2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Geçmiş olsun, benim oğlum 18 aylık birkaç ay önce uykudan uyanıp ağlama vardı ama o kadar uzun sürmüyordu, dişe bağladık biz ama doktora da gösterdik, idrar yolu enfeksiyonu vs olabilir mi diye, temiz çıktı ama dr tv de izlediği şeyler, dizin farkında bile olmadığınız herhangi bir durum, hatta ce ee oyunları bile çocuğu etkiler gece uykusunu bozabilir demişti, umarım önemli bir durum yoktur

Çok teşekkür ederim cevabın için canım. Yaşadığım yerde havalar soğuk diye bu sıralar dışarı çıkınca uzun kalmıyoruz ve vakit geçirmek için mecburen evde sürekli baktığı çizgi film var şarkılı filan, önceden günde 1 saat izliyordu şu sıra 2 saati geçtiği oluyor, belki dediğin gibi ondandır. Tekrar 1 saate düşüreyim o zaman. Rahat uyuması için lavanta yağ önerdiler, bir de onu deneyeceğim bakalım.

canım tahlil sonuçlarını atma imkanın var mı ? eliza testleri bunlar sizden ikinci istenen de avidite . bu tarz testlerde bazen hata olabiliyor ben bunu yaşamıştım önceki hamileliğimde çünkü

Bu şekilde canım inşAllah dediğin gibi hatalıdır

Amin saol canim
Insallah hersey gonlumuz gibi olur

Selam kızlar ikili tarama testi yaptırmıştım 6sında ve buğün dört gün olmuş sayılıyor size fotosunu atacağım downsendrwmunda nokta işareti Var çıkmamış mı acaba sonuçu

Eklentiler

• 415A66C1-FD69-4650-96A3-085ED7106E5A.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 63
yıpratma kendini. bebeğimiz sağlıklı şükür. nefatif çıkan değerrlerr daha evvel geçirmediğin hastlıkları geçirme riskini gösteriyor. gebeliğin boyunca tetikte kontrollu olmaktan başka yormayacak seni arkadaşım. Allah kerim dur bakalım

merhabalar
bir sorum olacaktı
hiç yeşil akıntı ile karşılaşanınız varmı?
neden olabilir acaba
koku vs de varsa idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanır. yeşil akıntı normal karşılanmaz daha önce konularda konuşulmuştu bu sanki böyle şikayeti olanlar vardı

Selam kızlar ikili tarama testi yaptırmıştım 6sında ve buğün dört gün olmuş sayılıyor size fotosunu atacağım downsendrwmunda nokta işareti Var çıkmamış mı acaba sonuçu
testin atı o canım sonucun çıkmış grafikle belli oluyor zaten sonuç

koku vs de varsa idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklanır. yeşil akıntı normal karşılanmaz daha önce konularda konuşulmuştu bu sanki böyle şikayeti olanlar vardı
idrar tahlili yeni verdim hamdolsun temiz çıktı. ben pantalondan geçiyor sandım . bir ek koydum çamaşıra.baya baya yeşim olmuş:) şaşkınım belirtisiz enfeksiyonmu olurya. inşallah ilaçla tedavi edilebilir bir durumdur. tşk ederim arkadaşım

Canım dönem dönem o şekilde uykusunda bozulmalar olabilir gündüz uykusu nasıl kaç kere uyuyor ya da ek gıda alımı nasıl uyumadan önce tam tok oluyor mu?

arkadaşım bir uyku terörünü araştırırmısın. belki faydası olur

bilemedim ki canım bi doktora görün istersen umarım önemli bi durum değildir

Canım dönem dönem o şekilde uykusunda bozulmalar olabilir gündüz uykusu nasıl kaç kere uyuyor ya da ek gıda alımı nasıl uyumadan önce tam tok oluyor mu?
Canım 9. Aydan itibaren günde bir kez uyuyor. Akşam 6ya doğru yiyor yemeğini 8 gibi da sütünü içip en geç 9 a doğru uyuyordu normalde. Yemesi güzeldi ama az uyuyunca yeme düzeni de bozuldu biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…