2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bu taşeronlara kadro verdiklerinde kadroluya geçmedin mi canım
geçtim kuzum ama o öyle abartıldığı gibi bir kadro değil
bak seçimden bu yana kaç bin kişiyi çıkarttılar işten
mahkemeler hala sürüyor
yani işe iade davasını kazansalar bile çıkarılanlar tazminatı verip almama hakkı var kurumun
kadro ama kalıcı garantisi olan bir kadro değil..

Sadece böyle gözüküyor canım üstüne tıklayınca da çıkmıyor bişey
canım özellikle şehir hastaneleri internette gözükmesini engelleyebiliyorlar bu tip özel testlerin.sonucun yüksek ihtimalle çıkmış gidip hastaneden alabilirsin ben eğitim araştırmada yaptırdım özellikle gelip alacaksınız burdan dediler

anladım canım ben normal devlet kadrosu gibi bir kadro verdiler sanıyordumm

Canım insallah bunda da vardır bir hayır daha iyisi olur umarım her serde bir hayır vardır derler üzülmemeye calış sabır tatlım

Merhaba arkadaşlar, umarım sizlerde herşey yolundadır, bebişleriniz iyidir ve bulantılarınız azalmıştır haftalar ilerledikçe. Benim gibi ikinci çocuğu olan anne adaylarına bir sorum olacaktı; 14,5 aylık kızım 3. Ayından itibaren gece hep deliksiz uyurdu ve ağlama bilmezdi pek, o yüzden cesaret edip ikincisini hemen düşünmüştük. Ama son 2 haftadır gece1:30 da uyanıyor ve saat 5 e kadar ağlama krizine giriyor, hiçbir şekilde susmuyor, sesi kısılıp yorgun düşene kadar bağırıyor. Dişlerini erkenden çıkardı problemi yok, başka sağlık problemi de görülmüyor çok şükür, doktoru 1 hafta daha bekleyip, hastaneye uyku terapisine yollarız diyor olmazsa. Ben de çok yorgunum ve 4 saatten fazla uyumuya zaman yok. Sinirlerim çok yıprandı, stres içindeyim. Etraftakiler her çocukta olur zaman zaman, geçer diyorlar. Sizler hiç yaşadınız mı böyle bir şey?

Mrb canim
Bisey soracaktim bende ikizlere hamileyim
12 haftadaa doktora gidecem cinsiyet tahmini icin sence erken mi sen ne zaman ogrendin cinsiyeti
Saglikli olsunlar cinsiyet onemli degil ama insanda merak ediyo

Mrb canim
Bisey soracaktim bende ikizlere hamileyim
12 haftadaa doktora gidecem cinsiyet tahmini icin sence erken mi sen ne zaman ogrendin cinsiyeti
Saglikli olsunlar cinsiyet onemli degil ama insanda merak ediyo
Merhaba canım, hayırlı olsun bebişleriniz, sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allah. Benimkiler tek yumurta ikizi olduğu için, aynı kesede olduklarından göremedi galiba 12. Haftada. İkili test yerine Fetal DNA testi yaptırdık ve kandan öğrendik cinsiyeti. Sizinkiler çift yumurta ikizi mi?

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Umarım dediğiniz gibi temiz sonuçlar alırım inşAllah. Cmv virüs tahlili. Son zamanlarda artan salgınlar sebebiyle anne adaylarına yapılıyor tahlil virüs bulunup bulunmadığına bakılıyor. Benim sonucum belirsiz çıktığı için daha detaylı bakılmasını istedi bu daha önemli bi tahlilmiş dualarınızı bekliyorum.

Saol canim
Benim cift yumurta ikizi canim bakalim 12 haftada doktor tahmin vercekmi
Kandan belli oluyormu ki cinsiyet

Saol canim
Benim cift yumurta ikizi canim bakalim 12 haftada doktor tahmin vercekmi
Kandan belli oluyormu ki cinsiyet
Evet canım, bu test down sendromu başka hastalıkları tespit için ikili test yerine yapılıyor, cinsiyette belli oluyor. Seninkiler biri kız, biri erkek olabilir çift yumurta ikizisiyle. Allah gönlünüze göre versin inşallah

benim doktor nuba bakıp kız dedi nuba göre tahmin yaptı bunuda kendi ağzıyla dedi çok tuhafıma gitti bacak arasını görmeden sadece nub ile karar vermesi
bayağı enteresan olmuş canım çünkü nub %100 kesin sonuç değil ki

canım tahlil sonuçlarını atma imkanın var mı ? eliza testleri bunlar sizden ikinci istenen de avidite . bu tarz testlerde bazen hata olabiliyor ben bunu yaşamıştım önceki hamileliğimde çünkü

yani banada tuhaf geldi nubu gösterdi bana bak paralel dedi kız dedi cinsiyeti kesinmi dedim kesin gibi dedi ve bacak arasına bakma zahmetine girmedi
bence hemen inanma canım kesin erkek diyip organı gösterip sonradan kız çıkanlar bile olmuş sen yine de bekle bişey alma en azından nasıl olsa kız da erkekte olsa sağlığı önemli ikisi de ayrı ayrı güzel

tabi ki öyle hayırlısı ve sağlıklısı olsun ama ben nuba göre bakmasına ve kesin demesine şaşırdım oyüzden tam emin olamadım detaylı ulturasyonu bekliyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…