2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Günaydın kizlaarr kelebeğim beni çok uzuyor dün sanırım bi 6 7 defa küstüm kime desem artık geçmiş olması lazım diyolar bilmiyorum ya inanın tükendim
Ben 15. Haftaya girdim ancak o zaman geçti bulantılar, ilacı bıraktım. Ki ona rağmen dün sabah çıkardım yine ama eskiye nazaran iyiyim, ilaçsız idare edebiliyorum. Azıcık daha sabır

Kuzum öğrenemedim yaa
12+6 idim cuma günü göremedi
bu cuma 13+6 olacağım tekrar gideceğim bakalım görüncek mi
hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum benim ne olursa olsun ilk olduğu için pek farketmiyor aslında hemen kendini kaptırıyorsun biz dünden beri isim bakıyoruz çok tatlı şeyler valla

kızlar bulantılarımızın sebebi hormonlar ya
plasenta hala gelişimine devam ediyor kimi insanda 3. ayda gelişimini tamamlayıp tüm hormonları üretmeye başlıyormuş. Bazı kişilerde 4-5 ayı bulabiliyormuş. Bizim vücudumuz hala progesteron üretiyor demek ki geçmedi, plasenta gelişimini tamamlayıp progesteronu üretmeye başlarsa inşallahhhh bizde rahatlıycaz

hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum benim ne olursa olsun ilk olduğu için pek farketmiyor aslında hemen kendini kaptırıyorsun biz dünden beri isim bakıyoruz çok tatlı şeyler valla
aynen öyle kuzumm ilk olduğu için hiç farketmezz çok şükür nasip oldu ya bize
neler düşündünüz isimmm

Allah yardımcın olsun.

aynen öyle kuzumm ilk olduğu için hiç farketmezz çok şükür nasip oldu ya bize
neler düşündünüz isimmm
aynen, tek derdim herşeyinin sağlıklı olmasıydı bize 5 parmağını bile gösterdi el salladı kuzum doktorumuzda sağolsun aklımdaki tüm soru işaretleerini sildi. isimmm valla erkek ismi bulmak daha zormuş sanki efe,doruk,metehan şimdilik bunlar var ama net olamıyor insan daha çok var nasılsa diyebir de bakıyorum cinsiyet değişenler çok olmuş fazla kaptırmayalım diyorum

yiaa metehan benim kardeşimin adı ve çok severimmm o ismi
bende erkek olursa Buğra düşünüyorum sana da fikir olsun
doğru diyosun kızlarda seçenek daha çok, ve evet birdaha ki kontrolde de netleşirse tamamdır erkektir

yaa ne güzelmiş kuzum.bakalım ben ayrıntılıda görmeden tam emin olamıcam sanırım çünkü çok garip şeyler okudum kıyafet almayı düşünmüyorum uzun süre zaten bebek odası için seçeceğim eşyalar kıza da erkeğe de uygun onlar da sorun yok ikeadan alıcam inşallah bakalım neler bekliyor bizi tatlış heyecanlar

Doktor net erkek deyince ben kaptırdım kendimi bu fikre valla :)) ben de henüz bişey almadım zaman ilerledikçe alırız inşallah

Hayırlı olsun 2 gebeliginiz arasında belirtilerde fark var mı. Erkekte hep aynımi belirtilerinz

detaylı ne zaman kuzumm
bana kız derse bende beklerim ama erkeğin çıkıntısını görmüştür bencee
kız dediklerinde sonradan dönebiliyor sanırım

Doktor net erkek deyince ben kaptırdım kendimi bu fikre valla :)) ben de henüz bişey almadım zaman ilerledikçe alırız inşallah
valla bana da net dedi kuzum ama bir foruma göz atayım dedim neler neler okudum belli olmaz sonuçta siyah beyaz her an değişebilen bir görüntüden bakıyorlar yine de acele etmeyeyim diyorum ama kız da olsa erkekte olsa o benim canım miniğim çok şükür sağlıklı ve kıprış kıprış zaman ilerledikçe almak en iyisi bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…