2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Demekki cinsiyetlealakası yok hiç bi belirtinin.benimde cildim kotu bu sefer bakalm kizmi erkek mi

Selam tatlis hamisler :) bugun bi devlete gideyim rutin bakilsin diye kendi capimda plan yapmistim ki ozelde yaptirdigim halde tekrar ikili test yapildi kan verdim falan hersey bastan tekrar oldu bir sikinti yok cok sukur ama hala cinsiyet ogrenemedik

Eklentiler

• IMG-20200310-WA0006.webp
    17 KB · Görüntüleme: 49
  • 20200310_160145.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 71
kızlar ben de 2li test için devlete gideceğim. acaba gidenler bilgi verebilir mi bana? içeri girince mi söylemem gereliyor 2li test için geldiğimi yoksa hastaneyi önceden aramalı mıyım? bir de kaç dk sürüyor?

Benim de kızım var. Kızımda gece gündüz uyudum. Karnım aşırı şişiyordu gazdan. Yogun mide bulantısı yaşamadım ama midem huzursuzdu. Ne yesem mutlu etmiyordu. Tatlı abut cubur çok severim ama ilk 4 ay yemedim. Şuan cinsiyet öğrenmedim ama durum şöyle. Gündüz uyumuyorum. Zaten çalışıyorum. Akşam erkenden uyuyorum. Midem yine huzursuz. Ama bunda tatlı abur cubur rahatlıkla yedim. Keşke yiyemeseydim gaz çok yaşamadım. Ayaklarımda çok yanma oluyor. 2 hamileliğimde de orda arada üşüme.

SONGL55 benim hamile kalınca yeşil akıntım başlıyor. Kokusuz kaşıntısız. İdrar tahlillerim normal. Önceki hamileliğimde doktor bana 3 ay dolunca ilaç vericem demişti. Bu sefer 10 haftalıkken yeni doktorum antibiyotik ve fitil verdi. İçime hiç sinmedi. Eşim de başka doktora gitme konusunda oralı olmayınca antibiyotiği içtim. Doktor sonuçta diyorum artık. Zarar verecek bir şey vermemiştir heralde. Ama hala yeşil akıntı gecmedi. Azaldı sadece.

Canım 9. Aydan itibaren günde bir kez uyuyor. Akşam 6ya doğru yiyor yemeğini 8 gibi da sütünü içip en geç 9 a doğru uyuyordu normalde. Yemesi güzeldi ama az uyuyunca yeme düzeni de bozuldu biraz.
Aslında iyi de görünüyor düzeni ama gecici bir durumdur diye düşünüyorum canım

MaşAllah ♡ demek ki daha gösteresi yok cinsiyeti

ıgg olanlar bağışıklık yüksek olması iyi. igm hastalık varlığı onlar da yüksek değil ki

evet onlarda problem yok dedi ama greyzone yazan sıkıntılıymış canım yakın zamanda hastalığı geçirmiş miyim Onu öğrenebilmek için daha detaylı tahliller istedi. Senin sonuçların nasıl çıkmıştı canım?

inşAllah canım inşAllah Rabbim ne yazdıysa onu yaşayacağız şüphesiz ama ister istemez üzülüyor insan doktor engelli olma ihtimali olabilir diyince kalbim sıkıştı boğazım düğümlendi bir anda

kuzum pep-pa nın 2.5 mm nin altında olması lazım gayet iyi sonucun

Ayy içimi rahattlattim canım benim.. Kardeşime baya engelleri olacağı falan söylendi ya ben ondan baştan beri tedirginim sonuç çıkalı 2 hafta oldu korkumdan gidemedim.
Yarın gitmeye karar verdim hem cinsiyete belli olur diye ama çok tedirgindim allahim senden razı olsun içimi rahatladi,

kuzum benimm bende kendiminkine bakarken görmüştüm aklımda kalmış keşke önce söyleseydin bakardık hemen internetten kıyamam sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…