2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
detaylı ne zaman kuzumm
bana kız derse bende beklerim ama erkeğin çıkıntısını görmüştür bencee
kız dediklerinde sonradan dönebiliyor sanırım
erkek denilenler yüzde yüz denilenler de kız çıkanlar olmuş kuzum foruma baktım acayip şeyler var ayrıntılı ne zaman valla bilmiyorum normal kontrol muayenesi verdi bana 4nisan da başka bişey demedi

erkek denilenler yüzde yüz denilenler de kız çıkanlar olmuş kuzum foruma baktım acayip şeyler var ayrıntılı ne zaman valla bilmiyorum normal kontrol muayenesi verdi bana 4nisan da başka bişey demedi
amanın cidden mi yaa
bak şimdi ben bu cuma gideyim mi gitmeyim mi 3 nisan randevum
20-24 nisan arasıda detaylı ultrason var
kafamda deli sorular
muallakta kalacaksam hiç tahmin almasam mı

Kızlar aranızda Ankarada olan var mı hangı hastaneye, doktora gıdıyorsunuz?
Ben şehir hastanesine gidiyorum çok da memnunum güzel bir hastane şuan 14. Haftamda olduğum için Hüseyin hocaya gidiyorum ama ilerki haftalarda necati hocaya geçiş yapıcam inşAllah sen hangi hastane hangi doktor

Gözünüz aydın allah gönlünüze göreversin. 10 gün sonra randevum çatlamak üzereyim bu sefer. Hem2li hemcinsiyet ögrencz

amanın cidden mi yaa
bak şimdi ben bu cuma gideyim mi gitmeyim mi 3 nisan randevum
20-24 nisan arasıda detaylı ultrason var
kafamda deli sorular
muallakta kalacaksam hiç tahmin almasam mı
valla bilemedim kuzum git bence yaaa görmek çok iyi geliyor ama net değilse tahminde bulunmamasını rica edebilirsin

Ben şehir hastanesine gidiyorum çok da memnunum güzel bir hastane şuan 14. Haftamda olduğum için Hüseyin hocaya gidiyorum ama ilerki haftalarda necati hocaya geçiş yapıcam inşAllah sen hangi hastane hangi doktor
Ileriki haftalarda doktor degisikligi yapmanin sebebi ne cnm burda birkaç arkdas daha yazmıştı sanki böyle .

evet görmekte istiyorum çünkü 3 nisana kadar 3 haftadan fazla var
bi gidip göreyim
git gör kuzum herşeyi belli oluyor eşin de gelsin çok heyecanlı ve güzel oluyor tatlış duygular hissediyorsun bu arada ayrıntılı 18-23 haftalar yazılmış

git gör kuzum herşeyi belli oluyor eşin de gelsin çok heyecanlı ve güzel oluyor tatlış duygular hissediyorsun bu arada ayrıntılı 18-23 haftalar yazılmış
ay kuzum benim tüm randevulara eşimde geliyor benden daha heyecanlı hepsini videoya alıyor
baktım şimdi 20-24 nisanda dedi ben 24 ünde gideceğim tam olarak 19+6 olmuş oluyorum o gün

ay kuzum benim tüm randevulara eşimde geliyor benden daha heyecanlı hepsini videoya alıyor
baktım şimdi 20-24 nisanda dedi ben 24 ünde gideceğim tam olarak 19+6 olmuş oluyorum o gün
o zaman süper bizde videoya çektik açıp açıp izliyorum

o zaman süper bizde videoya çektik açıp açıp izliyorum
ay bende sürekli izliyorum kuzum ya
o kadar hareketliydi ki
kıpır kıpır hiç durmadı
elini kaldırıyor ağzına götürüyor çok duygulandım
diğer randevuların hepsinde hani kalbini duyuyorduk orda bir embriyo olduğunu görüyorduk ama
böyle tamamen bebek şekline bürününce daha başka oluyormuş gerçekten

Gözünüz aydın allah gönlünüze göreversin. 10 gün sonra randevum çatlamak üzereyim bu sefer. Hem2li hemcinsiyet ögrencz
Sagolasin canim darısı başına. Ultrason için nasıl uzandım bilmiyorum ayetel kursi okudum elhamdullillah herşey yolunda. Sen de rahat ol herşey iyi çıkacak. Ama kız demesine şaşırdım çünkü içimdeki his hep erkek diyordu. Doktor emin değil ama olsun kız olursa ismini Üniversite yillarimdan beri hazır etmistim hic dusunmeme gerek yok

Hayırlı olsun 2 gebeliginiz arasında belirtilerde fark var mı. Erkekte hep aynımi belirtilerinz
Aşırı fark var ben mesela ilk gebeliğimde acayıp enerjiktim bir kere bile mide bulantım olmadı, asırı uyku hali olmadı, cildim ışıl ışıldı , bunda asırı mide bulantısı, halsizlik devamlı uyuma isteği, hep lekeler oldu cildimde ciddi farklı bir hamilelik

Memnun olmana sevındım canım doktorla aramızdakı ıletısım cok onemlı dıe dusunuyorum ben 8.haftaya kadar lıv hospıtal gıdıyordum sonrasında memorıala gectım doktorum nesrin fener cok memnunum kendısı 6kgyı bıle normal dogurtan cınsten:)) ve korıdorlarda operek karsılıyor bizi

Gözün aydın canım saglıklı olsun da önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…