2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Yarın sabah ikili tarama testine giricem cok korkuyorum stres oldum biyandan da bebeğimi görücem diye heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyn arkadaşlar
Bende çok endişeliydim ama o kadar güzel geçti ki canım bol bol duanı et sen merak etme herşey güzel devam edecek miniğin sana kendini çok tatlı gösterecek inşallah

Kötü düşünme sen canım. Allahın izniyle güzel geçecek her şey. Dualarımız seninle. Yarın bizi de habersiz bırakma. Bebeğini göreceğini düşün daha rahatlarsın
Allah yardımcın olsun canım bende hic endişelenme güzel şeylere odaklan☺
Bende çok endişeliydim ama o kadar güzel geçti ki canım bol bol duanı et sen merak etme herşey güzel devam edecek miniğin sana kendini çok tatlı gösterecek inşallah ❤❤❤

inşallah kızlar inşallah cok sağolun

Canım benim sonucunda bakar mısın korktum bir an sen bunu yazınca
kuzum ben kendiminki için baktığımda 2,5 görmüştüm ama şimdi bilemedim ne desem doğru olur seninkinin birimini çevirince 3,5 larda oluyor, sen en iyisi bunu doktorunla görüş en iyisini onlar bilirler. Doktor randevun ne zaman

Son düzenleme:
Saol bitanem ben hep göbeğimi kızım diye seviyorum ya içime kız doğuyor eğer erkekse büyük bi şaşkınlığa uğrayacağım galiba senin içine doguyormu hiç kız mi erkek mi diye
ay ben herhangi bir cinsiyet barındırmayan sevgi sözcükleri kullanıyorum kuzum
anneciimm diyorum genelde
bakalım ne çıkacak bizim minnoşlarrr

Eşimde çok erkek istediği için boşa heveslenme kizim olacak annesi gibi pamuk prenses olacak diyorum
bizde eşimle ikimizde kız olsun istiyoruz gönlümüz ona kayıyor ama tabi erkek olursa da çok seviniriz çünkü ilk çocuk ne verirse Allah kabulümüz

Günaydın kuzu yarın gideceğim bakalım inşşalah güzel haberler alırım

Baya çok satanlar arasında. Tam hepsi birlikte satılması da iyi aslında. Mantıklı geliyor bana da. Beyaz rengi daha güzel bence de Bakalım kim önce beşik, bebek arabası alacak
Ben doona bebek arabasını aldım bile.Hem bebek arabasi+araba koltuğu +ayrıca puset oluyor.Esimle ona karar verdik.Besik hala kararsizim.Sanirim ikeayi dolasicam önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…