2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Buyrunuz tahminleri alayım o kadar dönüp durdu ki ancak bu pozisyonda sabit yakalayabildik geçen hafta tam tersi duruyordu yer değiştirmiş Eki Görüntüle 2604374
Yaramaza bak sen icerde neler dönüyor bilmiyoruz valla dun de ultrasonla bi bakti doktor ayaklar yukarda sallaniyor cok komikti ya

Kuzu Benim ablaminki 17.haftaya kadar kendini göstermedi bizde kesin kız gözüyle baktık sonra bi öğrendik erkek
Yaa işte böyle bir sürprizde olabilir ama şöyle kuzum göstermedi değil valla videoyu yükleyebilsem buraya, bir o yana bir bu yana döndü bacaklarını kaldırdıı göstermedi değil doktor resmen görünmüyor daha çok küçük dedi hayır geriden gelme gibi bişeyide yok tam haftası çıktı 13+6

İnşallah canım , cok sagol , Nisan'da kontrol var onu beklicem
Canım nete bakma bu tür şeyler için Araştırıp okuya okuya kötü bişe varmı acaba düşüncesi seni bitirir .
ben de nete baktım panik yaptım doktora gittim sonuçlar için çok iyi çıkmış sorun yok denildi çok şükür içini ferah tut inşşalah güzel haberler alırsın eşim bana nete bakıp sıkıntı yaptığım için kızmıştıDemem o ki çok şey yazılıyor okuma boşver iyi düşün iyi olsun

Ayyyy minnoş gösterdi mi kendini

Kızlar çatlak için ne düşünüyorsunuz ben nihayet 3e indirdim seçenekleri badem yağı kakao yağı ve phytolastil arasında kaldım yorumlarınız nedir

Dalin'in içeriğinde badem yağı bulanan bebek yağını kullanıyorum. Gerginlik, kaşıntı ağrı şikayetlerim azaldı. rahatlatıyor.

Bence kız o zaman

Ilkimde de suanda ayni hastaneye gidiyorum sadece dr um farkli yani sartlar cihazlar ayni.ilkinde dr 16dan önce söylememek icin kendini şartlamıştı adeta.simdi 8 gün sonra öğrenicem 12+5te. Galiba senin dr da sartlams kendini pozisyon vardi diyorsun

Maalesef doktor görünmüyor dedi ama göstermedi değil bemce ya çok döndü çünkü görünürdü bence
Nedense içime kız doğuyor benim bak görünmemiş de
sen 3 nisanı ben 4 nisanı bekleyelim bakalım ben de o zaman 16+4 olacağım.

kızlar selam

evime geldim şükür. 2li taramamız çok güzel geçti. pazartesi sonuçlarımı almaya gideceğim yeniden. doktordan çoooook memnun kaldım. çok ilgili ve sakin bir doktordu. boyun ölçümüz, ellerimiz ve ayaklarımız, burun kemiğimiz her şey allaha binlerce kez şükrolsun ki iyiydi. yavrum kıpır kıpırdı çok hareketliydi cinsiyet için çok küçük dedi ve 1 ay sonra yeniden görmek istedi. hem kendi doktoruma hem de bu doktora gitmeyi düşünüyorum.

çok güzeller ya bu kelebekler kıpır kıpırlar İnşşalah güzel sonuçlarda alırsın canım

İyi geçmesine cok sevindim canım doktorla iletişim cok önemli insallah kanlar da temiz cıkar

Maşallah kuzucumm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…