- 3 Ocak 2019
- 1.036
- 954
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #9.221
Doktorum kagit yazmisti 2 mart ikili tarama diye o kagitla gittim doktorumun sekreteri ultrason icin istem yapti gittim epey bekledim ultrason doktoru bakti ultrason sonucu ile dr gittim kan verdim birde 2 hafta sonra gel tekrar dedi doktorumkızlar ben de 2li test için devlete gideceğim. acaba gidenler bilgi verebilir mi bana? içeri girince mi söylemem gereliyor 2li test için geldiğimi yoksa hastaneyi önceden aramalı mıyım? bir de kaç dk sürüyor?
Greyzone demek belirsiz yani supheli demek . Bu tarz testler baska enfeksiyonlardan dolayi da boyle cikabiliyor oncelikle sakin korkma git tekrar bu testleri yaptir.cunku labaratuvardaki kitlerde hata olabiliyor bunu yaşamış biri olarak aviditeyi bekleme . Ben aklima takildi tekrar yaptirdim normal cikti yine de avidite verdik 10 gunde cikti o da yuksek cikti yani enfeksiyon yoktu boşuna gunlerim zehir oldu .evet onlarda problem yok dedi ama greyzone yazan sıkıntılıymış canım yakın zamanda hastalığı geçirmiş miyim Onu öğrenebilmek için daha detaylı tahliller istedi. Senin sonuçların nasıl çıkmıştı canım?
Ustelik cmv 1.0 a kadar normal kabul ediliyor bence korkma sen gonlunu ferah tut testi tekrarla
Doktora sormadan ilacı değiştirmek istemiyorum canımya dayanıcam. Bu saate kadar bulantım yoktu az önce başladıİnşallah kuzum bende çok seviyorum hepinizi tek tek valla aynı şeyleri yaşadığımız için anında içimi ferahlatıyorsunuz
Canım benimm ne demek 1 hafta dayanabilecek misin peki, aile hekimide yazabiliyor. Bence git yazdır hemen ❤
14 mart son gün
Kuzucummmmm Allahımmm kendimden çok sana seviniyorum biliyor musun böyle sağlıklı ilerledikçe bin şükür ❤❤ Paşa geliyor ya
HCG değeri için hatta 50 altı olursa erkek olur üstü olursa kız falan deniliyor benim değer 111855 cıkmış ona şasırdımKızlar benim ikili test sonucuna baktım da değerler internette olanlardan cok daha fazla ama grafiklerde risk yok diyor kafam karıştı bilgisi olanlar rica etsem yorumlayabilir mi lütfen
Sen bilirsin kuzucm bi sor bakalımDoktora sormadan ilacı değiştirmek istemiyorum canımya dayanıcam. Bu saate kadar bulantım yoktu az önce başladı
Erkense değişebiliyor ben görmeden inanmam. Çiftcizgiyi görünce bile inanmadmSagolasin canimdarısı başına. Ultrason için nasıl uzandım bilmiyorum ayetel kursi okudum elhamdullillah herşey yolunda. Sen de rahat ol herşey iyi çıkacak. Ama kız demesine şaşırdım çünkü içimdeki his hep erkek diyordu. Doktor emin değil ama olsun kız olursa ismini Üniversite yillarimdan beri hazır etmistim hic dusunmeme gerek yok
Amin inşallah iyi düşünelim iyi olsun.dua etmekten başka bisey gelmez elden.allah tüm yavrulari korusun herkesin gönlüne göre versin.Sagolasin canimdarısı başına. Ultrason için nasıl uzandım bilmiyorum ayetel kursi okudum elhamdullillah herşey yolunda. Sen de rahat ol herşey iyi çıkacak. Ama kız demesine şaşırdım çünkü içimdeki his hep erkek diyordu. Doktor emin değil ama olsun kız olursa ismini Üniversite yillarimdan beri hazır etmistim hic dusunmeme gerek yok
Canım benim sonucunda bakar mısın korktum bir an sen bunu yazıncakuzum pep-pa nın 2.5 mm nin altında olması lazım gayet iyi sonucun
Ben oyunu park yataktan yana kullanıyorum canımBugün biraz araştırma yaptım beşik, anne yanı ve hamak konusunda. İkeadakilerde sallanma özelliği yok ama ebebektekiler sallanıyor. Heynerin ahşap beşiği de fotoğraftaki bütün aksesuarları ile satılıyor ve çok satanlar arasında. Umay bebeğin anne yanı beşiği çok kurtarıcı diyorlar. Aynı şekilde bebek hamağını da. Etrafımda kullanan da var çok beğeniyorlar. Park beşikte estetik açısından güzel durmasa da katlanır ve yanında taşıma özelliği ile çok satan bir model. Ama tabiki de canlı olarak görüp karar vermek daha mantıklı
Ablamda park yatak kullandı. O da öyle söylüyor. Taşınma özelliğinin olması çok iyi. Çünkü tayinciyiz biz. 7.ayıma kadar çok düşünürüm gibi ben ya canımBen oyunu park yataktan yana kullanıyorum canım☺ Ogluma 0-3 yaş aralığı park yatak kullandım aşırı memnun kaldım katlanınca kucucuk canta oluyor her yere götürdüm, büyüyünce odayı oğlumla beraber yaptık cok keyifli oldu mesela Montessori yatak secti odasının her şeyine o karar verdi cok mutlu oldu
11 ile 13. hafta arasında canımMerhaba ikili test 11 .haftada mı 12.haftada mı yapılıyor?
Kuzum bizde eşimle heyner yazan var ya onu beğendik, 3 kademeliymiş ve dediğin gibi hepsiburada da falan içinin komple malzemeleriyle satılıyor, bir arkadaşım almış gayet güzel diyor o da öyle deyince iyice emin olduk, ama beyazını alırım herhaldeBugün biraz araştırma yaptım beşik, anne yanı ve hamak konusunda. İkeadakilerde sallanma özelliği yok ama ebebektekiler sallanıyor. Heynerin ahşap beşiği de fotoğraftaki bütün aksesuarları ile satılıyor ve çok satanlar arasında. Umay bebeğin anne yanı beşiği çok kurtarıcı diyorlar. Aynı şekilde bebek hamağını da. Etrafımda kullanan da var çok beğeniyorlar. Park beşikte estetik açısından güzel durmasa da katlanır ve yanında taşıma özelliği ile çok satan bir model. Ama tabiki de canlı olarak görüp karar vermek daha mantıklı
Baya çok satanlar arasında. Tam hepsi birlikte satılması da iyi aslında. Mantıklı geliyor bana da. Beyaz rengi daha güzel bence deKuzum bizde eşimle heyner yazan var ya onu beğendik, 3 kademeliymiş ve dediğin gibi hepsiburada da falan içinin komple malzemeleriyle satılıyor, bir arkadaşım almış gayet güzel diyor o da öyle deyince iyice emin olduk, ama beyazını alırım herhalde
Greyzone demek belirsiz yani supheli demek . Bu tarz testler baska enfeksiyonlardan dolayi da boyle cikabiliyor oncelikle sakin korkma git tekrar bu testleri yaptir.cunku labaratuvardaki kitlerde hata olabiliyor bunu yaşamış biri olarak aviditeyi bekleme . Ben aklima takildi tekrar yaptirdim normal cikti yine de avidite verdik 10 gunde cikti o da yuksek cikti yani enfeksiyon yoktu boşuna gunlerim zehir oldu .
Kötü düşünme sen canım. Allahın izniyle güzel geçecek her şey. Dualarımız seninle. Yarın bizi de habersiz bırakma. Bebeğini göreceğini düşün daha rahatlarsınYarın sabah ikili tarama testine giricem cok korkuyorum stres oldum biyandan da bebeğimi görücem diye heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyn arkadaşlar
Allah yardımcın olsun canım bende hic endişelenme güzel şeylere odaklanYarın sabah ikili tarama testine giricem cok korkuyorum stres oldum biyandan da bebeğimi görücem diye heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyn arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?