2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar ben hasta oldum sanırım farenjit. Boğazım yanıyor kuruyor öksürük yapıyor. Burun akıntısı. Gözlerde yanma falan. Evde de ıhlamur falan yok. Ne yapsam acaba doğal tedavi için
belki bal limon iyi gelebilir canım. ılık suyla seyreltip iç bakalım belki yumuşatır boğazını.

Umarım bıraz acılır canım bebegı besleyecek kadar yesen makul olur cok abartmamakta lazım twk kısılık saglıklı yemek tarafındayım ınsallah bulantıların gecer

Kızlar ben hasta oldum sanırım farenjit. Boğazım yanıyor kuruyor öksürük yapıyor. Burun akıntısı. Gözlerde yanma falan. Evde de ıhlamur falan yok. Ne yapsam acaba doğal tedavi için
Tuzlu ılık su ile gargara canım. Ben her hastalandigimda yaparım. Çok ilaç almamaya çalışırım, bir de bol c vitamini.
Geçmiş olsun.

Kizlar benim oglum ozel krese gidiyor. onlar icin aciklma yapilmadi. Velilerle gorusulup karar verilcek diyolar. Gitsin istemiyorum ama direk tatil neden demediler orasida okul sonuçta. Bide gebe calisanlar icin bi düzenleme yapilmazmi ya hic duyan oldumu

Tüm anaokulu ve kreşler de tatil canım bütün akşam izledim haberleri, gözlerimle gördüm yazıyı da

Açıkçası bende gebelerle ilgili haberi dört gözle bekliyorum

Canım bazı kreşler milli eğitime bağlı bir kısmı aile ve sosyal politikalar bakanlığına bağlı ya belki ondandır ama bence onları da tatil ederler bugün o velilerinde bı doğrultuda hareket etmesi gerekir diye acıklama yaptılar. Bizim olduğumuz il de valilik kararı ile tatil edildi mesela

Ozel kresler dahil degil canim

Gecmiş olsun cnm kesinlikle elma sirkesi ile gargara yspmanı tavsiye ederim cok faydasını gördüm boğaz agrısı için

Açıklama yapıldı canım özel okul ve kreşlerde dahil tatil tüm okullar

Günaydın kızlar
Her yeri tatil etmişler ama ben kamu kurumunda çalışıyorum ederler mi pek sanmıyorum ama en azından hamilelere etseler gerçekten serviste gidip geliyoruz çok kalabalık her gün bir sürü insanın girip çıktığı bir yerdeyim bakalım belki belli bir yaş üstündekilere ve hamilelere ederler tatil..
Ayrıca bugün 9.45 te randevumuz bakalım minnoş gösterecek mi cinsiyeti

Günaydın cnm bende raporluydum bu gün başladım ama hiç gelmek istemedim inan birde ben sağlık sektöründe çalışıyorum hamileler riskli gurupta diyorlar ama hamilelere tatil belirtmediler

Günaydın cnm bende raporluydum bu gün başladım ama hiç gelmek istemedim inan birde ben sağlık sektöründe çalışıyorum hamileler riskli gurupta diyorlar ama hamilelere tatil belirtmediler
Bence verilir kuzum birkaç güne kadar, inşallah verilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…