2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar çatlak için ne düşünüyorsunuz ben nihayet 3e indirdim seçenekleri badem yağı kakao yağı ve phytolastil arasında kaldım yorumlarınız nedir
Bunu kullanıyorum ben de aynı canım doktorum önerdi. Ek bir şeyler daha kullanmak istiyorum ama. Karar veremedim.

Eklentiler

• Screenshot_20200312_215357.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 25
Teste kemikle ilgili bişey yazmamış doktor , yorumları okudukça acaba bi sorun mu var diye korkuyorum ,sagolun
Yok canım ilk trimester da ölçülmez dedi ben perinatoloğa gitmiştim zaten ense kalınlığ,yaş ve kan değerleriyle bir grafik oluşturup test sonucu öyle yorumlanıyor

Yok canım ilk trimester da ölçülmez dedi ben perinatoloğa gitmiştim zaten ense kalınlığ,yaş ve kan değerleriyle bir grafik oluşturup test sonucu öyle yorumlanıyor
Cok sevindim canım cok sagol , olmadı baska bi doktora gidiyim diye düşünüyorum yarın ,bu 2 li test beni bitirdi .

Ense kalınlığı bakıldı ama burun kemiği yazılmadı , ölçülmedi neden acaba
Burun kemiğine kesinlikle bakıyorlar, çünkü down sendromunda bebeğin burun kemiği çok geride veya olamayabiliyormuş..
Senin normaldir, doktor sıkıntı görse muhakkak söylerdi.. içini ferah tut.. boşuna stres yapma

İnşallah canım , cok sagol , Nisan'da kontrol var onu beklicem

Kizlar ben bugun ultrason icin karnimi actim ve duz bi sekilde yattim ardindan gobegimin altinda cok farkli bisey oldu noluyor dedim saniyelik oldu ve gecti . Ilk defa hissettim bence bi kac gundur takip ettigim hareketler gibi degildi. Ultrasonda da baktiginda doktor kafasi asagidaydi acaba o arada dondu falan da onu mu hissettim ki bekliyorum tekrar olacak mi diye umarim yanılmamışımdır

Kızlar ben hasta oldum sanırım farenjit. Boğazım yanıyor kuruyor öksürük yapıyor. Burun akıntısı. Gözlerde yanma falan. Evde de ıhlamur falan yok. Ne yapsam acaba doğal tedavi için

Teste kemikle ilgili bişey yazmamış doktor , yorumları okudukça acaba bi sorun mu var diye korkuyorum ,sagolun
Mesela benim doktor olctu ama olculmuyor genelde var mi yok mu ona bakiyorlar onemli olan olup olmaması canim korkma

Reactions: Mgt
offf çok heyecanlanıyorum böyle hareket mesajlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…