2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
inşallah gösterir heycanla bekliyorum kuzum ahhh keşke tatil yapsalar bende zorla geliyorum bir de hastanedeyim gerçekten riskli gruptaysak bizimde hakkımız bence

Günaydın cnm bende raporluydum bu gün başladım ama hiç gelmek istemedim inan birde ben sağlık sektöründe çalışıyorum hamileler riskli gurupta diyorlar ama hamilelere tatil belirtmediler
bence de vermeliler bende hastanedeyim ve hastanelerin kalabalığı bitmiyor malesef inşallah bize de tatil çıkar kısa sürede

Günaydın cnm inşallah gösterir öğrenirsin cnm siz öğrendikçe ben de çok seviniyorum

Kızlar arkası da dönül değildi bildiğiniz bize dönüktü bacağını da kaldırdı yanda döndü 10-15 dk baktı sonra dedi ki çok küçük henüz oluşmamış olabilir içimden neeyy dedim yani burda sizlerin 12+ da öğrendiğni bilmesem inancam da bizim doktor çok garantici 3 nisandaki randevudan önce söylemeyecek belli ama erkek olsa çıkıntıyı görürdü çok hareketliydi yani

O zaman kizdir canim haftamiz ayni seninle ve ben gayet net gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…