar bilgisi olan varsa normalde devlet hastanesinde eşleri odaya almıyorlar ulturasonda falan Ankara'daki şehir hastanelerinde eşleri de içeri alıyorlar mı bilgisi olan var mı
Kontrolde sordum esim de gelebilir mi dedim tabiiki dedi..ultrasonda beraber bakabilir miyiz dedim onuda kabul etti..ricada bulunduktan sonra sıkıntı olmaz heralde..denemekte fayda var

Park yatak bende hic sevmiyorum cok kaba hic hoşuma gitmiyo..onun yerine mobilya olan sallanmali beşikler daha hoşuma gidiyo hatta alt kısmında 2 çekmesi oluyo..kibar sanki yakından bakmak lazım 3 4 yasa kadar yatabiliyomus hemde..

Bebişler olduğunda yanından hiç ayırmayacağınız için mobilya yatağı pek düşünmeyin derim park yatağı en azından olduğunuz yere götürürsünüz ben pregonun bebek arabasını almıştım puset bölümü var içi çukur ben oğlumu 4-5 ay onda yatırdım oda oda geziyorduk ve çok memnundum.yine onda yatırmayı düşünüyorum

bu haftasonu ikeaya da gideceğim bir kaç mağazayada gideceğim hepsini inceleyeceğim bakalım bende ahşaplardan yanayım

Ay bunlar cok güzel ikea ya gidip bakmak lazım canlı kanlı..ahşap renkli olan besiklere sempatim var galiba

Evet koca beşiği ordan oraya götürmek cok zor olur..ilk önce anne yani daha mantıklı çünkü emzir yatır kalk saatlik zaman bile olmicagi icin haklisin cnm..bunları düşünmek bile cok guzel

Kızlar anne yanı düşünen yok mu hiç o kullanışlı olmuyor mu
bence anne yanı olan ve sallanan en mantıklısı gibi geliyor. aslında park beşiklerinde sağlam ve güzel olanları var bence bu yazılanlar alınan beşiğin kalitesine göre de değişiyor

Benimkinin bi fotosu var kafa kocaman boyun kalın bildiğin erkek gibi kızlar daha zarif duruyor sanki bende pek anlamıyorum ama öyle hissettim sağlıkla gelsinler
Yaa dr bacak arasının resmini aldı hiçbişe yoktu cikiklik falan dra sordum o ara belli olur mu diye 2 hafta sonra dedi..Benim ki kiz olabilir mi sizce

Eklentiler

• IMG-20200306-WA0011.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Kontrolde sordum esim de gelebilir mi dedim tabiiki dedi..ultrasonda beraber bakabilir miyiz dedim onuda kabul etti..ricada bulunduktan sonra sıkıntı olmaz heralde..denemekte fayda var
Ayyyy gerçekten mi tatlı dil her şeyin çözümü demek ki olmazsa ben de rica edeyim doktordan çok çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…