2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar ben de 2li test için devlete gideceğim. acaba gidenler bilgi verebilir mi bana? içeri girince mi söylemem gereliyor 2li test için geldiğimi yoksa hastaneyi önceden aramalı mıyım? bir de kaç dk sürüyor?
Doktorum kagit yazmisti 2 mart ikili tarama diye o kagitla gittim doktorumun sekreteri ultrason icin istem yapti gittim epey bekledim ultrason doktoru bakti ultrason sonucu ile dr gittim kan verdim birde 2 hafta sonra gel tekrar dedi doktorum

Greyzone demek belirsiz yani supheli demek . Bu tarz testler baska enfeksiyonlardan dolayi da boyle cikabiliyor oncelikle sakin korkma git tekrar bu testleri yaptir.cunku labaratuvardaki kitlerde hata olabiliyor bunu yaşamış biri olarak aviditeyi bekleme . Ben aklima takildi tekrar yaptirdim normal cikti yine de avidite verdik 10 gunde cikti o da yuksek cikti yani enfeksiyon yoktu boşuna gunlerim zehir oldu .

Doktora sormadan ilacı değiştirmek istemiyorum canımya dayanıcam. Bu saate kadar bulantım yoktu az önce başladı

Kızlar benim ikili test sonucuna baktım da değerler internette olanlardan cok daha fazla ama grafiklerde risk yok diyor kafam karıştı bilgisi olanlar rica etsem yorumlayabilir mi lütfen

Eklentiler

• 02F3D34F-F127-4181-AFCF-5BD5F2E3A5A8.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 73
  • 80BE4E0E-5A3A-4232-BF5C-55AAFAEECAF7.webp
    36,5 KB · Görüntüleme: 88
Kızlar benim ikili test sonucuna baktım da değerler internette olanlardan cok daha fazla ama grafiklerde risk yok diyor kafam karıştı bilgisi olanlar rica etsem yorumlayabilir mi lütfen
HCG değeri için hatta 50 altı olursa erkek olur üstü olursa kız falan deniliyor benim değer 111855 cıkmış ona şasırdım

Erkense değişebiliyor ben görmeden inanmam. Çiftcizgiyi görünce bile inanmadm inşallah sağlıklı olsunlar da
Amin inşallah iyi düşünelim iyi olsun.dua etmekten başka bisey gelmez elden.allah tüm yavrulari korusun herkesin gönlüne göre versin.

Bugün biraz araştırma yaptım beşik, anne yanı ve hamak konusunda. İkeadakilerde sallanma özelliği yok ama ebebektekiler sallanıyor. Heynerin ahşap beşiği de fotoğraftaki bütün aksesuarları ile satılıyor ve çok satanlar arasında. Umay bebeğin anne yanı beşiği çok kurtarıcı diyorlar. Aynı şekilde bebek hamağını da. Etrafımda kullanan da var çok beğeniyorlar. Park beşikte estetik açısından güzel durmasa da katlanır ve yanında taşıma özelliği ile çok satan bir model. Ama tabiki de canlı olarak görüp karar vermek daha mantıklı

Eklentiler

• Screenshot_20200310_192811.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20200310_192747.webp
    32 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200310_192732.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20200310_192716.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200310_192634.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200310_192614.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200310_192602.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200310_192539.webp
    24 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20200310_192457.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20200310_195026.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 26
Ben oyunu park yataktan yana kullanıyorum canım Ogluma 0-3 yaş aralığı park yatak kullandım aşırı memnun kaldım katlanınca kucucuk canta oluyor her yere götürdüm, büyüyünce odayı oğlumla beraber yaptık cok keyifli oldu mesela Montessori yatak secti odasının her şeyine o karar verdi cok mutlu oldu

Ablamda park yatak kullandı. O da öyle söylüyor. Taşınma özelliğinin olması çok iyi. Çünkü tayinciyiz biz. 7.ayıma kadar çok düşünürüm gibi ben ya canım

Kuzum bizde eşimle heyner yazan var ya onu beğendik, 3 kademeliymiş ve dediğin gibi hepsiburada da falan içinin komple malzemeleriyle satılıyor, bir arkadaşım almış gayet güzel diyor o da öyle deyince iyice emin olduk, ama beyazını alırım herhalde

Baya çok satanlar arasında. Tam hepsi birlikte satılması da iyi aslında. Mantıklı geliyor bana da. Beyaz rengi daha güzel bence de Bakalım kim önce beşik, bebek arabası alacak

çok teşekkür ederim canım İnan içimi biraz olsun rahatlattın Allah razı olsun senden. Tahlili tekrarladık zaten yeniden yapılacak avidite de istedim dedi doktorum. başka bir hastahanede daha detaylı bakacağız dedi. Sürekli sonuç sayfasına girip bakıyorum henüz sonuçlanmamış. Üzülüyorum ama şüphesiz Allah’ım neylerse güzel eyler sabırla bekliyorum

Yarın sabah ikili tarama testine giricem cok korkuyorum stres oldum biyandan da bebeğimi görücem diye heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyn arkadaşlar
Kötü düşünme sen canım. Allahın izniyle güzel geçecek her şey. Dualarımız seninle. Yarın bizi de habersiz bırakma. Bebeğini göreceğini düşün daha rahatlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…