2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Benim dogumda memorial da olacak insallah

Günaydın kizlaarr kelebeğim beni çok uzuyor dün sanırım bi 6 7 defa küstüm kime desem artık geçmiş olması lazım diyolar bilmiyorum ya inanın tükendim
15. Haftadayım ben de hala kusuyorum. Bazı kişilerde daha uzun sürüyor, bebeğin sağlıklı olması en önemlisi. Sen kussan, halsiz olsan da önemli olan bebeğin sağlıklı ve her şey yolunda bunu düşünüp güç al.

İlk önce senin sağlıgın önemli zaten cnm herseyin hayırlısı Rabbimin izniyle inşallah en kısa zamanda olur

malesef kusma olayı bende de var

amanın cidden mi yaa
bak şimdi ben bu cuma gideyim mi gitmeyim mi 3 nisan randevum
20-24 nisan arasıda detaylı ultrason var
kafamda deli sorular
muallakta kalacaksam hiç tahmin almasam mı
Haftan ilerlemiş doktora tahmin değil de net görülüyorsa cinsiyeti söyler misiniz dersin, sanırım belki falansa söylemesin, ben ilk bebeği ayrıntılıda öğrenebilmiştim 20.haftada bi türlü uygun pozisyona gelmemişti hiçbir kontrolde, doktorum da hiç tahmin yapmamıştı 15. Haftada erkek gibi ama anlık gördüm kesin diyemem demişti bunda da 12. Haftada göremedik, kordonu oradaydı, yarın 16+1 kontrol günü bakalım öğrenebilecek miyim

Merhaba Kızlar, yazışmalarınızı okuyorum ara ara ama pek yazamadım bu dönem. Bende Cumartesi kontrole gittim. Ense kalınlığımız güzel hamd olsun burun kemiğimiz de gelişmiş. İkili test için kan verdim ama benim için öenmli olan ultrason görüntüsüydü. 10 yaşında bir oğlum var, bu bebişimde erkekmiş. İki sevgilim olacak anlayacağınız. Buraya kadar herşey yolunda. Ama dün eşimi işten çıkardılar çok üzüldüm. Nasıl iş bulur ne zaman başlar bilemiyorum. Bu sabiyi veren Rabbim tabiki rızkını da verir. Böyle bir imtihandan geçiyorum ve morelim çok bozuk. Umarım bebeğime mutsuzluk vermiyorumdur.

hiç düşünme kuzum bak benim çalıştığım kurumda sürekli işçi çıkarıyor hazirana kadar 2500 kişilik liste var deniliyor çok yüksek ihtimalle bende çıkarılacam 2 ay önce sürülmüştüm zaten ama hiç umrumda bile değil Rabbim onların rızkını verir

Insallah En yakın zamanda Cok daha ıyı bır ıse gırer eşiniz bence burda bu kadsr hamılenın duası kabul olurBelkı daha ıyı bıyer olacagı ıcındır ole dusunun dua edın

Insallah En yakın zamanda Cok daha ıyı bır ıse gırer eşiniz bence burda bu kadsr hamılenın duası kabul olurBelkı daha ıyı bıyer olacagı ıcındır ole dusunun dua edın
Canım teşekkür ederim, bu yüzden burada paylaşmak istedim. Bizim şer gördüğümüzde hayır vardır inşallah.

Aynen canım inşallah. Sana güvenli bol rızıklı güzel bir iş kapısı açsın Rabbim. Tüm ihtiyacı olanlara...

Kesinlikle öyle

Aynen canım inşallah. Sana güvenli bol rızıklı güzel bir iş kapısı açsın Rabbim. Tüm ihtiyacı olanlara...
Amin kuzum inşallah rızkı Allah veriyor bu çalıştığımız yerler sadece vesilesi buna inanıyoruz ve hiç üzülmüyoruz eğer benim nasibimde ne varsa o gelecek inşallah

Merhaba, kızlar doktorlarınız Cmv virüs tahlili yaptırmanızı istediler mi? 2016’da ilk gebeliğimde istenmemişti son dönemlerde gebelerden bu tahlil isteniyormuş. sonuçlarım normal çıkmadığı için ikinci kez kan verdim farklı tahliller yaptıracağız gebelik döneminde mi yoksa öncesinde mi bu hastalığı yaşadığımı öğrenmek için. İçim içimi yiyor günler geçmez bi türlü

Amin kuzum inşallah rızkı Allah veriyor bu çalıştığımız yerler sadece vesilesi buna inanıyoruz ve hiç üzülmüyoruz eğer benim nasibimde ne varsa o gelecek inşallah
Canım ya bişey sorucam bende biraz senin durumunda sayılırım 1 hafta önce falan ikili testim vardı kan sonuçlarım için haftaya pazartesi gidicektim ama gittiğimde cinsiyeti öğrenemem belki de devlet hastanesi olduğu için muayeneye başka gün de verebilir diye randevumu iptal ettim 17 haftalıkken yani 31 martta gitmeyi planlıyorum sonuçlara biraz geç bakılsa da Bi sıkıntı olmaz heralde demi ense kalınlığımız iyi çıkmıştı

kuzum ense kalınlığı benimde iyi çıktı ama benim sonuçlarım aynı gün içinde çıkmıştı internetten bakabiliyor musun ki
bence bir şey olmaz 31 marta da çok yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…