2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yok istemedi canım. Nasıl bir hastalık ki bu. Sonuçlar çıkasıya kadar insan ister istemez aşırı kafaya takar ama inşallah bir şey yoktur. Kötü düşünme sen.

kuzum ense kalınlığı benimde iyi çıktı ama benim sonuçlarım aynı gün içinde çıkmıştı internetten bakabiliyor musun ki
bence bir şey olmaz 31 marta da çok yok zaten
Free beta hgc yazıyor yanında tik var
Papp-a yazıyor yine yanında tik var
Bide ikili test yazıyor ondanda tik var

Free beta hgc yazıyor yanında tik var
Papp-a yazıyor yine yanında tik var
Bide ikili test yazıyor ondanda tik var
yani sonuçları çıkmış demek oluyor tıklanıyor mu üstlerine yada herhangi bir değer var mı bi ekran görüntüsü atsana

Canım hamile olduğunu bildirdin mi? Bildirmediysen hemen bildir, bu seni çıkarmalarını muhtemelen engeller ve çıkarsalar bile hamileyken çıkarılmak mobing sayılabileceğinden işe iade davasında kazanacağın tazminat yüksek olur.

Hiç düşünme, bir hayır vardır elbet. Kendini üzdüğünle kalırsın.

Evet bana da yapıldı 6. Haftada. Geçirmemişim daha önce. Bir de 4. Ayda yapıp bu arada geçirip geçirmediğine bakarız demişti doktor. Bir daha bakılacak yakın zamanda.

bildirdim kuzum onu araştırdım dediğin gibi hemen bildirdim ama siyasi yer olduğu için pek sallamazlar verir tazminatı yollarlar büyük ihtimalle zaten benim derdimde o tazminatı versinler göndersinler başka bişey istemiyorum
Sadece böyle gözüküyor canım üstüne tıklayınca da çıkmıyor bişey
anladım kuzum valla bilemiyorum ki acaba hastaneyi bi arasan mı en azından doktor telefonda söyler

Yok istemedi canım. Nasıl bir hastalık ki bu. Sonuçlar çıkasıya kadar insan ister istemez aşırı kafaya takar ama inşallah bir şey yoktur. Kötü düşünme sen.
Normal insanda grip gibi geçen ateşli bir hastalık ama hamilelerde bebeğin gelişimine zarar veriyor bu yüzden ateşli, gripli insanlardan uzak durmalı. Doktorum böyle bilgi vermişti.

canım sen memur değilmiydin sanki öyle hatırlıyorum

Olabilir canım sizinki böyle değil miydi

Normal insanda grip gibi geçen ateşli bir hastalık ama hamilelerde bebeğin gelişimine zarar veriyor bu yüzden ateşli, gripli insanlardan uzak durmalı. Doktorum böyle bilgi vermişti.
Hımm anladım duymamıştım daha önce hiç canım.

Doktora gidince sakinledin biraz dimi canım cok sevindim güzel uyumana☺
ayy evet kuzum ya sağolsun doktorumda psikolojik öyle güzel rahatlatıyor ki çok şükür herşey güzel inşallah sonuna kadar da böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…